Inlägg från: LoppanL |Visa alla inlägg
  • LoppanL

    Föräldrar i Vallentuna

    Ja, den tar ju lite plats, men den roar mycket också!   Trummor tror jag kan roa mycket, men det kan också göra er tokiga, svår avvägning!

  • LoppanL

    Välkommen Lena T, då bor vi nästgårds! Vilken förskola går Meija på?

    SaraCaroline: Det finns ju två öppna förskolor, en kommunal och en som kyrkan driver, om man vill träffa andra föräldrar och barn. Ang aktiviteter så går vår stora tjej på dans på lördagar, Funkykids på Gym och sim, vilket hon är mycket nöjd med. Hon har tidigare gått på Korpens barngympa, vilket hon också gillade skarpt (vi tyckte det var bra, men en aning ostrukturerat med barn som sprang runt hursomhelst). Gym och sim har simskola också, liksom poolstjärnan..

  • LoppanL

    Maliiin: Missade du mitt inlägg, kanske?


    LoppanL skrev 2011-03-01 21:06:18 följande:
    Maliiiin: jag bor jättenära dig, och vill gärna promenera när väglaget o vädret är en aning bättre! Har pratat med en kompis som inte finns här på fl också som är intresserad.
  • LoppanL

    Majlinsa: det var uppe på kommunfullmäktige häromdagen, men jag vet inte vad som beslutades. M vill ju inte ändra så jag gissar på att 15 timmar kvarstår.. Birka: vad roligt att det var bra på leklandet, vi har varit på barnens djungel några gånger, men kan vara kul att pröva nåt nytt.. Tyvärr brukar det vara så mkt folk på helgerna så då brukar det inte vara så roligt..

  • LoppanL

    Birka: är det till augusti du ska vara hemma? Tänkte kanske ta ledigt nån eftermiddag från jobbet o göra nåt med barnen, då kanske vi kan tajma in det och hitta på nåt tillsammans?

    Camilla: Jag har en bekant som jag tror har sitt barn på borgen,om det var något speciellt du undrade kanske jag kan fråga henne..

    Ang när man ska ställa i kö, så tänker jag att det är smart att ställa så tidigt som möjligt. Det blir ju lättare för ansvariga att planera om de vet hur många barn som vill börja...

    Hej Vivs! Vad kul att se dig igen!

  • LoppanL

    Jag har för mig att jag hört att Borgen har 50/50 mellan manlig och kvinnlig personal, har ingen aning om det stämmer, men gör det det låter det positivt, tycker jag som har barn på en förskola där det inte finns en enda man bland personalen. Har dock inte hört något om det är en bra förskola eller inte..

    Ang att välja förskola, vi gick väldigt mycket på att det skulle vara nära för att det skulle vara smidigt att hämta och lämna. Gjorde ett litet studiebesök innan vi bestämde oss och tyckte det kändes bra. Vi är jättenöjda med förskolan men jag kan samtidigt känna att jag gärna hade sett att de hade någonting de satsade lite mer på, t.ex. ha lite musikinriktning och ha fokus på det, eller om jag fick önska fritt, jobba med genusfrågor! Så det är väl mitt råd, fundera om det är något som du tycker det är extra viktigt att ditt barn ska få med sig från förskolan, och kolla upp det.

  • LoppanL

    Slängde iväg en fråga ang Borgen och de var jättenöjda. De hade också valt mellan Borgen o Smultronet o kom in på Borgen..

  • LoppanL

    Jennnie: Jag håller med dig till fullo att det viktigaste är att personalen trivs med vad det gör, jag skulle inte uppskatta att de sa sig ha en inriktning som ingen gillade att arbeta utifrån, då blir det ju snarare motsatt effekt. Men om man får personal som brinner för något specifikt så tror jag att det kan vara positivt!

    Jag måste säga att på våra barns förskola är de väldigt bra på att sprida ut sig, visst kan 2 pedagoger stå och prata lite grann, men för det mesta så är de utspridda och har koll på "sitt" område för dagen.

  • LoppanL

    Om vi inte hade behövt spara en massa just nu hade jag gärna kommit på Me&I-visning.. Linny: blir avundsjuk över Robyn, hade tänkt gå men missade biljettsläppet, o sen var det utsålt.. Kan tänka mkt att hon är riktigt bra live! Hoppas undersökningen går bra, låter inget roligt! Är det magnetkamera som du ska ligga i en längre stund? Har gjort såna undersökningar när jag var liten, tyckte det var bra att vara lite trött så jag kunde ligga o dåsa lite.. Lycka till, håller tummarna att de inte hittar något konstigt!

  • LoppanL

    Enligt kommunems hemsisa slutar vt 10 juni o ht börjar 22 aug så jag gissar på att det är mellan dessa datum du inte får ha 15-timmarsbarn om du inte köper plats

Svar på tråden Föräldrar i Vallentuna