• Äldre 11 Feb 08:52
  144717 visningar
  2830 svar
  2830
  144717

  MajMammor 2007 15

  Hoppsan vi glömde visst att hålla koll på tiden.

  Här samlas vi mammor som fick våra godingar 2007 som visar sin egen vilja och vi fyller på skaran av barn med syskon.

  Men det är majmammor 2007 vi är {#lang_emotions_smile}


  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Svar på tråden MajMammor 2007 15
 • Äldre 9 Mar 08:39
  2Fina skrev 2010-03-09 08:33:25 följande:
  Japp, men vårat badrum är också från grunden eller hur man ska säga, vi har en liten toalett under trappen, vi utgår från den och kommer att bygga badrummet i befintlig hall och tvättstuga. Sen är det två golv som måste bytas och så slår vi till på parketten som knakar som fan, så det är lite småjobb till. Det konstiga är dock att ingen inredning är med i det priset, alltså ingen ny toalett, inget nytt badkar, dock en fast duschplats. Våtrumsmatta i badrummet för kakel hade vi inte råd med (hade väl blivit cirka 20-30000 dyrare med kakel). Inga tapeter i dom väggar som blir berörda utanför badrummet utan det kommer utöver + att vi ska göra det själv.
  Ok då är jag med. Vi skulle också behöva byta golv, fönster, dörrar,  isolera om huset, bygga badrum/tvättstuga. Tvättstugan vi har idag ska bli TV-rum/gillestuga. Hua vad mycket det blev att göra på huset nu. Vi tänkte ta in mina syskon till byggarbetare när vi ska sätta upp nya väggen. Sedan drar vi avloppet själva kom på att det räckte med att bila upp en rak ränna på 3 m till den befintliga golvbrunnen så får allt sitta i en lång rad
  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Tess82
  Äldre 9 Mar 09:10

  Vad skoj med nya badrum, vi är ju också pågång med det men arbetet står ganska stilla just nu. Hoppas verkligen att det sätter fart snart ska bli skönt att få ett badrum där man kan vara två personer samtidigt utan att krocka så fort man rör sig .

  Idag ska storasyster hämta Linnea på dagis så jag tog med pulkan imorse för vagn blir nog tungt att dra när det blir + grader. Hon har hämtat en gång tidigare och det var inga problem. Skönt att hon kan ställa upp för jag jobbar kväll och sambon ska besikta en bil.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 9 Mar 12:20

  Kom två hantverkare strax efter att jag skrivit förra inlägget och grejade i blivande badrummet så nu är avloppet pågång i alla fall .


  Linnea -07
 • Äldre 10 Mar 10:45

  Nu har jag sökt jobb idag. Är lite svårt att få till då pulsen blir 150 direkt jag ser en ansökan, och jag får halv panik.. men det har gått ganska bra idag. Bra övning iaf, så kanske det kan bli mindre panik med tiden.

  Vi gör också om här hemma. Inte så stora ingrepp och inte lika intressanta, men saker är ganska upp och ner iaf
  Vi försöker få ordning på vår jobbiga hall.
  Den ser ut som ett L, och har 5 dörrar/dörröppnigar samt 4 garderober (uppdelat på 2 platser). Och dessutom så smal, så den är svår att få till bra. Vi hoppas vi har kommit på en bra lösning nu dock. Men det lär visa sig.
  Ska iaf tapetsera delar av hallen nån dag här frampå


 • Äldre 10 Mar 10:56
  Tess82 skrev 2010-03-09 12:20:06 följande:
  Kom två hantverkare strax efter att jag skrivit förra inlägget och grejade i blivande badrummet så nu är avloppet pågång i alla fall .
  Kul att det händer något! Här har vi ju som sagt lite bråttom att få till lägenheten så vi kan spendera dagarna där i byggrasket Mel, även små förändringar är ju förändringar och kan göra helheten så mycket bättre!

  Rätt lugnt i den här tråden nu för tiden, har alla vårkänslor och ingen tid framför datorn? Här är det datortid på  jobbet nu för tiden och efter 20 när Leya har lagt sig... oftast iallafall.
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 10 Mar 11:36
  2Fina skrev 2010-03-10 10:56:40 följande:
  Kul att det händer något! Här har vi ju som sagt lite bråttom att få till lägenheten så vi kan spendera dagarna där i byggrasket Mel, även små förändringar är ju förändringar och kan göra helheten så mycket bättre! Rätt lugnt i den här tråden nu för tiden, har alla vårkänslor och ingen tid framför datorn? Här är det datortid på  jobbet nu för tiden och efter 20 när Leya har lagt sig... oftast iallafall.
  Här har det hänt så jäkla mycket skit, jag har varit sjuk och grejer, så jag har itne haft ork - eller för den delen nåt kul att säga - så då känns det bättre att avstå än att bara spy galla.

  Men jag kan medela att min neurolog som ogillade mig så förbannat tyckte att jag skulle åka till Arvika och göra magnetröntgen, istället för här i stan. Luktar lite hämd över det hela måste jag såga. Iom att det itne var brådskande så borde det allt finnas någontid här i stan ett halvår framåt, istället för om några månader och på annan plats. men men, jag söger inget så har jag inget sagt
 • Äldre 10 Mar 11:36

  Och nej jag vet att vårdpersonol inte är onda för att vara onda, men det finns ju idioter och elakt folk överallt, och jag tycks springa på dem


 • Äldre 10 Mar 11:39
  Melisabeth skrev 2010-03-10 11:36:54 följande:
  Och nej jag vet att vårdpersonol inte är onda för att vara onda, men det finns ju idioter och elakt folk överallt, och jag tycks springa på dem
  Otur, men så är det ju överallt, onda och goda! Man ska ha tur att få någon jättebra! Men det finns iallafall... Jag har tappat bort din brudbubblarblogg så vill du får du gärna inboxa adress och lösen till den
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • RosaNa­pp
  Äldre 10 Mar 13:07

  Jag är rätt nere så jag läser mer än jag skriver.

  Börjar bli rätt tungt i kroppen, v.36 nu.

  V har det jobbigt vissa dagar (han var ju på väg att sluta sova på dagen, men vissa dagar måste han, han orkar inte annars). Fortfarande har jag inte fått någon ny tid till läkaren heller, trots att jag nu ringt ett par gånger...

  Har också fått en förklaring på varför han slagits så mycket den senaste tiden. Han är viking och så gör Asterix i den tecknade filmen "Asterix och Vikingarna".

 • Äldre 10 Mar 18:03

  I natt är det dags för en ny jobbsväng igen. Nu får vi se hur många nätter jag får jobba innan J är sjuk igen. Jag skulle gissa på slutet på nästa vecka.


  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
Svar på tråden MajMammor 2007 15