• Äldre 11 Feb 08:52
  144268 visningar
  2830 svar
  2830
  144268

  MajMammor 2007 15

  Hoppsan vi glömde visst att hålla koll på tiden.

  Här samlas vi mammor som fick våra godingar 2007 som visar sin egen vilja och vi fyller på skaran av barn med syskon.

  Men det är majmammor 2007 vi är {#lang_emotions_smile}


  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Svar på tråden MajMammor 2007 15
 • Äldre 13 Mar 09:16
  2Fina skrev 2010-03-13 08:53:47 följande:
  Konstigt hon har aptit men inte är frisk, man brukar ju liksom inte ha aptit om man är dålig heller...
  Näe det är jättekontigt. Inatt kräktes hon upp helt osmält mat som legat 6 tim i magsäcken.
  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Äldre 13 Mar 09:34
  Syrra, det låter ju mysko, ungefär som det inte kommer vidare?

  Tycker så synd om Leya, så klart är det kopporna i underlivet som retar och svider mest
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 13 Mar 11:01

  Krya på sjuklingarna!

  Syrra, hon är inte förstoppad?

 • RosaNa­pp
  Äldre 13 Mar 11:09

  syrra: stackars liten.

  D P: säger samma sak där, men snart är det över. Det brukar ju hålla i sig några dagar med öppna koppor, även om det naturligtvis är irriterande när dom sitter på olämpliga ställen.

  Idag ahr V sprungit på dass massa gånger, men iallafall inte kissat på sig. Tydligen hade han druckit mycket nyponsoppa och någon sorts multivitaminjuice (som vi aldrig har hemma). Mycket citrus där i.

 • Äldre 13 Mar 11:32
  RosaNapp skrev 2010-03-13 11:09:00 följande:
  syrra: stackars liten. D P: säger samma sak där, men snart är det över. Det brukar ju hålla i sig några dagar med öppna koppor, även om det naturligtvis är irriterande när dom sitter på olämpliga ställen. Idag ahr V sprungit på dass massa gånger, men iallafall inte kissat på sig. Tydligen hade han druckit mycket nyponsoppa och någon sorts multivitaminjuice (som vi aldrig har hemma). Mycket citrus där i.
  Stackarn... Så trist när de inte gör rätt, när du tom. skickat med mat! Jag hade blivit jätte arg och ledsen för det är ju du som får ta konsekvenserna...

  Egentligen tycker man att de borde ta konsekvenserna av sitt handlande, men det funkar ju inte heller.
  Jag har fortfarande inte pratat med mina svärisar. Maken har försökt ett par gånger, men det har slutat med att han inte velat ringa igen då de bara fortsatt ösa ur sig skit om mig. Men i deras fall förstår de inte utan vände hela diskutionen om allergier mm mot mig att jag var idiot och inte gick att samarbeta med. De hade t.ex sagt att jag fick skylla mig själv att jag fick i mig gluten där i jul för jag är vuxen och äter själv! Men lilleman som också fick i sig var det i alla fall lite synd om. Att vi förmodligen fick i oss vid samma tillfällen för de slarvat, nej, det kan de inte förstå för allt är ju mitt fel.
  Konstigt att jag faktiskt har en himla massa goa vänner till skillnad från dem.
 • Äldre 13 Mar 11:33

  RosaNapp, har ni tagit bort soja? För annars så brukar nyponsoppa och sådana där drycker även ofta innehåll sojasläktingar...

 • Äldre 13 Mar 11:59
  Kavat: det är ett alternativ vi har haft så hon har fått microlax, bajsade ganska så mycket går. Men nu kör vi stenhårt mjölk/soja fritt ett tag igen. Så till J's förtret så blir det ingen mer ost.
  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Äldre 13 Mar 14:25
  RosaNapp, visst är dom duktiga dom små att dom hinner fast det trycker på så, Leya har lyckats hålla sig ett par gånger när hon varit lös i magen och ändå hunnit på toa!

  Det har varit olidligt i ett par timmar med Leyas koppor, så olidligt så jag ringde till sjukvårdsrådgivning som fick en läkare att ringa upp så nu har sambon åkt på apoteket och ska hämta ut Tavegyl. Får hoppas det hjälper. Kanske vi får en lugnare natt
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 13 Mar 14:28
  DP: Tavegyl bruka hjälpa bra. Dessutom blir de trötta av den.

  Johanna är fortfarande inte torr när det gäller bajsandet det gör hon oftast i trosorna, även om det börja komma nu att det kommer lite i trosorna och resten på pottan.
  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Äldre 13 Mar 15:02
  Syrra, apoteket rekommenderade att ge en halv dos nu och en hel dos innan hon lägger sig, får se hur slö hon blir nu då. Tycker det är bra att hon får redan nu så man får se hur hon reagerar på preparatet.
  »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15