• 2små2stora

  MajMammor 2007 15

  Hoppsan vi glömde visst att hålla koll på tiden.

  Här samlas vi mammor som fick våra godingar 2007 som visar sin egen vilja och vi fyller på skaran av barn med syskon.

  Men det är majmammor 2007 vi är {#lang_emotions_smile}


  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Svar på tråden MajMammor 2007 15
 • Life is a bitch
  2små2stora skrev 2010-02-11 18:57:27 följande:
  Han är inte så gammal än, läste för ett tag sedan att det är först i 3-4 års åldern som man kan börja räkna med att de blir torra.J blev torr efter att hon hade haft kateter i 2 dygn.
  kasper är 5 och är ff inte torr på natten

  men på måndag ska vi träffa en ÖNH-läkare för att diskutera en op av halsmandlarna. de är superstora och gör så han snarkar och inte sover bra, så när han väl somnar till bortåt småtimmarna sover han så hårt att han inte vaknar när han blir kissnödig
 • 2små2stora
  Life is a bitch skrev 2010-02-11 19:38:34 följande:
  kasper är 5 och är ff inte torr på natten men på måndag ska vi träffa en ÖNH-läkare för att diskutera en op av halsmandlarna. de är superstora och gör så han snarkar och inte sover bra, så när han väl somnar till bortåt småtimmarna sover han så hårt att han inte vaknar när han blir kissnödig
  Det kommer ska du se, han är torr på dagen i alla fall.
  ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
 • Life is a bitch
  2små2stora skrev 2010-02-11 19:55:02 följande:
  Det kommer ska du se, han är torr på dagen i alla fall.
  mjo, skapligt iaf.
  han slarvar dock väldigt. och när han har kissat på sig så går han ändå inte och byter kläder utan kan sitta kvar där han sitter :-/

  men men.. det blir nog bra
 • Sötboll

  Här är ni, kul att ha lite koll på er

  Imorgon ska vi till Vildmarkshotellet på Familjespa! Bada, leka, familjedisco, god mat och fint hotellrum förväntar jag mig

 • Trekidz

  Elias brukar oftast gå utan blöja p ådagen, det är coola Bamse-kallsipper som gäller här, har blöja på natten o vill fortf bajsa i blöja på dagen,men kissar aldrig utan säger alltid ifrån... :)


  *Elias-min älsklingsräka*
 • Tess82

  Nu har jag också hittat hit, tack för länken syrra .


  Linnea -07
 • cii

  K kavat . Tack tack!! =)

  Theo är inget fan av pottan, trots att jag köpt skitfräcka kallingar.
  Han slet av sig blöjan och tog på sig dem med skruvmejslar och sågar på i 10 minuter. Sen slet han av dem och bad om en ny blöja.

  Vi gör  ett nytt försök till våren.

  Här är det lite bättre med oss. Jag har fått ett vik på en månad. Jobbar på ett lager.
  Sedan har Victor fått ett vik  på 6 månader när mitt slutar
  Känns VÄL behövt !!

  Lova blir bara större och äldre. 6 månader blir hon om 2 veckor! Helt sjukt vad tiden drar iväg. Hon är fortfarande ett vandrande solsken och Theo är kanon mot henne och hon avgudar Theo ! Me like!!

  Hoppas att allt är fint med er alla och barnen med!

 • RosaNapp

  Jag har fått länken, har bara varit seg

  Idag ska jag till syrran för övernattning. Ska bli skönt att komma ifrån lite, är inte roligt hemma nu.

  Jag som blev så glad över att Vs utslag var bättre tar tillbaka det. Nu ser han värre ut än vanligt. Hoppas blodprovet nästa gång ska ge resultat. Har nu börjat smörja honom igen då iom att utslagen kom tillbaka ändå.

  Annars går det bättre och bättre med soyadryck istället för mjölk. Ok, han dricker det inte rent, men med o´boypulver i och det får väl gå då.

  När jag börjat aktivt med potta till barnen har jag suttit med och sjunigt, läst sagor, låtit dom sitta en stund framför tvn etc så att dom glömt att dom sitter där dom gör och sen varit överväldigande glad och berömmande när dom lyckats. Har också gjort det på rutin och när jag själv ska på toaletten. Många gånger att gå blir det . Äldsta började inte säga till aktivt själv förrän hon varit fri i ett år ungefär. V började säga till aktivt efter några månader. Så för oss har det varit rutiner som gället, iallafall i början. Olyckor har ju hänt i början, det får man ju räkna med, även om det bara var 5 minuter sen dom var på pottan, men här har det gått bra.

 • Tess82

  Jaha, då var vi sjuka här då.  De hade ringt sambon från dagis vid lunch igår, hon hade ont i örat och var hängig. På kvällen hade hon ganska hög feber och varvande ont i örat och ont i magen. Inatt har hon väl vaknat 7-8 ggr och varit ledsen eller sagt att hon sovit klart. Slutade med att vi sov till ca 9 tillslut men många uppvaknanden så pigg är jag inte. Jag är också förkyld så det gör ju inte saken bättre. Får väl hopps det inte blir värre med örat bara.


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15