Inlägg från: Emmylou |Visa alla inlägg
  • Emmylou

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    plupp06 skrev 2010-02-13 10:59:36 följande:
    Tog mig friheten att starta om tråden då den förra gått ut. Kra och trevlig helg!
    Härligt plupp06! Jag hittade hit oxå.
    Bette skrev 2010-02-13 11:32:00 följande:
    Hej,Toppen att du startade om tråden. Hoppas att alla får en riktigt bra helg.Min make råkade ge C lite för mycket antibiotika men det var ok enligt giftinformationen som tur var, vi blev helt till oss. Det är dåligt att apoteket lämnar ut 5 ml sprutor, tur att jag är sjuksköterska och tänker på detta, han skall ha 0,5 ml varje dag. Ha en supertrevlig helg allihopBette
    Usch, jobbigt med överdosering. Har han ab lilla C, luftvägar eller? Hoppas ni är krya på måndag! Adam är frisk sånär som på snuvan som inte vill ge med sig.. Inte roligt att vara täppt. I morse vaknade han tidigt av täppt näsa.
    villsågärna38 skrev 2010-02-13 11:33:01 följande:
    Kramar Tror hormonerna börjar gå ur kroppen nu, känner mig riktigt glad idag. Första gången på länge. Det finns nog hopp ändå! Hoppas att ni alla får en skön helg
    Skönt att du känner dig glad Ja, det finns massor av hopp!!! Du SKA bli Mamma, frågan är bara när & när det sker kommer du vara den lyckligaste människan på jorden.
    AmelieS skrev 2010-02-13 18:53:51 följande:
    Det var roligt att höra. Skönt och helt rätt att du känner dig positiv inför framtiden. Snart kommer våren och du har nya försök framför dig.Hoppas allt är bra med Pricken, det var länge sedan hon var inne tror jag.Kram och trevlig helg till alla!
    Jag har oxå tänkt på Pricken & hoppas så att hon mår bra. Skickat meddelande till henne.

    Kram på er alla & hoppas ni får en fortsatt mysig helg. Nu ropar maken, dags för tacos.
  • Emmylou
    Bette skrev 2010-02-13 22:55:28 följande:
    Emmy,Nej C har inget som smittar han får ab för att han har något som heter njurbäckendilatation, men det såg bra ut på senaste UL men de såg något annat som var  lite vidgat så därför skall vi göra nytt UL plus urinblåseröntgen i mars och efter det får vi förmodligen sluta med ab helt.Är A mycket snuvig? Oftast är det väl precis i början som man är smittsam. Det är väl inte RS virus i alla fall, det går nu har jag hört.Bette
    Hej, oj vad jobbigt med njurbäckendi (?). Kan inte något om det.

    Nej, tror inte det är RS Adam har. Har vänner vars barn haft det tidigare & det verkar påverka luftvägarna mycket (jobbig, pipig andning) & även allmäntillståndet. A hade temp förra veckan, men nu är bara täppta näsan kvar som inte vill ge med sig. Är du det minsta orolig för C:s räkning så har jag full förståelse för om du vill skjuta upp träffen! Vet hur det är.

    Kram till er alla. Nu ska A få lunch. Ha en mysig söndag!
  • Emmylou

    Hej alla!

    Vi är nyss inkomna efter en härlig promenad i vintersolen. Det är under sådana dagar som i dag man NÄSTAN kan glömma bort att man längtar efter våren.

    Pricken- kul att se dig här igen Krya på er du & Olivia! Jobbigt när bebis är sjuk..


     


    Kram på er alla & hoppas ni får en bra dag!

  • Emmylou

    Hej på er!

    Blä vad jag är trött på den här vintern nu! Det har varit en jättefin vinter, men nu får det börja töa så snön hinner smälta bort innan midsommar..  

    Adam är supertäppt i näsan sedan nästan 2 veckor. Svårt att sova för oss båda.
    I dag stannar vi inne & myser. Ingen lust alls att gå ut för en gångs skull! I går var vi på 2 promenader varav en låååång så nu är det på sin plats med en innedag.

    Hoppas ni alla mår bra! Kram


  • Emmylou

    Hej på er! Helt slut efter en vaknatt med Adam som vaknade mååånga gånger.. Hoppas så att hans nästäppa ger med sig nån gång!! Han sover nu & jag la mig på soffan, men tiden gick & jag gick upp till slut. Har så svårt att slappna av & somna när jag vet att han snart vaknar.. Önskar jag var som min käre make som bara lägger sig ner & slocknar. Inga powernaps här inte.. Ska försöka med en lur igen på em när han brukar sova ett längre pass.

    Hoppas ni får en bra dag allihop! Kram

  • Emmylou

    Kramiiis: Åh, vad jobbigt du har det. Det ska vara en karl som är så j-a bestämd ang en sån sak. Alla kan gå in i väggen. Jag har varit där & jag hade full koll på läget.. & så bråk med familjen mitt i allt, blä. Han måste orka med själv & även finnas där för dig under er behandling med alla känslor & den bottenlösa längtan i den jobbiga barnlöshetskarusellen.

    Se till att du tar hand om dig så att inte du bränner ut dig oxå. Det är när man har flera jobbiga saker i livet samtidigt som det smäller till.

    Jag tänker på dig. Massor av kramar!

  • Emmylou
    Brikken skrev 2010-02-18 21:13:58 följande:
    Kramiis; vi var mottagarpar 2 och jag plussade i lördags - LYCKLIG!Håll ut det blir er tur! Vi fick 6 ägg, 5 befruktades, 4 var bra varav ett superduper, det sattes in. Vi har alltså en i magen och 3 i frysen efter att ha varit motagarpar 2 och med att "bara" fått 6 ägg.Försöker nu njuta av tanken på att jag är gravid men såklart så har nästa oro satt in, vill nu bara komma till VUL om 2 veckor och se att pyret mår bra!
    Stort Grattis!!!!!!!!! Så underbart! Som redan skrivits, försök att njuta nu. Men, jag vet att det är svårt att bara vara lycklig när man kämpat så. Oron följer en (tyvärr) hela livet även efter att man blivit Mamma.. Kram!
  • Emmylou
    plupp06 skrev 2010-02-19 12:28:31 följande:
    Bette: Vi funderar på en bugaboo. Men mig är det väl sädär, har haft en del sammandragningar sista tiden (kanske kan bero på stess? ska flytta i helgen) samt att nedre delen av magen är spänd/stenhård hela tiden.
    Hej på dig! Vad jobbigt med alla sammandragningar. Kan säkert bero på stress. Jag kände bara av sammandragningar på em/kväll när jag var på väg hem från jobbet efter en stressig dag & om jag gick riktigt långa promenader.

    Blir det en långväga flytt? Till större eller? Det är jobbigt att flytta, men kul också tycker jag- iaf om man flyttar till något man känner blir bättre.

    Vi har en Brio Happy med lättviktschassi. Vi är supernöjda med vagnen. Den har ett extremt bra gung också, vilket är bra när vi söver A i vagnen under dagtid. Många har Bugaboo, verkar ju oxå vara en bra vagn! Kram kram
  • Emmylou
    villsågärna38 skrev 2010-02-19 16:38:12 följande:
    Hej hej! Kikar in lite snabbt bara innan jag ska på bio med maken Fått info av Huddinge nu om att jag ska börja med Provera i mitten på mars för att skjuta upp nästa mens (fått mensen idag) och sedan ska de synka mig mot "vår" donator. Hon vill ju eg donera alla sina ägg till oss men det verkar inte som att Huddinge går med på det, nåväl jag blir ju mottagarpar 1 i vilket fall och hon är bara 20 år så de borde ju vara tipp topp. Känns skönt att ha en plan och även att de tar hänsyn till min resa i slutet på mars som ju krockar lite med nästa behandling. Idag är det en bra dag   Stora kramar till er alla och trevlig helg Kramar Bette Grattis Brikken
    Härligt! Snart dax då ju!! Även om det först handlar om att förskjuta mensen så är det ju första steget mot er behandling & ,HOPPAS HOPPAS HOPPAS, ert älskade barn

    Vi har nyss haft besök av Adams Farmor. Mysigt. Nu sover A gott efter massor av uppmärksamhet. I morgon har min kusin kalas, jag åker dit själv då det är just under Adams "Skalmans" sovstund på dagen, så är maken kvar hemma med A. Hon bor här i kommunen så det är smidigt. På söndag blir det kalas hos svärfar. Så det blir kalashelg kan man säga. Men nu först blir det fredagsmys

    Hoppas ni får en bra helg alla ÄD-medsystrar! Kram
  • Emmylou
    AmelieS skrev 2010-02-19 18:22:26 följande:
    plupp06, usch det låter inget kul med sammandragningar. Hoppas de lugnar ner sig snart. Du får ta hand om dig och försöka att inte stressa. Lyft inget tungt nu under flytten men det vet du säkert redan.Emmy, kul att du är nöjd med din vagn Brio Happy. Vi har bestämt oss för en sådan och ska snart göra en beställning med lättviktschassit. Har du hårdlift eller mjuklift?Tycker det är svårt att välja. Det lutar åt hårdlift. Vi bor i villa så behöver inte lyfta längre sträckor.Kram till alla och trevlig helg.
    Vi har hårdliften, bebis får plats längre tid i den, är något större. Vi bor oxå i villa & resonerade likadant ang att bära.
    plupp06 skrev 2010-02-19 19:16:02 följande:
    Emmylou: Ska flytta till större, längtar så!! Flytten går till sjöstaden, skönt med nya lägenheter tycker jag. Trevligt att du får träffa hela stjocka släkten nu i helgen samt att kalas innebär massa mumsig att äta Amelie: Nej jag ska inte lyfta något. En fördel med att vara gravid och flytta, man behöver inte bära Hur mår du då? Har du känt av sammandragningar?
    Härligt med större! Hoppas flytten går smidigt! Ta hand om dig, låt de andra göra det mesta jobbet

    Här har det varit en sömnlös natt igen. A är fortfarande täppt i näsan & börjar dessutom få sin första tand! Dubbel sömnlöshet mao. Hoppas jag inte hamnar i diket på väg till kalaset & att jag orkar låtsas vara social en stund.. så trött! A & maken har nyss sovit en dryg timme. Jag lade mig på soffan, men kunde inte somna. Tänk om man vore sån som bara lade sig ner & somnade med en gång, som min käre make, vad enkelt det skulle vara! Ska jag skriva på önskelistan till nästa liv.

    Kram alla!
Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7