Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Tack ska ni ha. Lena, d är helt OK att missa nån, speciellt så här i början av grav, man är ju så trött att ögonen går i kors emellanåt så det är inte konstigt att man missar saker hit å dit.

  • Jelina068

    Ewa, hahaha... Snurrig är jag oxå.

    ÄTA, Rullar fram här oxå snart.

  • Jelina068

    Grattis till allas VUL. Har kikat in titt som tätt men inte orkat skriva.

    Ringde först kliniken å sen mvc nyss, mår så illa och inget hjälper för tillfället. Kliniken sa att det är mvc som jag ska kontakta, å hon jag talade med där kunde inte hjälpa mig pga att jag inte ens varit på inskrivning än, ska dit på onsdag och då kan jag ta upp det med min BM. Känner hur tårarna är på väg nu efter jag la på luren, jag ringde ju för att jag ville ha hjälp å få nåt receptbelagt utskrivet å prova för jag orkar inte mer. Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite snabbt.

    Hoppas ni andra mår bra. kram å trevlig helg.


    1
  • Jelina068

    Har provat seaband, postafen, äta lite men ofta m.m, ska fortsätta med postafen fast jag inte vet om dom hjälper nåt eller inte.
    Just för stunden mår jag bra men det går ju upp å ner hela tiden. Hoppas natten blir lugn oxå.

    Blir väl snart mammabyxor här oxå, har slutat använda skärp i ett par byxor

  • Jelina068

    Angående flyttning av BF, min BM har ändrat det med en dag dom andra två gångerna, och första gången 2006 så ändrade dom det igen efter RutinUL. Men den här gången så har läkarn på kliniken skrivit ett brev till mvc, dom har tydligen börjat med det och där står det bl.a BF 25/10 ska inte ändras, och när jag gjorde FET, att jag haft tidig blödning och ska på återkontroll med VUL och att hon vill att dom har extra kontroll på mig, VARFÖR extra kontroll vet jag inte. Men det känns skönt att ha med sig ett brev till mvc imorgon iallafall.

    Nä, får ta lilltjejen nu som är hemma pga ögoninflammation, hon klättrar högt som lågt.

  • Jelina068

    Jag var oxå på inskrivning på mvc igår och ska inte tillbaks förrens jag är i v. 20 (10 juni). Fick Tid för rutin UL 28 maj och en tid för att tala med läkarn för att se hur mina chanser/risker är att få försöka föda vaginalt efter två snitt.

  • Jelina068

    Min BM frågade om jag ville göra KUB test eftersom jag fyller 35år innan BF (10dar innan)
    NÄ, svarade jag, vill inte utsätta mig för den lilla risken som finns för ev. missfall om det skulle bli fostervattenprov, NÄ jag kommer älska mitt barn lika mycket med eller utan Downs syndrom.

    Var på mitt andra VUL idag, pga av den tidiga blödningen jag hade. Vi gjorde på två maskiner för på min läkares apparat kan inte skriva ut bilder därför gick vi och gjorde ett till i ett annat rum. Så det blev två mätningar, 2,5cm och 3,1cm, hon sa att det är svårt att mäta exakt nu.
    Bebisen låg där inne och vinkade till oss flera gånger, det är helt fantastiskt hur snabbt kroppen utvecklas.

  • Jelina068
    Lena, visst blir det en STOR omställning att ta hand om ett handikappat barn så jag förstår självklart dom som väljer att göra abort om dom får veta att så är fallet.

    Mrs Sara, ja visst är det roligt när dom vinkar, hade inte ens det i tanken att h*n skulle göra det redan nu när den är så liten.

    Nä tjejer, nu ska jag iväg å jobba. Ha en skön å fin söndag.
  • Jelina068

    Mina bröst har inte ömmat nåt över huvud taget än. Illamåendet finns kvar, hålls borta med evigt småätande vilket syns på min kropp, har gått upp lite grann och är nu lönnfet.
    Förra gången gick mitt illamående över i v.11 sa en arbetskamrat som låg i exakt samma fas som mig och både hennes och mitt illamående gick tydligen över nästan på samma dag. Bra att ha människor omkring sig med lite minne

Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF