Inlägg från: Jelina068 |Visa alla inlägg
  • Jelina068

    BF Oktober 2010 efter IVF

    Ewa, Här har bebisen hickat en längre tid, men det har inte varit så jobbigt än. Sara, kul med UL igen
  • Jelina068

    Jag tror att en här bebisen är snäppet livligare än lilltjejen. Den har sparkat å bökat runt ordentligt nu de sista 2 eftermiddagarna/kvällarna, på gränsen till att jag inte står ut när det är som värst. Kanske det börjar bli lite trångt å bebisen är en riktigt vilding.

    Har mått illa till å från sen igår och haft en hel del huvudvärk, var en sväng på mvc å kollade blodtryck, socker å HB men allt såg bra ut, skönt. Så det blir att ta det extra lugnt i helgen, har endast en vecka kvar på jobbet och jag vill så gärna orka med den, har varit hemma en hel del den här månaden pga hemorrojderna, VAB, å nu illamåendet.

    Hoppas ni andra mår toppen, nu närmar vi oss våra BF. Det går ändå rätt fort tycker jag.

  • Jelina068

    Undrar om bebisen vänt sig neråt, har haft tryck neråt i några dar nu. Ska till mvc på torsdag.

  • Jelina068
    Glittran, ja stl.74 låter lite väl stort. Det är väl till 9-12månaders??
    Hade ingen aning om att det är skuldrorna man kan känna under hickan Man lär sig nåt nytt varje dag
  • Jelina068

    Idag var jag på mvc och sf-måttet låg strax över linjen, nyligen låg den under. Glömde fråga vad sf-måttet var i cm. Hjärtljuden låg på 144. Blev lite besviken över att hon inte kände på magen just för att se hur bebisen ligger nu, hon kände så klart men sa inget. Hon sa innan att hon känner inte efter det idag eftersom bebisen kan vända sig igen med tanke på att det inte är första graviditeten.

    Här har ni en som tydligen är stor, för ALLA på mitt jobb och det är rätt många där tror att det är dax när som och jag får den där typiska frågan, är det tvillingar?? Lite tjötigt att höra så klart men men...

    Jag stör mig inte på dom som kommer å känner på magen, jag tycker det är vackert med gravida magar och magen är ju egentligen inte så stor så länge så jag säger att det är bara att känna så länge det går. Det finns faktiskt dom som försöker hålla fingrarna i styr men som sagt så stör det mig inte och när jag säger det så känner dom så gärna.

    Tycker oxå att det är helt OK när dom kallar mig för tjockis, grodan boll m.m. Det sägs ju med "kärlek". Med tanke på hur många gånger av dan jag råkar ut för allt ovanstående så är det väl tur att jag inte stör mig på det för då hade det varit väldigt jobbigt.

  • Jelina068
    Ewa å Glittran, vart har ni gjort era IVF? SU, Carlanderska eller IVF-kliniken? Själv går jag på IVF-kliniken, vår första dotter som är född 06 är från SU eller hur man ska säga, tvåan å nu trean är från IVF-kliniken.

    Fasiken, gubben är inne på v.3 med hosta, tror han har lunginflammation men han har så mycket på jobbet att han prioriterar lite fel, vill ju att han ska gå till läkarn. Börjar dock oroa mig att det kan vara lugncancer då hans mamma är opererad för det, men jag tror det är L.inflammation men ni vet fantasin skenar med hormonerna.
    Just nu hostar han så mycket att jag kanske kan lyckas få iväg han till en vårdcentral som har nattöppet, jag kan ju inte sova när han hostar så. Får se vad han säger när han kommer upp ifrån duschen.

    Hoppas ni sussar gott mina vänner.
  • Jelina068

    Gubben har inte kommit iväg till läkarn, han hostade mindre igår så vi får väl hoppas det fortsätter åt det hållet.

    Duktiga ni är som bakar å lagar mat för infrysning, själv har jag inte kommit för mig att göra nåt nyttigt än och det är redan torsdag. Får väl se om jag får någon extra energi nästa vecka för nyttogöra, får ta den här första veckan hemma å njuta av lugnet.

  • Jelina068
    IdaVi skrev 2010-09-09 12:31:20 följande:
    Nu har jag visst fått värsta rycket. Här tvättas det, diskas, rensas i trädgården (ogräs och gamla sommarblommor som är vissna), tas hand om sjuk dotter och plockar bland papper och kläder. Puh! Verkar som boa-fasen inträffat. Nu planerar jag även middagen.

    Detta är inte likt mig, maken lär bli chockad!
    Blir lite avis på hur duktig du är, jag vill oxå men är så orklös inför just sådana uppgifter just nu.
  • Jelina068
    Mika, här i GBG (iallafall för 2 år sen) så gäller det samma som för normalt gravida - 3 veckor övertid. Själv blev jag igångsatt pga TUL som gjordes på BF+14 att bebisen var stor (har jag för mig eller var det liten??) Det hela slutade med snitt på BF+18, hade blivit igångsatt två dagar tidigare.

    Svårt det där med SF å TUL, kanske det är som du säger att det är mkt fostervatten men mindre bebis??!
  • Jelina068
    Ewa skrev 2010-09-16 21:00:39 följande:
    Haha...
    Vi såg inte könet idag. Allt såg bra ut, men vi får nog en lite mindre bebis än genomsnittet dom går efter.
    Avvikelsen låg på -8.8% och hon sa att allt mellan +10% till -10% är helt okej.
    Så underbart att allt såg bra ut!!!
    åh vad roligt.

    Här är det mindre skoj, mina hemorrojder har dykt upp igen AJ

    Förresten så har jag funderat över en sak, man ska ju inte bada om vattnet gått men tänk om vattnet går när man ligger i ett bad Undrar om man märker det då??
Svar på tråden BF Oktober 2010 efter IVF