Inlägg från: Stealth |Visa alla inlägg
  • Stealth

    Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2

    TigerLily skrev 2010-05-05 18:50:13 följande:
    jag bröt ihop i går.. har varit jättesvajig sista dagarna.. det har bara rusat på i hundranittio med djupa gråtsvackor som bara kom tätare och blev värre i rasande takt så jag brakade typ ihop så jag ringde hit min syster som kom och passade mina barn å så fick jag skjust in till akuten. där sitter jag och väntar (ensam) i 4 timmar, får träffa en läkare tillslut... som efter 10 min bara säger att jag får gå hem, alltså han "slänger ut mig" utan att ens ta reda på hur och oM jag kan ta mig hem, och då är jag alltså i ett ganska bedrövligt skick, helt söndergråten och utmattad och inte en krona på fickan. Jag sa till han att min ångestdämpande medicin var slut hemma, berättade precis hur dåligt jag mådde och att det skrämde mig de djupa och tvära kasten på sista dygnet som bara escalerade i tokfart. Hade ren TUR att jag fick tag på min granne som hade sin man hemma som kunde komma in och hämta mig. Han var skitarg på deras sättt att behandla mig och körde mig till en vanlig akut där jag fick ett väldigt proffsigt och bra bemötande. han kände de som arbetar där och de sa att de på psykakuten gjorde fruktansvärt fel som bara skickade ut mig i det skicket ensam mitt i natten vind för våg. ska på min terapi imorrn och sen byta läkare, hon hade inte enformerat mig om att man kan få djupa stormiga svackor i början av insättning av topimax, det fick jag veta först på VANLIGA akuten. Jag frågade på pskakuten om det kunde vara nått med medicinerna... nej sa han typ, ta det med din ordinarie läkare. och sen sa han lite spydigt att" det är ju lite smidigare att söka läkarkontakt på dagtid än på nätterna". Jävla idiot. Fy fan så ledsen jag var, ett vrak.
    Vad är det för idiot som jobbade där

    *kramar om*

    hej igen alla, ni kan nog gissa vem jag är, jag har vart med tidigare i tråden och har bara bytt namn
  • Stealth

    FAN jag blir tokig! efter 1 1/2 vecka med ångestattack som gett med sig ett par timmar per dag endast, så ringde jag psyk idag för att få stesolid. Sköterskan var hur snäll somhelst och sa att hon skulle prata direkt med doktorn och att jag skulle åka efter jobbet o kolla på apoteket.

    Tror ni något kommit in???? NÄÄÄ

    Jag PALLAR inte mer ÅNGEST!!!!!!! Jag mår skit! jag kan inte andas! Jag kan fan inte jobba med den här skiten!!!

    Ska man behöva åka in till akutpsyk? För jag står inte ut mer nu

  • Stealth
    Maia skrev 2010-05-06 19:47:07 följande:
    Nu tappar jag förståndet! Det är kört, fixar inte detta måste lämna honom NU. finns inga alternativ. jag sprängs
    Kan du åka iväg en stund och lugna ner dig?
    Har du någon att prata med? KRAM
  • Stealth
    Maia skrev 2010-05-06 19:50:02 följande:
    nej tack, kram tillbaka du kanske skulle ringa akut-psyk iaf.
    jag väntar tills imorgon... de måste höra av sig då tycker jag.

    Ut och jogga en stund eller bara gör något så du får igång lite andrenalin och endorfiner, det kan döva en del. Önskar jag kunde hjälpa till mer
  • Stealth
    Maia skrev 2010-05-06 20:38:03 följande:
    inte ens mamma ville fortsätta prata om detta. hon tycker vä att jag är galen precis som alla andra.
    Det är dom som är galna, det vet vi ju
  • Stealth
    Maia skrev 2010-05-06 20:46:27 följande:
    Alla är ute efter att jag ska göra så jävla mycket och tänker inte längre än näsan räcker. jag kan faktiskt ha personliga problem mitt i all röra och allt kämpande också. de är ute efter mig men jag förstår inte varför.
    Jag vet exakt hur du tänker och känner tror jag... tänk om man hade en mer normal sjukdom, eller typ brutit benet. DÅ hade folk nog tänkt efter lite mer...
  • Stealth
    Maia skrev 2010-05-07 05:35:23 följande:
    Ja, det var super skönt det samtalet vi hade faktiskt. Hoppas du sover gott och läänge idag. Sonen vaknade 5, så här sitter jag. (med en son som tycker det är skitkul att slå med mig i huvet med en pannlampa. ju mer jag skäller, desto gladare blir han...? ;)
    haah ungar

    vad glad jag blir att det gick så bra och att dte vände så!!!!
  • Stealth
    Anonym (Ninda) skrev 2010-05-07 09:52:51 följande:
    Hej hej!Har varit deppad 4 dagar...sovit typ 4 dygn....minns inte när jag sov så länge sist.Idag är jag hypoman....gick upp 05.50...har redan hunnit med mer än jag normalt gör under en dag.Vad händer hos er??
    Jag sitter med ångest idag igen. Börjar fan tro det är svullet i halsen, eller att tungan har kramp eller något. Psyk skrev ju INTE ut stesolid igår
  • Stealth
    Anonym (Ninda) skrev 2010-05-07 10:14:38 följande:
    Jasså? Jag får Xanor på löpande band.Dock inte så många åt gången då jag är rätt bra på att överdosera då jag mår dåligt.
    jag blir knäpp, får försöka ringa dom nu...
  • Stealth
    Anonym (Ninda) skrev 2010-05-07 10:23:22 följande:
    endel vägrar skriva ut.Endel skriver ut asmycketEfter mitt första självmordsförsök fick jag 200 xanor utskrivna.....då undrade jag om han ville att jag skulle då?
    Nu så, jag ringde igen hon skulle säga till doktorn direkt efter att han var klar med sin patient! Förhoppningsvis har jag tabletterna till lunch *hoppas hoppas* kan inte koncentrera mig när jag inte får luft!!! Måste få bryta ångesten.....

    Har ni andra upplevt det att man behöver medicin i perioder för ångest, för att bryta trenden?
Svar på tråden Bipolär/manodepressiv sjukdom, vi fortsätter i ytterligare en tråd 2