• Fina

    Del 4: Vi gravida från Dr S solstrålar

    Del 4: Vi gravida från Dr S Solstrålar


    Här samlas vi som har gjort behandlingar på IVF-kliniken i Umeå. Vi delar tankar, ställer frågor, vädrar känslor och stöttar varandra, genom skratt och tårar.
    Alla gamla och nya norrlänningar:
    VÄLKOMNA!!!!

    {#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_gravid}{#lang_emotions_baby}

    Kopierat texten från förra tråden del 3

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-16 18:41
    #
    Juni:

    Juli:
    Dipsy 5/7

    Augusti:
    Fina 16/8, men blir planerat snitt lite före.

    September:
    Jakita: 1 Sep Preliminärt

    Oktober:
    Mrs Sara: 25:e oktober
    Snövitsmatte: 25 oktober

    November:

    December:
  • Svar på tråden Del 4: Vi gravida från Dr S solstrålar
  • Blomsteröga

    Bra jobbat med ny tråd Fina!

    Kommenterar ditt inlägg i andra tråden här istället. Det är kämpigt med årsdagar, men vad härligt att få höra hjärtslagen. Jag antar att det är både ledsna och glada känslor idag?
    *kram*

  • Fina

    Ja, det är ju det. När jag fick höra hjärtslagen var det som att "poletten trillade ner". Har ju sett på ul och allt det där. Men försöker fortfarande att intala mig -äsch jag har bara gått upp i vikt. Det känns nästan för bra för att vara sant ibland, efter alla behandlingar man gjort. Men vi är bägge två jätteglada naturligtvis. Bara svårt att fatta.
    Kanske känns det mer verkligt när man känt första sparkarna. Hur fort kan man göra det? Har känt som att det fladdrar till ibland. Men tänker att det var säkert något annat, det är ju så pass tidigt. Bara v.15

  • Blomsteröga

    Det är säkert barnet du känner när du känner fladder. Så kände jag också. På mig kändes det ganska långt ner. I v 17 tror jag att jag kände de första sparkarna.


    Jag känner igen det där med att inte kunna tro på det, men du är gravid

  • Jakita

    Nu hittade jag hit också !{#lang_emotions_smile}

    Precis som du Fina så tycker vi att det känns väldigt overkligt än ! Kanske är det så att när jag känner av de första sparkarna så sjunker det in mera att vi faktiskt har lyckats !{#lang_emotions_heart}
    Det verkar vara så olika när man börjar känna sparkar, vissa tidigt och vissa sent.

    Nästa vecka ska vi får se lilla pyret igen och det känns underbart !

  • Fina

    Jag blev lite små-irriterad på jobbet igår. Men sa förstås ingenting. Då sitter flera i fikarummet och gnäller på sina barn. Dom är trotsiga, de tar nya glas varje gång dom ska dricka saft osv. Jag frågade lite försiktigt -jaha, ni har inte diskmaskin. Jo, fick jag till svar, men det är ju jobbigt.

    Själv tänker jag i det tysta när dom sitter och vräker ur sig sådant. Ni skulle bara veta. Jag hade gjort vad som helst för att få vara i er sits. Men det är ju så. Vardagen är ju olika för alla och det får man ju förstå. Men ändå...

    När jag var ny på jobbet så frågade en kille -har du inte barn. Nä sa jag. Jaha, du vill inte ha. Han menade på att är man 32 och inte har barn så vill man inte ha. Men numera när folk frågar så säger jag. Jo, jag har ett barn, men jag är änglaförälder. På så vis känns det mycket bättre på något sätt. Jag är ju faktiskt mamma ändå.

    Ja, nu har man fått klaga av sig för i år känns det som.

  • Fina

    Jakita, helt underbart. Jag blir så glad för er allas skull. Ja, det verkar skilja när man känner sparkar. En del får vänta till v.21 och en del känner tidigare. Beror nog på hur bebisen ligger osv.

  • Blomsteröga

    Jakita, Ska ni göra Nupp eller är det ett vanligt ultraljud? Jag vill också göra ett extra, men vet inte om jag får. Ska försöka använda operation overtalning på barnmorskan idag.

  • Blomsteröga

    Fina, Precis! Man är mamma fast man är utan barn.

  • Dipsy

    nu har jag oxå hittat hit....

    Fina: så underbart att ni fick höra hjärtljuden....

    var oxå till bm i går och fick lyssna på bebben....det är så skönt....

    allt såg bra ut förutom hb som var lite lågt 115 så det blir till att äta nifferex....

Svar på tråden Del 4: Vi gravida från Dr S solstrålar