Inlägg från: Flina78 |Visa alla inlägg
  • Flina78

    Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6

    Ska vi vara här?


    Hur som haver så är jag helt slut efter ett arbetspass på dryga tio timmar. Eftersom det var övertid idag så har jag inte jobbat med mina ordinarie kollegor. Självklart blev jag nervös att jag skulle försova mig, det är ju ännu mer pinsamt om det är med människor man inte känner så väl. Jag sov helt kass. Arbetspasset funkade dock hur bra som helst eftersom jag fick åka med en skitrolig kollega. Han är 42 och vi hade radion på högsta volym och sjöng för full hals när de spelade Lady Gaga och Black Eyed Peas - tänk om någon sett oss då. Tur vi var i skogen och åkte just då hi hi.
    Stort grattis till lägenheten Maja.
    Nu ska jag stupa i säng efter räkor och vitt vin.
    KRAM
  • Flina78

    Felix älskar Hipps mat, äntligen har det lossnat ordentligt med hans ätande. Gröt är fortf ingen hit men det funkar. Jag funderar på att köra på bara  välling istället... Felix får lite vatten i flaska till maten men det är inga stora mängder. Jag vill undvika att han blir mätt av vattnet, det är ju inte så mkt näring i det.


    Vi har oxå vågat oss ut i snöyran idag. Med ett gott humör och mycket tid så fungerade det även att åka kommunalt idag. Men hade det inte varit för att jag skulle möta en god vän från polishögskolan så hade jag stannat hemma. Men nu bor hon i Karlstad och ska snart till Afghanistan i sju månader så det gäller att passa på när hon är i stan. Tur att Jonatan var med för det var mycket bära barnvagn idag.
    Juia - va gott med nybakta bullar :D Jag har hört att det är bra med kanelbullar mot nackvärk!
    Marie - visst är det läskigt när de gråter så i sömnen. Felix gör oxå det ibland.
    Nu bli det tacco-kväll här hemma.
  • Flina78

    *hoppar och studsar av lycka för jag kan komma på onsdag*


    Fick p-böter idag, är det straffet för att jag börjat tjäna pengar kanske? 600 spänn fattigare men SKA äta lunch ute imorn, bara för att jag bestämt mig för det redan innan.
    Felix sitter nu, vi har tränat i helgen och nu vågar jag släppa honom och han sitter själv en längre stund innan han ramlar i golvet och flinar. Märkligt beteende det där, att ramla och slå sig men inte bli ledsen.
    Mousetrap - vi har haft stora problem med att få Lilleman att äta. Nu verkar det dock ha lossnat men amning och ersättning är fortfarande favoriterna. Han är nu 6,5 månad gammal och vi har gett smakisar sedan 4 månader.
    Jag hade lite tur idag. Vi har haft utbildningsdag på jobbet och sista timman hade vi fys. Jag skulle på bodypump idag och tänkte därför ta min fystimma hemma och åkte från jobbet lite tidigare. När jag kom till Partille hörde jag på trafikinfon att en lastbil kört in i vajerräcket och orsakat stopp i båda riktiningarna. Stoppet varade i en timma och sedan var det begränsad framkomlighet. Fy va tråkigt det hade varit att bara sitta där och vänta.
    Nu ska jag kolla på upploppet i damernas lagskidtävling. Heja Sverige!
  • Flina78

    Cecilia - jag tar med två olika sorters gröt som du kan testa, bland annat banangröt.


    Hinner inte skriva mer nu, ska söva Lilleman.
    Ses imorn. 
    KRAM
  • Flina78

    Malin - kul att få ett ansikte på dig. Hoppas du hänger på nu på onsdagarna


    Vi var och såg avatar igår. Det var verkligen en helt fantastisk film. Filmen slutade runt halv nio ungefär i samma sekund som barnvakten hörde av sig och meddelade att Felix vägrade ersättningen (det har nog aldrig hänt). Så vi fick vackert hoppa över middagen och åka direkt och mata honom. Han var helt förtvivlad men lugnade sig när han fick börja amma lite även om det var med vissa inslag av förtvivlad gråt. Jag måste ändå erkänna att det känns rätt bra att min lilla älskade bebis föredrar att bli matad av mig eller pappa Jonatan
    Nu ska jag iväg till årets bästa rea - BOKREAN. Jonatan är iväg och hjälper en kollega att flytta och jag njuter av att få vara lite ensam hemma med Lilleman. Fast det ska bli rätt kul att få gå och jobba imorn kväll oxå, jag får det bästa av två världar för tillfället.
  • Flina78

    Hoppsan, det blev böcker för 700 spänn (tur jag har börjat jobba). Jag insåg även att jag har växt ur mina bokhyllor. Om (läs: när) vi flyttar får det bli en till Billy tror jag.


    BTW visst är det härligt med lite snö nu när det är vinter *ironin flödar*
  • Flina78

    Ibland är det ett steg fram och två tillbaka. Nu vill inte Felix ha Hipps barnmat heller *suckar lite* VARFÖR ska det va så jobbigt med maten?


    Cecilia - jag håller med. Det är skitsvårt att veta hur mkt mat man ska ge. Ska bebisen ha en hel burk mat vid lunch? Det får vi aldrig i Felix, mest för att han inte vill äta.
    Nu ska jag sätta igång med lite mat. Jag ska snart iväg och jobba natten så här blir det en sen middag idag.
    Jag kan på onsdag. Fika på stan passar väl bra? Jag gör en lista iaf.
    FIKA ONDAG 3/3 
    Lina och Felix
  • Flina78

    Hallå tjejer!


    Orkar bara skriva lite kort, är helt slut efter 4 dagars jobb (mest nattetid). Jonatan är lite småsjuk och gnällig så det var bara att kliva upp och ta Felix kl 07 i morse. Inget allvarligt med Jonatan men tillräckligt för mitt trötta humör just nu. Lilleman är oxå snorig men inte värre än att vi dyker upp imorgon.
    Condecco låter som en lysande plan.
  • Flina78

    Oj, vilken tur att jag gick in och läste. Jag var inställd på Avenyen. Jag blir säkert lite sen, Linné är så långt bort härifrån


    Camilla och Eva - skönt med jobben. *fnissar åt historien med lampan*
    Maja - spännande att lilltjejen snart kryper.
    Nu har vi bokat in besiktning på huset i Utby *hoppar och studsar* Vi har pratat om flytt i maj men jag ropar inte hej än, kontraktet är fortfarande inte påskrivet. Men snart kanske jag vågar uttala mening "Vi ska bli husägare".
    Julia - håller tummarna för att ryggen blir bra tills imorgon.
    Cecilia - hur är det med WilleTrilles feber?
  • Flina78

    Och just som jag tryckte iväg meddelandet insåg jag att jag inte har en aning om va i Linné Condecco ligger men det är väl på Linnégatan antar jag. Någon som har lust att tipsa om bästa hållplatsen att gå av på? Och i vilken riktning jag ska gå sen och på vilken sida det ligger *vilse i pannkakan*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6