• Nussa o Nusse

    Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6

    Fikasugna Göteborgsmammor aug/sept DEL 6


    Hej!

    Jag startade den här gruppen 090101, bara några dagar efter det efterlängtade plusset. Vid första fikaträffen var några av oss i runt vecka 6 (och en hade ingen aning ), och nu har vi blivit ett sammansvetsat gäng av mammor och bebbar som skriver av sig här i tråden och dubbelfikar på stans caféer. En och annan barnvagnspromenad blir det också, för shopping räknas hehe... *s*

    Så om du hittat hit får du självklart tjuvläsa lite och hämta inspiration till att starta en egen fikagrupp, för det vete katten hur man skulle klara mammalivet utan en sån...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-08 15:32
    Länk till nystartad fikatråd:

    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m48804430.html
  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6
  • Nussa o Nusse

    Börjar del 6 med att kungöra:

    VI FLYTTAR TILL AMHULT TORSLANDA; EN 3A PÅ 87 KVM MED TVÅ BALKONGER, TVÄTTMASKIN, STOR KYL O FRYS, HYRA 8500 MED PARKERING DEN 1A APRIL!!!

    HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!

    Fy, har varit så trött o deppig det senaste, grät floder i tvättstugan härom dagen med mina 10 (!!!) maskiner tvätt efter typ 3 dagars tvättuppehåll, nu e jag som tokig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle kunna springa Gbgvarvet på allt "knark" som far runt i kroppen!!! Hoppas inte Linnéa blir allt för påverkad av alla endorfiner, adrenalin mm!!!!!!!!!!!

    Nu ska vi ha en underbar helg, ska komma på nåt gott att fira med!!!

  • Nussa o Nusse

    P.S. Tur att jag inte har körkort eftersom Linas kollegor spanar bakom varje kurva, skulle säkert bli inburad så hög som jag e *s*

    Ännu fler hurra hurra hurra! Linnéa ska få ett eget rum!!! (när hon blir lite större)

  • Chocolatefrog

    Grattis igen till lägenheten Maja med familj!

    Så, vilken kör vi på nu då?
     
    Kram

  • Flina78

    Ska vi vara här?


    Hur som haver så är jag helt slut efter ett arbetspass på dryga tio timmar. Eftersom det var övertid idag så har jag inte jobbat med mina ordinarie kollegor. Självklart blev jag nervös att jag skulle försova mig, det är ju ännu mer pinsamt om det är med människor man inte känner så väl. Jag sov helt kass. Arbetspasset funkade dock hur bra som helst eftersom jag fick åka med en skitrolig kollega. Han är 42 och vi hade radion på högsta volym och sjöng för full hals när de spelade Lady Gaga och Black Eyed Peas - tänk om någon sett oss då. Tur vi var i skogen och åkte just då hi hi.
    Stort grattis till lägenheten Maja.
    Nu ska jag stupa i säng efter räkor och vitt vin.
    KRAM
  • September2009

    Har också hittat de nya trådarna men vi är väl bara en grupp fortfarande va :)
    Nu är Joel fem månader lillpojken och har fått sin första portion gröt vilket gick rätt bra. Blev riktigt kladdigt, såå gulligt med gröt i halva ansiktet :)
    Pot/palsternackspuré på burk slank ner lättare också än min hemlagade minsan. Hade faktiskt inte så bra koll när man skulle börja med gröt, blev rådd att ge det så han skulle öka lite i vikt, vägde "bara" 7460 g igår, 68,5 cm lång!

    Lina: måste vara härligt att tjäna pengar! minns nästan inte hur det känns :/ Ska jag börja plugga efter mammaledigheten kommer det peka ännu mer neråt..
    Låter spännande att åka polisbil i skogen i snöyran ;)

    Jenny: Joel har också en kanin som han ligger och håller om när han sover, vå himla sött tycker jag :) För en stund sen hörde jag honom skrika till (eller ja mer som storgråt än skrik) men när jag gick för att titta till honom låg han fridfullt med nappen i munnen som onm inget hänt, undrar var det var för otäck dröm.
    Angående vätska i samband med gröten har jag också funderat kring det. Gröten är ju iag nu som smakportion ganska mycket utspädd med vatten så behövs det verkligen drickas vatten till?

    Patrik är och kollar på hockey hos sin bror, jag har börjat målat en tavla och njutit av kladdkaka och nu tänkte jag stänga av tv:n å luta mig tillbaks med en spännande bok.

    Hoppas ni har en mysig kväll inne med era nära å kära!


    ҉ ♥♥♥♥ Mamma till Joel 17/9-09 ♥♥♥♥ ҉
  • September2009

    Oj! båda trådarna ligger nu under "hetaste debatterna", lite häftigt. Har funderat på hur det går till egentligen ja menar det finns väl många andra trådar som har mer aktivitet än dessa..


    ҉ ♥♥♥♥ Mamma till Joel 17/9-09 ♥♥♥♥ ҉
  • Scilia

    Hej!

    Bara en grupp! Det var bara att jag startade en grupp och sen gjorde Maja det med.... Så det var en miss. Jag skickade ju länken på fb så Maja fick den säkert inte innan hon fixade grupp. Men huvudsaken att det nu finns en tråd! I LIKE!
    Blev nästan lite nervös när man stod utan ;)

    Lina: Kul att ni har skoj på jobbet, det ska man!!!

    Marie: Fick hem en bok om mat häromdagen. Där står att om de äter mat (vilket torde inkludera gröt) och man inte ammar eller ger ersättning direkt innan eller efter så ska de ha vätska till maten. Hoppas han tjockar på sig!!

    William ÄTER oss ur huset ;) Igår åt han över en burk mat och en halv burk fruktpure efteråt! KUUUUL!!

    Julia: Jag tycker också barnmatshyllan är otroligt rolig! Jag tycker det är asskoj att stå där och köpa på sig!! Kanske borde vi ha en barnmats-köpar-dejt??! Hihi...

    Maja: GRAAAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIISS!!!!!
    Bara hojta om ni behöver en stark kvinna som kan bära tunga lass!! =)

    Var ju på tjejmiddag igår! Jätte trevligt! Det gick åt 5 flaskor vin på oss fyra tjejer, o de hade jobbat och jag varit med W hela dagen så... :/ Hihi... Men kul var det!

    Här är ett mattips, tar ung en kvart att laga:

    Färsk pasta

    Sås:
    2 (jag tar 3) vilöksklyftor, steks med 1 påse (jag tar 2) färsk babyspenat, sen på med 300g (jag tar 350-400g) gravad lax i skivor, på med 2 dl vispgrädde (jag tar 3,3 dl) på med lite peppar och timjan. Puttra till laxen delar sig, på med 1 dl skalade räkor -SERVERA

    MUMS!!! MUMS MUMS!

    Nu ska jag fixa mig....

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6