Recept på tårtbotten i långpanna
Jag brukar med göra rulltårtebotten, och jag delar inte den. utan gör så många bottnar som jag vill ha lager, det brukar bli lagom tjocklek
Jag brukar med göra rulltårtebotten, och jag delar inte den. utan gör så många bottnar som jag vill ha lager, det brukar bli lagom tjocklek
Annars är hallon på ett lager och riesen"flufff" på det andra också väldigt gott!!
Då mosar du bara hallon och lägger på ett lager, eventuellt lite socker, men chokladfyllningen är ganska söt, så det är en smaksak om man vill ha lite socker eller inte.
Ta 5 dl grädde till en långpannebotten och häll i en gryta och smält riesenchoklad i grädden på låg värme, får inte koka. Sen ska det stå kallt minst 6 timmar. Sen vispar man det som vanligt, det blir lite krämigt, sen är det bara att bre på tårtan.
Det funkar med annat godis med, tex dajm, dumle osv. Men just riesen har jag fastnat för Jag brukar ha cirka 12 bitar till 3 dl så lite mer till 5, smaka av