Inlägg från: Alexzandrah |Visa alla inlägg
  • Alexzandrah

    BF Februari; Nu är snart alla bebbar här!

    Jag har hittat hit! {#lang_emotions_smile}

  • Alexzandrah
    ÄlskadeUnge skrev 2010-02-23 14:19:36 följande:
    Nu har jag oxå hittat hit, hoppades att någon skulle fixa en ny tråd Våran Maja kom den 17e februari i vecka 38+6 efter 46 timmars värkarbete.. Det var jobbigt att h värkar så länge, men så fort jag fick edan så kände jag inget mer, gjorde inte ens ont när jag krystade ut henne eller nått, kändes nästan lite fjantigt Ska läsa igenom tråden nu, hoppas allt är bra med er andra
    Grattis! {#lang_emotions_laughing}
  • Alexzandrah
    Fotavtryck skrev 2010-02-24 09:14:29 följande:
    Vi är ks nummer 3 kl 11 i morgon.Men dom bad oss komma in kl 8 för man vet aldrig om det är nån som inte kommer pga väder eller fött tidigare.Fast jag är berädd på vänta tre timmar.O jag varnade dom att eftersom jag inte får äta efter kl 24 i natt så kommer jag vara riktigt grinig o yr, så dom sätter dropp direkt när jag kommer dit lovade dom. Vilket är skönt att komma dit kl 8.
    Åh va spännande & skönt att veta exakt när bebisen kommer. {#lang_emotions_smile}

    Har idag 3 dagar kvar till bf, känner bara av lite molvärk och har ont i bäckenet.

    Kan slemmisen vara genomskinlig och komma i små små bitar eller är den alltid rosa/färgad?
  • Alexzandrah
    Fotavtryck skrev 2010-02-24 13:02:08 följande:
    min var vit o som slaim. Fast denna gång mycket mindre än med förra barnet. Då den fylde typ hela handflatan. Vit o jenomskinlig var den nu o jag misstänker att det bara var en del av den som kom.Hur små delar pratar du om?.
    Okej. Nja alltså inte såväldigt små bitar. men det har kommit som strimmor med genomskinlig slaim. Ja så skulle jag nog beskriva det men det handlar inte om nån/några stora klumpar.
  • Alexzandrah
    Fotavtryck skrev 2010-02-24 16:05:20 följande:
    Har du inte haft så dom senaste 10 ve´ckorna så skulle jag absolut säga att det är del av slemproppen. Så¨länge konsistensen är sammansittande, altså inte gårt, men som snor ungefär.
    Ja nu är jag helt säker på att det är delar av slemproppen som kommit. Kom en större slaim/snorig klump förut. Molvärken satte igång rejält efter det också.

    Hoppas Hoppas på att få en februaribebis!! {#lang_emotions_smile}
  • Alexzandrah
    AmmiK82 skrev 2010-02-25 17:38:50 följande:
    Låter helt underbart! Så spännande.. är väskan packad? ;) Hihi.. Låter som det börjar komma igång sakta men säkert. Min slemmis började ju släppa ca en vecka innan. Sen hade jag en massa förvärkar men en vecka senare var Julia född.
    Mmm hoppas på det! {#lang_emotions_smile} Väskan är färdigpackad, det har den varit i några veckor! {#lang_emotions_tongue_out} 
  • Alexzandrah

    Inatt trodde jag verkligen att det var på g. vaknade och hade väldigt ont. Toig mig sakta men säkert till toan, värken höll i i ungefär 1 minut och jag var tvungen att andas mig igenom den. Blev helt överlycklig och tänkte att nu nu får vi snart vår bebis.. Men nepp ingen mer värk kom och jag somnade tillslut om döbesviken..
    Fasiken att kroppen ska lura en så..
    Kom ut mer av slemmisen inatt iaf..

    Bf imorgon, börjar tvivla på att detta blir en februaribebis.

  • Alexzandrah
    Maria A Koberg skrev 2010-02-26 08:29:40 följande:
    Alexandrah, jag förstår dig verkligen! Jag kan också få en värk sådär och tro att nu startar det.....men nej. Blir också otroligt besviken.Vi får hålla tummarna ändå.
    Mmm nu jäklar får våra bebisar ta att komma ut!! {#lang_emotions_laughing}
  • Alexzandrah
    Fotavtryck skrev 2010-02-26 18:57:10 följande:
    I går kom Axel.Klockan 11,57 med planerat KS 6 dagar innan BF. Han vägde 4240 kg o 52 lång.Alla mår prima!!O allt har gått över förväntan.
    Grattis Grattis! {#lang_emotions_laughing}
  • Alexzandrah

    I onsdags kväll började slemmisen släppa lite, det kommer fortfarande små delar av den. Molvärk & sammandragningar till och från hela tiden men nu för nån timme sedan så blev det mer intensivt. Är inga värkar i magen direkt eller sammandragningar just nu utan det värker i nedre delen. Vid ljumskarna och ja hela nedre delen, bebisen trycker på som bara den.

    Kan det vara nått på g?
    Första barnet med ju så jag har ingen aning om hur det ska kännas.

Svar på tråden BF Februari; Nu är snart alla bebbar här!