Inlägg från: Rundown |Visa alla inlägg
  • Rundown

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Användarnamn skrev 2011-06-23 10:31:24 följande:
    Varför kasta pärlor?
    Trevligt att du anser att SG:s inlägg är pärlor. Fast du glömde nog att svara på hans/hennes inlägg (igen).
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-06-23 07:11:18 följande:
    Då ber jag ödmjukt om ursäkt över att jag missuppfattat dig.:P
    Om jag inte gått igenom allt jag gått igenom, om inte väckelser skedde på jorden varje år och varje dag, om ingen hade någonsin visat bevis på att Jesus talat med honom eller helat honom, om inte miljoner med muslimer såg Jesus i visioner och drömmar och blev frälsta..ja då kanske jag skulle kunna ändra mig, men nu är inte det fallet och kommer aldrig bli. Så, nu har jag inte glömt någons fråga:) kan därför inte bli anklagad för att "fly" så fort debatten blir "jobbig".
    nu drar jag till jobbet, tack och hej!
    Det hade för övrigt varit intressant ifall du kunde presentera det du anser var bevis på att Jesus talat eller helat med någon. Historiseforskarna är mig veterligen inte ens överens ifall Jesus levt på riktigt eller ej så om du sitter på dessa bevis hade det minst sagt varit en världsnyhet.

    Nu tror jag dock att du inte sitter på några "Bevis". Utan att istället det du anser vara bevis även är sådant som i så fall hade "bevisat" de flesta andra religioner (om de hållits till samma avsaknad av standard). Jag har fortfarande inte förstått hur du resonerar, mer än at det är ett cirkelresonemang av typen "Jesus finns för jag har bevis som är sanna på grund av att Jesus finns". Rätta mig gärna om jag har fel men jag får det inte riktigt att gå ihop... Förstår du att precis den typen av "Bevis" du anser dig ha för just din gud, även andra har liknande för just sin gud. Är det inte lite konstigt anser du? Att alla kan vara så säkra på att just DE har "bevis"? Kanske, kanske... det ni anser vara "bevis" inte är det på riktigt?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-06-24 13:11:29 följande:
    Det må finnas miljoner olika skl" Gudar" på våran jord, som ger människor råd om hur man ska bete sig kärleksfullt åt mot varandra osv. Men INGEN annan Gud har dött för HELA mänsklighetens synder, för att sedan resa sig från döden och erbjuda försoning för människors synder, förutom Jesus. Ingen annan kan befria totalt från Satans makt.  Så därför är Jesus inte lik de andra skl Gudarna, inom t ex hinduismen, där de kan vara jätteläskiga och skrämmande och man måste göra dom lyckliga hela tiden för att inte bli bestraffade, med olika sorters gåvor.
    Läs en Gurus död.
     kundalini.se/guru.html
    Ingen annan gud skapar synd, för att sedan föda sig själv som sin son, döda sig själv för att förlåta för de påstådda synderna nej. Jag tror att på den nivån är de flesta gudahistorier unika på sitt egna sätt. Oden har till exempel ett öga, en häst med åtta (!) ben, två korpar och två vargar och kan därför skydda mot jättarna. INGEN annan gud har det heller, gör det Oden mer sann? Nej, naturligtvis inte. "Unikheten" i en historia gör den inte mera verklig, jämför till exempel Sagan om Ringen som är väldigt egen när den kom men självklart inte sann på grund av det.
  • Rundown

    Användarnamn, den nya "gudasänd"?

    Alltså allvarligt, hur svårt kan det vara att svara på en fråga? Nu förstår jag att användarnamn i denna fråga, precis som han/hon gjort innan, låtsas om att frågan inte finns då han/hon vet att han/hon gjort bort sig. Men det är ju så pinsamt uppenbart för alla utom just "användarnamn", hur är det möjligt? Hur lite skam över eget beteende är det möjligt att ha egentligen?

  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-08-29 16:58:06 följande:
    Här delar jag med mig med av veckans avsnitt av Sid Roth, där en man profeterat saker som slått in, då han fått andliga gåvan av profetior från Gud. Och i detta avsnitt hör man om fler saker som kommer ske i framtiden.
     www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=News...

    www.ukapologetics.net/kennedy.html
    samt vittnesmål av en 4 åring som såg Jesus och änglar under en nära döden upplevelse.
    Kan du räkna upp de sakerna de anser kommer att ske i framtiden? Under vilken tidsrymd? Om de inte händer, kommer det att ha inverkan på din uppfattning?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-08-30 07:07:58 följande:
    Om du läser David Wilkersons bok synen, så ser du  att mycket av det han profeterade för 30 år sedan har börjat hända nu på de senaste åren, inte ens han kunde säga exakta åren när saker och ting börjar ske.
    Skadade bilindustrin, homosexuella får rätt att viga sig i kyrkan, islands askan you name it.
    Men visst ikväll ska jag räkna upp dom sakerna, ska bli intressant att se ifall han har sett något nytt som David Wilkerson inte har med i sin profetiska bok.
    Då jag inte har tid att läsa mer böcker så kanske du kan räkna upp det han förutspådde hända? Alltså, viktigt att veta är ju naturligtvis samtliga förutsägelser han gjorde, inte bara de som visade sig stämma som han tar upp i sin egen bok. Även en blind höna kan ju hitta korn som det brukar heta.

    De du har nämnt är nämligen sådant som rätt många såg skulle hände och absolut inget radikalt alls. För att en förutsägelse skall vara användbar så måste den väl ändå rimligen vara såpass exakt att vetskapen om det förutsedda gjorde någon inverkan? Alltså, det som behövs är en sådan exakthet att man i efterhand skall kunna säga "Jag lyssnade på förutsägelseserna och klarade mig därför undan" eller liknande. Ospecifika förutsägelser utan tidsangivelse kan nämnligen alla gör, till och med jag:

    Det kommer att bli så dyrt att äga bil att fler och fler familjer går över till 1 bil / kollektivtrafik.
    Familjeliv.se kommer att stänga ner.
    Vägarna i sverige kommer att rustas upp.
    Marijuana kommer att legaliseras i flera delstater i USA.
    Det kommer att vara oroligheter i Afrika.

    Med flera med flera.... som märks kanske inte superhjälpsamt, även om alla kommer att "stämma" om någon hittar denna forumposten om 30 år eller något.
  • Rundown
    Användarnamn skrev 2011-09-04 22:54:32 följande:
    Du har fått svar och godtar du inte dem, sök själv.
    Du kan alltså inte svara på den raka frågan som Agnostino ställde? Kan du inte bara säga det istället för att vara otrevlig?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-09-09 07:23:59 följande:
    Jag har nu under 2 år publicerat länkar om flera människor som vittnat om detta, att påstå att de ljuger är väl lite att ta i..
    Flera av dem tror säkert på det de säger, men det betyder inte att det är sant bara för det? I så fall kommer vi ju tillbaka till det vi pratat om innan, att även vitnesmål från andra religioner borde bära samma tyngd hos dig?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-09-14 21:27:03 följande:
    Nej jag går på mina egna personliga upplevelser av möten med Gud.
    Utan dom så skulle jag inte heller vara starkt troende, är glad över att Jesus visat sin kärlek till mig på övernaturligt sätt, och kommer aldrig kalla det för hjärnspöken eller låta någon annan övertala mig att tro att det är det det var.. senast för två nätter sedan drömde jag om Jesus återkomst, han kom tillbaka till jorden för att återupprätta sitt rike ridandes på en vit häst och hade många änglar med sig, människorna på jorden ropade: Konungen kommer!! var en fantastisk syn som jag aldrig kommer att glömma..hjärnspöken? önskedrömmar? kalla du det för vad du vill, men jag vet att vad jag tror på är sant, då Jesus är vägen, sanningen och livet.
    Men alla de som har samma uppleveser som du fast med Allah / Tor / Vishnu / Baal / aliens... ljuger de då menar du?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-09-15 07:22:49 följande:
    Nej, men de är förrådda av onda andar..som klär ut sig till deras Gudar..

     
    Hur vet du att inte det är andar från deras religion som klätt ut sig till det du kallar gud?
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3