Inlägg från: Rundown |Visa alla inlägg
  • Rundown

    Jesus Mirakel Tråd 3

    KristenTjej84 skrev 2011-04-04 23:43:37 följande:
    Men det är det som är sanningen, jag har själv upplevt detta. Människor som aldrig vetat vem jag var, har bett för mig och sett exakt vad som gömde sig i min själ, som jag var en öppen bok.Många kristna förebedjare har den gåvan från Gud.
    Då det är Jesus dom följer, så är det Jesus som ger dom informationen via den helige anden.
    Finns ingen annan förklaring..skulle du inte själv tycka det var övernaturligt om en kristen människa, som du aldrig träffat på förut men som arbetade som förebedjare för andra människor, skulle komma fram till dig och veta om saker du aldrig pratat med någon annan om än Gud med. Men fick den gåvan av Gud för att bättre kunna hjälpa människorna som är framme för förbön.
    Det är endast Gud som är tankeläsare.
    Finns ingen annan förklaring helt enkelt...därför serien heter Its supernatural.
    Vänta lite, är det folk som får betalt för att be förbön åt andra?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-05 00:01:00 följande:
    Jag behövde inte betala någonting i alla fall:D 
    Det var inte det jag frågade. Du sade att folk arbetade som "förbedjare", då måste någon betala dem med?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-05 00:07:24 följande:
    Det vet jag ingenting om, men jag bara antog att det var deras arbete, har aldrig frågat om dem får betalt för det eller inte. 
    Men jag bara antar att då de aldrig frågat om pengar då jag fått förbön, att de inte får betalt för det.
    Men som sagt, jag vet inte om de får betalt och från vem ifall dom får betalt, bara att de hjälper människor med dom gåvorna Gud gett dom.
    Har du belägg för att de hjälper människor eller är det mera anekdoter som kommer komma om jag frågar efter sådant?
    KristenTjej84 skrev 2011-04-05 00:07:24 följande:
    Man kan arbeta o hjälpa folk utan att få betalt för det,  lika mycket som kristen förebedjare som en icke kristen läkare i ett fattigt land..
    Vi kristna tror att man blir belönad i himmelen också.
    Jag hoppas verkligen inte folk åker till fattiga länder för att be, det hade varit ett otroligt resursslöseri. Igen, hade det inte varit enklare att bara sitta hemma och be för ALLA som behöver det (om man nu tror att bön funkar). Eller orkar inte gud hela alla samtidigt, är han ( hon inte så mäktig?
  • Rundown
    Agnostino skrev 2011-04-11 20:26:45 följande:
    Håller med lite här. Om Gud finns, varför inträffade denna katastrof alls? Vad är poängen? Var det för mänga syndare där? Varför hjälper en "allsmäktig" Gud de drabbade genom att "styrka" dem som "har inre sår"? Man kan tycka att h*n prioriterar lite konstigt.
    Antingen kan gud hjälpa men gör det inte. I så fall är väl gud ond (eller likgiltig). Eller så vill gud hjälpa, men kan inte, i så fall är gud inte allsmäktig.

    Jag förstår fortfarande inte varför folk bara ber för vissa och inte ALLA, borde det inte vara bättre om man nu tror att gud är allsmäktig?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-11 17:17:06 följande:
    Hur vet du att han inte gör det? han kanske styrker och helar japaner som är skadade och har inre sår efter katastrofen, via alla pastorer & evangelister som är där..
    Du är inte i japan, därför kan du inte sitta här och påstå att Gud inte gör någonting där...
    Men jag har hört att det finns hjälp arbetare och evangelister där, så därför antar jag att Gud använder dom för att hjälpa japanerna där..
    Så det är ok för dig att anta något om japan, men det är inte för andra att göra det?
    KristenTjej84 skrev 2011-04-11 12:20:12 följande:
    Jag vet vad jag gått igenom, och det är inte fantasier. Kanske någon av er vågar/vill göra ett försök och komma till Humleparken i år den 21:a maj då det är Jesus manifestation och arkens company kommer dit?
    Ni är så välkomna! dvs om ni vill bli bevisade och starkt övertygade om Jesus kraft personligen. Då ni inte verkar vilja tro på andras vittnesmål.

     
    Hur vet du att det inte är fantasier?

    Vad är det som kommer hända i humleparken, "Jesus manifestation och arkens company" säger mig tyvärr inget. Är det någon form av festival eller fest?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-12 11:18:00 följande:
      Jag tror att det finns miljontals människor i världen, som tror på Jesus och ber för hela världen.
      Många i europa ber för människorna i europa, de kristna i Kina ber för Kina.
      Kristna som är starkt troende och ber för andra, finns i alla länder, därmed kan man inte komma och säga att det bara bers för 10 utvalda personer som bor i USA.
    I Sid Roth avsnitten som jag sänder, finns det nästan alltid en frälsnings inbjudan till dom som inte är troende kristna än, och detta gäller alla tittande, inte bara några utvalda.
    Och ofta ber dom för alla som tittar, inte bara de som dom nämner på personligt vis för den delen.
    Men hade det inte varit effektivare att be för alla på en gång och så att säga, få det överstökat? Är det inte bättre att hjälpa många än bara få?

    Igen, så varför stoppade inte gud katastrofen, var det för att gud inte kunde eller för att gud inte bryr sig? Eller finns det andra alternativ anser du?
    KristenTjej84 skrev 2011-04-12 11:13:59 följande:
     Nej det har jag inte sagt, det där om Japan. Men jag vet att det finns evangelister och arbetare för Gud där,
     men det du säger verkar bara vara din egen åsikt från vad du tror.Där är skillnaden.
    Därför att jag inte kan fantisera andras direkta profetior om mitt liv:)
    Kom gärna dit så får du se, var nog en av de platserna jag känt Jesus närvaro och kraft på starkaste sätt förra året.. Kanske du möter Jesus på ett personligt sätt? du är så välkommen!

     
    Jag tvivlar på att den du kallar Jesus kommer vara där, chansen för att jag skall möta honom på ett personligt sätt är därför minimal. Men berätta gärna vad dte är för något, är det någon sorts festival?

    Jag har för övrigt inte sagt något om Japan alls, det var du som antog saker om vad som händer i Japan i samma inlägg som du bad någon annan inte anta saker. Det var det jag kommenterade.

    För övrigt är det väldigt jobbigt att läsa vad du skriver när du fetar allt och blandar kursivt med icke kursivt, kan du inte bara skriva normalt som alla andra?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-14 07:24:04 följande:
    Till Jesus manifestationen kommer tusentals kristna från olika delar av kristendomen, som har Jesus Kristus som gemensam tro. Katoliker, pingstvänner samt baptister, messianska troende och troende från Svenska Kyrkan osv.
    Anledningen till att jag nämnde just Humleparken, var för att jag själv kände Guds närvaro så starkt manifesterad där förra året. Säkert kan manifestationen ha varit lika stark på andra ställen folk samlades för att lyssna på artister o kända kristna samt lovsjunga, humleparken var något jag rekommenderar därför pga personlig stark upplevelse av Guds kraft.
    Jag tror inte någon kunde gå dit den dagen och INTE känna Guds kraft på ett eller annat sätt.
    Ok, så något slags jippo / festival alltså?

    Jag tror rätt många skulel kunna gå dit utan att känna "guds kraft", hade det inneburit något för dig ifall så var fallet?
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-18 17:30:39 följande:
    Nästan som en festival ja, men istället för att beundra snygga kändisar som sjunger om brustna hjärtan,
    så är man där för att ha det roligt tillsammans med andra kristna, be för andra och lovsjunga Jesus i tacksamhet för hans kärlek.
    Vissa går dit för att få förbön också. 
    Du får gärna nämna en person som varit där utan att känna Guds kraft om du vill, så kan jag fortsätta diskussionen vidare.

     
    Ingen har känt guds kraft, då det inte finns något som tyder på att det finns en gud. Att du och vissa andra känt något som ni tyder som guds kraft därimot, det tvivlar jag inte på.
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-18 17:34:07 följande:
    www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=News...

    Veckans Sid Roth avsnitt, där veckans gäst berättar om hur man kan få änny närmare och starkare relation till Gud, och kunna bli använd av honom för att hjälpa andra.

     jesus.ifokus.se/discussions/4d71381cb9cb46222...
    Samt vittnesmål om hur Jesus helade en tjej som suttit i rullstol.

     
    Är det inte snålt av Jesus att inte hela alla på samma gång istället för bara en tjej i rullstol? Vill han inte göra mer eller är han inte tillräckligt mäktig tror du? Kom igen, du måste väl ha funderat över detta, inte bara för att jag frågat typ 4 gånger i denna tråden utan att få svar.
  • Rundown
    KristenTjej84 skrev 2011-04-18 18:11:27 följande:
    Jag tycker att väldigt mycket tyder på att det finns en Gud, bara ta en promenad i parken en vacker vår eftermiddag. Alla blommor, träd och solnedgångar..det är så uppenbart!
    jag kan även ta människan som exempel, om ingen låg bakom människans existens, hur  kan vi då vara så komplicerat byggda? med DNA kedjan, hudens sätt att läkas efter att fått sår, samt hur bebisarna i mammornas magar får perfekt vatten att simma i, samt redan vet i magen att det är bra att öva sugrörelser o suger på tummen där inne.
    Jo du, jag och många andra har känt Guds kraft, hört honom tala personligen och sett hans under, många även upplevt dom personligen. Finns inget du kan säga eller göra för att jag ska tro motsatsen:D
    Så om vi kan visa att allt detta beror på naturliga processer, hade du ändrat dig angående din guds existens då?

    Ja du har känt något som du tror är guds kraft, och andra anser att de känt allahs kraft, eller Odin, eller blivit kidnappade av aliens. Har du ändrat dig och accepterar även att alla dessa vittnesmål klart pekar ut en faktiskt händelse och därmed måste accpetera alla gudars existens eller har du glömt hur det gick när du senast skrev att ett "bevis" för din guds existens är att folk anser att de känt den närvaron. Har muslimer rätt angående sin guds existens när de använder precis samma argument som du? Finns alla gudar samtidigt? Eller kanske... har någon eller alla som påstår att just deras gud existerar fel?
    KristenTjej84 skrev 2011-04-18 18:06:12 följande:
    Jag har varit med under möten där han har helat FLERA människor, inte bara en.
    Bland annat människor som har haft rygg problem, inre sår osv.
    Men dessa sökte sig till honom, i tro, därför blev de helade.
    Och människorna som bad för dom hade gåvorna av helande Jesus gett dom.
    Det verkar som du tror att han bara helar någon enstaka människa här och där, när i det själva verket sker mirakler hela tiden och tusentals har blivit helade, varav några jag nu delat med mig av från och med den dagen jag skapade tråden.
    Och det kommer bli fler och fler helanden ju fler människor kommer till tro, bara de kristna är villiga att ta emot gåvorna och använda dom för Guds rikes skull. Och börja samarbeta med varandra istället för att bara tävla om vilken församling har flest medlemmar i vilken stad och hur fort. Något jag tyvärr märkt av i vissa svenska församlingar, det där tävliandet.
    Men jag är övertygad om att samarbetet med flera kyrkor i Sverige kommer växa och det kommer bli mer som det är under Jesus manifestationerna. Som småningom när vi närmar oss Jesus återkomst.

     
    Fast det finns ju rätt mycket lidande i världen, oavsett om du anser att Jesus helar en om dagen eller 100. Varför tror du inte att han helar alla i detta ögonblicket, är det för att han inte vill eller inte kan? Du säger att Jesus helar bara de som tror, fast det tvingar ju även det fram fårgan om varför detta kravet finns, för att han inte kan hela de som inte tror eller för att han inte vill?
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3