• Myrizz

    Vi från 6 försök & uppåt.. nu gravida eller under utredning/behandling del 2

    hello..

    helena83: hoppas lillen stannar ett tag till! helgen kanske gör susen..


    Jag hade visst fått lågt blodtryck.. tydligen fler som haft samma bekymmer nu  på slutet.. Kanske kylan som ställer till det? Blir ju inte att man är ute och rör så mkt på sig.. Barnmorskan tyckte jag kunde ta och börja med järntabletter också.. men det känns sådär.. ska försöka köra ett race med mkt järn och c-vit i maten istället.. hoppas det räcker ett tag till i alla fall.. Äter ni andra järntabl.?
    Bm överraskade mig också med att lyssna på hjärtljuden!! En och annan tår trillade.. :) Synd att karln inte var med in.. Trodde ju att det bara skulle bli stick i fingret och blodtrycksmätning..

  • Myrizz

    Helena - hur har det gått??


    Jag har sån himlarns ångest över att berätta på jobbet. Har ju precis börjat på ett nytt och det känns så hemskt så hemskt att berätta. Jag vet att jag egentligen inte behöver få skuldkänslor osv men det känns ändå så fruktansvärt gruvsamt. Jag har bara jobbat i två dagar och det har varit riktigt på håret att jag "klarat mig" utan att ta det med chefen.. har dock varit tvungen att berätta för två medarbetare då stunden krävde det.. jag antar att jag egentligen måste ta snacket snarast!!  Man måste väl egentligen inte berätta förrän två månader innan planerad föräldraledighet.. men även fast jag tex skulle kunna dölja det hela länge pga arbetskläderna så går det ju inte då jag inte får utsätta mig för alla arbetsmoment..
    Pepping någon?!!

  • Myrizz

    Hej tjejer... ett tag sen nu..

    Nallebjörnis: Men fy vad jobbigt med läcka!! Inte direkt något man "förväntar" sig i lgh.. vart kom den ifrån?


    Kela: Gud vad härligt med semester!! Vart bidde det nånstans?? Jag har också fått köpa ny bikini.. skickade dock efter. Får se hur länge den passar.. tycker redan den var lite väl tajt kanske upptill..
    Hur har det gått med jobbet för dej?


    Helena: Hur har det gått??


    Här är det nu nedräkning till RUL som är om några dagar.. Har börjat nojja mig en del inför det.. Vissa dar ställt in mig på det värsta m.m..  Får ibland för mig att bebis ej växer som den ska eftersom magen inte riktigt gör det.. Men så igår tog jag på mig ett tajt linne och faktiskt syntes det lite! :) och nu i helgen fick jag uppleva det man hört många prata om; att magen syns då man ligger på rygg!! Annars har det här varit en vecka i trötthetens tecken.. varit på vippen att svimma några ggr också.. vilket inte är så mysigt.

  • Myrizz

    Hej på er.. här har det inte varit mkt aktivitet!

    kela81: vilken otäck flygresa!! ´hur mår du nu? hur var semestern annars då? har du varit i USA tidigare?


    helenas83: förstår att du tycker det är jobbigt med allting och alla undersökningar.. man blir ju som ett "objekt" till slut..


    nallebjörnis: såg i bloggen att ni gift er!! vad roligt att göra det som en överraskning!! det är vi också lite inne på.. Hur reagerade alla? T.ex din mamma?


    Vi var på rul för några veckor sedan och allt såg bra ut! Fick ungefär samma datum som tidigare. Nu sista dagarna har jag haft ont i magen, ljumskarna och igår även i ryggen. Har ni andra haft ont långt ner i magen under graviditeten.. (är nu i v.22) ?


     


     

  • Myrizz

    Nallebjörnis: Vad häftigt! och just att göra det efter dopet också.. då alla förmodligen trodde att det var "över". Även att en del kanske misstänkt bröllop innan, men så blir det ett vanligt dop och precis när de liksom släppt det så kommer överraskningsmomentet för dom också!! :)

    Kela81: Jaa.. jag var hos bm idag.. fick ett bälte.. får se om det blir bättre med det tillsammans med mer träning.. annars blir det kanske sjukskrivning någon/några timmar per dag. Tydligen var det sammandragningar jag har.. bebis är så aktiv så det var tydligen inget konstigt. Men jag tycker det känns lite tiiidigt.. orolig som jag blir. Hon tog även upp HP, kanske det blir aktuellt här me, till viss procent kanske. Nu är jag hemma två dagar och vilar.  Får se om det lugnar sig.
    Jag har aldrig varit till USA, men skulle vara kul att åka dit nångång. Min dröm är då att åka till en ranch! :)


    Sörjer: Kul med föräldragruppsmöte, även om det kanske ibland känns som man har "värsta" ungen! ;) Jag ser fram emot föräldrautbildningen och hoppas det kommer vara i alla fall nån man kommer kompa bättre med! :)

  • Myrizz

    Hej!

    Såg just att alla trådar på FL får "evigt liv" dvs stängs inte efter 3 mån.. Kanske  vi skulle startat en ny tråd med annan rubrik för det?!

    Denna vecka har jag kastat mig in i barnvagnsdjungeln! Har plöjt blocket och även varit inne i en butik och kikat och provdragit! Det lutar åt att det blir en Emmaljunga city cross, alternativt cerox. Men mest cross, med tanke på att den går att plocka isär mer, vilken kan vara bra både för packning och för tyngdens skull då man skall bära i och ur..
    Vad har ni andra för barnvagnar?!

  • Myrizz

    Kela: Hur blev det för dig på ditt jobb? Fick du beviljat hp eller blev du sjukskriven? Kan inte minnas. Just nu lutar det åt att det kommer bli endera för mig. Får se vad arb.givaren säger ang. att mindre tunga/lättare arbetsuppgifter..
    Kanske bältet har hjälpt..  har i alla fall kunnat gå, dock inte ansträngt mig på samma sätt heller.. Jag går inte till sjukgymnast.. har dock en "privat" här hemma! ;)

  • Myrizz

    Det har inte jag heller.. men idag kom han hem efter en lååång vecka borta. höll på att deppa ihop igår.. känns fortsatt som att jag har värsta dippen. Å på måndag åker han iväg på kurs några dagar.. Som du säger behövs det inte mkt nu.. Tycker det är tillräckligt mkt det här att vara gravid och inte orka med som annars..
    Vad har du köpt för babykorg? Jag har tänkt köpa en sån i rotting. Tycker de verkar så mysiga och smidiga första månaderna.. Lite mer ombonad än en vanlig spjälsäng! Syr du himmel och sånt elller vad syr du? Jag kommer nog ta mamma till hjälp om jag ska ge mig in på det!
    Nu äntligen har jag köpt en ny dator!! Har dock inte fått musen att fungera på själva datorn.. hrrm.. Kanske det blir någon bild för mig snart också nu när jag har nånstans att hä bilderna från kameran!

Svar på tråden Vi från 6 försök & uppåt.. nu gravida eller under utredning/behandling del 2