• kela81

    Vi från 6 försök & uppåt.. nu gravida eller under utredning/behandling del 2

    Nu har vi passerat 6 månader och uppåt för länge sedan och det är dags att starta en ny tråd. Flera av oss är nu gravida, men några lever fortsatt på hoppet!
    Välkommen hit tjejer!!!


    *** vårat mirakel BF 12 juni***
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-03-15 09:46
    Nu har bebisarna kommit, och hunnit bli rätt så stora också Men vi hänger kvar här, så gott vi nu hinner mellan allt bebis jagande
  • Svar på tråden Vi från 6 försök & uppåt.. nu gravida eller under utredning/behandling del 2
  • mammaNena

    hej alla. va ett tag sen jag skrev här inne. men så här e läget nu

    jag ligger inne hamnade i min nya säng i går och kommer inte få gå upp innan tidigast i morgon. då har all kortison hoppat in. åkte in i går till fl och då va tappen bara 18 mm, från att vid förra mätningen för 3 veckor sedan varit 46mm. den va väldigt öppen inifrån, såg ut som en tratt. men den har slutit sig inifrån igen och är nu ca 25 mm och har endast en liten tratt formning. sov mellan 23-01 i natt, sen kunde jag inte sova mer. tankarna rusade runt! fick jätte ont i magen i natt, inte SD, utan någon annan smärta. ja ja. nu ska jag bara rapportera i alla de andra trådar oxå

  • kela81

    Nalle: Tackar tackar....fast jag ska inte ta åt mig äran, det får myrizz göra Det var hon så påminde mig om att den höll på att gå ut!

    Helena: urs vad jobbigt Vilken vecka är du i nu?Att den kan hålla på å vidgas och slutas sådär tappen Urs!!! När jag hör om dina problem så känns mina fjuttiga i jämförelse! Hopaps du slipper stanna i sängen allt för länge bara!


    *** vårat mirakel BF 12 juni***
  • mammaNena

    kela: jag är i v 28+2, mia föddes i v 32+5, så det va inte heeelt ute ur tanken att det kunde gå såhär, men jag hade ju klart tänkt att det skulle vara som normalt. tji fick jag/vi

  • kela81

    helena: klart man tänker att det skulle vara en normal graviditet (hur ska man annars orka gå in i den?) Hoppas iallafall att bebben vill stanna inne ett tag till så att det inte blir några problem där.


    *** vårat mirakel BF 12 juni***
  • mammaNena

    kela: jag är så delad i tanken på hur vida plutten ska stanna eller inte. har tom hört att detta är ett vanligt förekommande "problem" förr oss som har besvär mycket och länge. Klart man vill att den stannar så länge som möjligt, men får man ett  dåligt besked en dag .te.x att tappen blivit jätte kort, så ställer man sig direkt in på att NU blir det då. håll i hatten och följ med! Dagen efter så har läget vänt och allt är ganska lugnt igen och då ska man ställa om sig till att det inte blir något barn iaf. Så här har det varit till och från sen v 18+5 för mig, och absolut sen v 25. Känns faktiskt MER jobbigt när man får beskeden nu att det vänt och att läget är för närvarande stabilt. självklart så är det ju ingen som kan veta, alltså läkare osv. men det är en väldigt jobbig situation!

  • Nallebjörnis
    mammaNena skrev 2010-02-25 14:59:10 följande:
    hej alla. va ett tag sen jag skrev här inne. men så här e läget nu jag ligger inne hamnade i min nya säng i går och kommer inte få gå upp innan tidigast i morgon. då har all kortison hoppat in. åkte in i går till fl och då va tappen bara 18 mm, från att vid förra mätningen för 3 veckor sedan varit 46mm. den va väldigt öppen inifrån, såg ut som en tratt. men den har slutit sig inifrån igen och är nu ca 25 mm och har endast en liten tratt formning. sov mellan 23-01 i natt, sen kunde jag inte sova mer. tankarna rusade runt! fick jätte ont i magen i natt, inte SD, utan någon annan smärta. ja ja. nu ska jag bara rapportera i alla de andra trådar oxå
    hoppas bebis vill stanna inne ett tag till ! tänker på dig!
    min bästa kompis fick sin första i v 29+5 sin andra i 36+1 tror ja.. men fick vara sängliggande sista 7 veckorna nästan.. jobbigt..
    kela81 skrev 2010-02-25 15:31:24 följande:
    Nalle: Tackar tackar....fast jag ska inte ta åt mig äran, det får myrizz göra Det var hon så påminde mig om att den höll på att gå ut! Helena: urs vad jobbigt Vilken vecka är du i nu?Att den kan hålla på å vidgas och slutas sådär tappen Urs!!! När jag hör om dina problem så känns mina fjuttiga i jämförelse! Hopaps du slipper stanna i sängen allt för länge bara!
    mm sant men ändå*b*
    *Michaela Victoria 091216* www.nallebjornis.bloggagratis.se
  • kela81

    Helena: abslolut, förstår att det känns jobbigt att kastas mellan nu och sen eller vad man ska säga. KOmemr du vara inlaggd på sjukhuset hela tiden nu elelr får du nån permis hem?


    *** vårat mirakel BF 12 juni***
  • mammaNena
    kela81 skrev 2010-02-25 17:19:49 följande:
    Helena: abslolut, förstår att det känns jobbigt att kastas mellan nu och sen eller vad man ska säga. KOmemr du vara inlaggd på sjukhuset hela tiden nu elelr får du nån permis hem?
    Allt är ett " vi får se" så nu är jag iaf helt sängliggande tills i morgon, sen ska vi se vad vul visar i morgon. har varit en jobbig kväll med massa SD och 2 st bricanyl på 2 timmar. blä! skakis ! Men ska iaf stanna till efter helgen, sen får vi se hur det ligger till då. tror dock inte jag får komma hem,, men det återstår väll att se!
  • kela81

    Helena: urs, låter inge vidare. Hoppas vul visade bra saker iallafall och att du får en lugn helg utan SD åtminstonde!


    *** vårat mirakel BF 12 juni***
Svar på tråden Vi från 6 försök & uppåt.. nu gravida eller under utredning/behandling del 2