Inlägg från: Ellen Botilda |Visa alla inlägg
  • Ellen Botilda

    Vi som hade äl runt 7 feb men får försöka igen!

    Jag återkommer om Bimlistan.. för det första är jag inte övertygad om att listor är lycka på jorden... än.. och dessutom verkar ingen läsa dom utan frågar varandra efter Bim hela tiden ändå!{#lang_emotions_wink}


    Framför allt är jag inte alls säker på när det kan tänkas bli den här gången.. 28 dagars cykel som vanligt? 23 dagars som det var den här gången?
    Man kan bli knäpp för mindre!
  • Ellen Botilda
    Tilcha skrev 2010-02-26 12:28:48 följande:
    Ja nu tycker jag att vi plussar hela bunten. Första tråden där alla plussar
    Ja jag är med!
  • Ellen Botilda

    Ja då kör vi igen då!.. Tror bestämt jag har ägglossning nu, alla tecken tyder på det åtminstone {#lang_emotions_smile} , så nu ska det bli åka av! WRROOOOMM!

  • Ellen Botilda

    Nu har ni varit tysta jättelänge! Är det bara jag som tutar och kör en omgång till? Har ni gett upp och misströstar? Lever hoppet om en liten varm bäjbis än?


    Väntan är längre om man gör den ensam...
  • Ellen Botilda

    Jag tror som sagt att jag redan har/har haft ägglossning, men jag tänker köra på över nästa helg också... och längre om andan håller i sig! HAHA! Det gäller att passa på när det bjuds!

  • Ellen Botilda

    I natt drömde jag att jag hade en nidblödning.. hoppas det tyder på nått gott!


    Hoppas att resten av den lätt bizzarra drömmen aldrig infaller för någon! Boka pardusch på salong va.... vart får hjärnan allt ifrån?{#lang_emotions_laughing}
  • Ellen Botilda

    Jag kan inte sova ordentligt och drömmer konstiga drömmar om graviditets-symptom och svart treakel!... sååå sugen på lakris hela tiden och det brukar annars vara reserverat till mensveckan. I natt sög det konstigt kring livmodern och det kan väl vara allt från tarmstrul via sen ägglossning till att det faktiskt är nått som vill fastna. Ni kan ju gissa vilket jag hoppas på!


    Jag tror man kan bli lite galen av det här!{#lang_emotions_laughing}
  • Ellen Botilda

    Jag är svullen å dan.. och det pressar och drar nere i magen... trött som en gnu också, men det KAN ju bero på att jag sovit så dåligt kanske ;)
    Gott mod och hoppet lever!
    Lycka åt er alla!

Svar på tråden Vi som hade äl runt 7 feb men får försöka igen!