• studenten

    Vi som vill bli gravida under 2010!

    Hej!

    Tänkte starta en tråd för oss som planerar att bli gravida under 2010. Häng på och skriv och berätta lite om dig själv och vad du pysslar med! :)

  • Svar på tråden Vi som vill bli gravida under 2010!
  • TjejenSomUndrar

    Jag hänger på här!! 


    Jag har precis slutat med p-pillren så min "pillermens" har precis slutat så nu sätter vi igång bebisverkstan här!
    Jag vill inte avslöja för mkt om mig och sambon då barnplaneringen är hemlig för alla än!
    Men hoppas på ett stort fint plus nu under 2010!
  • Anisa

    Jag hoppar också med här! Vill också ha ett plus under 2010! Har en son född 2009 så vill gärna att det ska vara 2 år mellan dem! Har dock inte slutat med pillren än, men snart... Lycka till alla!!

  • studenten

    Vad kul! :)

    Själv så väntar jag på att ta min examen och skaffa ett jobb innan vi startar bebisverkstaden...och förhoppningsvis blir det i år :) Jag längtar som en tok!

  • TjejenSomUndrar

    Man längtar ännu mer när man vet att man måste bli klar med något först hehe :) 


    Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det ju
    studenten skrev 2010-03-04 10:56:38 följande:
    Vad kul! :) Själv så väntar jag på att ta min examen och skaffa ett jobb innan vi startar bebisverkstaden...och förhoppningsvis blir det i år :) Jag längtar som en tok!
  • studenten
    TjejenSomUndrar skrev 2010-03-04 15:14:15 följande:
    Man längtar ännu mer när man vet att man måste bli klar med något först hehe :)  Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det ju
    Precis :)
    Fast jag tycker egentligen att man kan starta verkstan nu eftersom det faktiskt kan ta ganska lång tid innan man blir gravid, vilket jag har försökt förklara för min sambo men han vill ändå vänta tills jag har fått ett jobb :)

    Jobbar/pluggar ni eller pysslar ni med nåt annat?
  • aaaa

    Vi vill bli gravida under 2010! {#lang_emotions_smile} Tog sista pillret 20/2, men ingen pillermens än. Kan vara för att jag slutade mitt i kartan, men jag har hört att man ska ha pillermens ändå. Ja, ja... Vi får se. Om jag inte fått mens om en vecka blir det till att testa.

  • lajm

    Jag är också med.. Har en son som är född våren -09 och vill gärna ha ca 2 år mellan barnen (om man nu skulle få välja) så att vi ska börja köra igång i Maj. Men vi "råkade" visst ha oskyddat sex den här ÄL så lite nervöst är det. Men om det inte tar sig nu så väntar vi till Maj. Har börjat käka folsyra och multivitamin.

  • Solen83
    studenten skrev 2010-03-04 16:33:13 följande:
    Precis :) Fast jag tycker egentligen att man kan starta verkstan nu eftersom det faktiskt kan ta ganska lång tid innan man blir gravid, vilket jag har försökt förklara för min sambo men han vill ändå vänta tills jag har fått ett jobb :)Jobbar/pluggar ni eller pysslar ni med nåt annat?
    Här är en till i precis samma situation. Jag tog min examen för ett par veckor sedan!! :) Men nu återstår jobb innan sambon vill börja tänka på att starta bebisverkstad... så nu går jag och hoppas på att få ett jobb så snart som möjligt så att vi kan börja.

    Slutade med pillrena för drygt ett år sedan då jag inte mådde så bra av dem, så vi kör med försiktighet, jag har väldigt tydlig ÄL och regelbunden cykel så det har gått bra än så länge:)
  • TjejenSomUndrar
    studenten skrev 2010-03-04 16:33:13 följande:
    Precis :) Fast jag tycker egentligen att man kan starta verkstan nu eftersom det faktiskt kan ta ganska lång tid innan man blir gravid, vilket jag har försökt förklara för min sambo men han vill ändå vänta tills jag har fått ett jobb :) Jobbar/pluggar ni eller pysslar ni med nåt annat?
    Ja det kan ju ta det tyvärr... Det har jag sagt till min sambo också men han tror inte det.... 
    Jag är arbetslös men har arbetspraktik genom arbetsförmedlingen. Min sambo jobbar heltid.
    Jag funderar på att börja plugga till hösten men har inte bestämt mig än! Svårt det där... Att välja vad man ska göra om man är arbetslös.
    Jag söker jobb men får aldrig nått...
Svar på tråden Vi som vill bli gravida under 2010!