Inlägg från: uppochner |Visa alla inlägg
  • uppochner

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Jag har tänkt att sy på virkad spets mitt på en klänning tvärs över. Hur hade ni sytt fast den och med vilka slags stygn? År det bäst att den ligger över skarven eller infälld i sömmen? 


  • uppochner

    Bara en instickare men det finns även varptrikå. WCT-tyg är stickat på det sättet och även en del baddräktstyger men främsta användningsområdena är tekniska textilier.


  • uppochner

    Jag har 4,5 år mellan mina men usch så avundsjuk storasyster blir när lillasyster får sina välkommen till världen-presenter. Speciellt ett bestickset med djungelpussel på locket. Hon sa: "Mamma ta bort det för jag vill inte ens se det..." Så det spelar nog inte så stor roll vilken åldersskillnad man har mellan dem om man ska undvika avundsjuka. 

    Jag har operation sortera knappar och det är ett rejält jobb eftersom jag har tusentals men det underlättar när man ska använda dem. 


  • uppochner

    Någon här som handlat från sewing machines direct? Jag tänkte kanske köpa en brother därifrån. Det finns en modell som kostar nära 9000 i Sverige men ca 4100 där och det är skillnad!!! 
    Men hur gör man med garantier? Kan man lämna in på verkstad i Sverige eller kommer man att vara tvungen att skicka den till England om den pajar? Hur är det med strömsladden? 


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd