Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Fiffa5 skrev 2011-02-25 10:21:18 följande:
    Ja, jag gillade också tyget och undrar var du hittat det?
    Jag undrar om det inte är från A&H... hade inte de sådan velour för länge sedan?
  • Ogabinne
    ASL skrev 2011-02-25 10:41:10 följande:
    Köpte faktiskt tyget för två år sedan på stoffochstil, hade tänkt börja sy lite till dottern redan då, men den symaskinen jag hade då var kass så jag la ner rätt snabbt, men nu när jag fått en ny så är det ju såååå kul!!
    Jaa var det där jag sett det! Jag visste att det var ett "gammalt" tyg men kunde inte riktigt placera det. Kanonfint är det!! Så somrigt och härligt!
  • Ogabinne

    Jag ångrade mig! Det gick visst att rösta så många gånger man ville på den omröstningen jag fick tag i. Ska försöka hitta en bättre!

  • Ogabinne

    Nu har jag fått ihop omröstningen så den fungerar. Spännande!


    Plura, eller hur!!! Jag ser så fina plagg i alla mönster och färger! Till slut föll min röst på Jag är älskad faktiskt.


    Vilket röstar ni på?

  • Ogabinne
    plura skrev 2011-02-25 23:26:18 följande:
    Egentligen så är jag inte så förtjust i tyg med text, men jag gillar verkligen "Jag är älskad" -den växer med tiden.
    Annars så gillar jag både retroblommorna och ringarna just för att de funkar både till barn och vuxna...
    ...så jag har med andra ord INTE bestämt mig än  
    Jag föll för jag är älskad så fort jag såg den, och som du säger är det inte så populärt för de större verksamheterna att ta fram tyg med text, så jag tror enda chansen att få detta upptryckt är att göra det själv. Jag ser framförallt otroligt söta mössor framför mig i detta tyget. Men samtidigt är alla 4 alternativen så fina, speciellt ringarna då de är både unisex och passar alla åldrar! Kan se en hel del till mig själv i ringarna.
  • Ogabinne

    Jag gillar inte mina barns smak just nu. De behöver nya pyjamasar då i princip alla är urvuxna. Jag gillar inte SoS's jersey, men till pyjamasar är de väldigt mjuka och tunna och bra. Så jag öppnade upp alternativen och barnen fick välja 2 var. Den lille valde både de blåa och de rosa svamparna, så långt okej. Den store valde 2 olika monstertyger. Jag avskyr monstertyger. Men men. Han fick ju faktiskt välja, och det ska bara bli pyjamasar.

    Här är det utlottningstävling på gång. Storebror har fått tag i skålen med lapparna från utlottningen igår och de sitter nu och drar en lott var i jakt  på Fridoli lappen. Den som får Fridoli vinner.

  • Ogabinne

    Frida, jag vet!

    Tygtrycket... jag har fått flera mail som gör att jag har god lust att bara strunta i alltihopa just nu. Först haglade det in mail och kommentarer med önskemål om att tyget skulle vara unisex och funka till alla åldrar, även stora barn och vuxna. Självklart uppfattar jag det som att stora barn kanske inte vill springa runt i kläder med badande flodhästar eller andra "barnsliga" djur på och valde därför ut tryck som inte är FÖR barnsliga. Förutom älskad trycket då men det är både min favorit och många andras. Sedan skrev jag klart och tydligt att ingen kommer bli TVUNGEN att köpa 10 meter, utan allt beror på hur stort intresset är. Även att intresseanmälan inte är bindande, ingen kommer bli tvungen att köpa bara för att de anmält intresse. Och självklart låter jag inte ett tryck jag själv inte vill ha tyg i vara med i omröstningen då jag antog att det var en självklarhet att jag inte skulle ha hand om 300 meter tyg jag inte själv vill ha av. Jag gjorde det bästa av önskemålen jag fått och så får jag skit tillbaka. Jag tänker inte nämna några namn men jag möttes av flera riktigt otrevliga och otacksamma mail när jag kom hem för en stund sedan, och jag känner mig uppriktigt sagt riktigt ledsen. Jag får fundera vidare på detta, för som det är just nu känns detta inte alls bra.

  • Ogabinne

    Frida, kanonfina fröjor!

    Tack för peppningen hörrni, det känns bättre idag. Jag antar att jag blev så paff när jag läste mina mail för att jag aldrig någonsin känt minsta lilla antydan till att det skulle finnas en sådan attityd bland vårt bloggsällskap. Alla är alltid så fruktansvärt goa och trevliga, hjälpsamma och verkligen VILL hjälpa till och pusha varandra. Nej jag trodde inte det fanns en sådan attityd. Men jag hade fel.

    Men jag tänker inte ödsla energi och känslor på otrevliga människor. Vill de inte vara med så skit i det då, jag blir inte ledsen. Och nu vet jag vilka de är som har attityden jag inte vill ha i mitt liv, så tack så mycket för att jag fick lära känna er bättre.

    Det verkar som att ringarna är mest populära, och det gör mig glad, för de är riktigt läckra och jag tror de kan åstadkomma riktigt snygga plagg.

  • Ogabinne
    Pejgan skrev 2011-02-27 12:05:14 följande:
    Folk är konstiga ibland. Jag fick anonyma hotinlägg i min gästbok en gång när jag ställt upp och gjort en hemsida åt en mammagrupp. "Du tror att du är så jäkla bra blablabla" "Du är en jäkla arrogant besservisser. Ful är du också".....
    Men herre gud, vad är det för fel på vissa människor?
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd