Inlägg från: Lind1981 |Visa alla inlägg
  • Lind1981

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Har funderingar kring transferpapper....Hur bra funkar det? Håller sig trycken?
    Var köper man bäst papper och vad kostar dem?

    Jag har tänkt göra lite mindre tryck på barnens kläder och ev på mössor. Hoppas nån har erfarenhet av dess papper och kan dela med sig.
    Ge mi  ris och ros


  • Lind1981

    såå mycket fint och härligt ni har gjort!!! känner lusten komma snart....

    Jag har fått förfrågan av min systerdotter om en onepice...ni som har gjort en vad för mönster har ni använt och hur mycket tyg ca går det åt till storlek 36/38 eller S


  • Lind1981
    Pumpalicious skrev 2011-01-21 21:17:38 följande:
    Jag har gjort en i storlek L, det fick åt 3meter tyg. Mönster från Stoff och stil.
    jag har letat hos stoff och stil men inte hittat mönster där...kanske inte finns på nätet utan bara i butik...skall dit nästa helg så då kanske man kan få med sig ett hem....vad kostade mönstret?
    ur svårt var den att sy...vet inte om jag klarar det men vill gärna ha en själv oxå så man kanske vågar försöka.

    Tack för hjälpen.
  • Lind1981

    Ja då blir det en sväng till Stoff och Stil i helgen....har aldrig varit där men skall nu åka på minisemester till malmö så då planerade jag självklart in ett besök dit....

    Jag skall köpa mönstret till deras One Pice overall och tyg till det....någon som vet om det finns att få mönster till One Pice för barn.... stl 92 och 110 eller kanske någon här som har?


  • Lind1981

    Funderar på att åka till skroten i kinna men har dock 10 mil enkel resa dit så är lite nyfiken på om någon här kan tala om hur utbudet är på trikåtyger....är ute efter mycket enfärgat att kombinera med mina tyger från MT o JNY men även roligt mönstrat till barn. kanske någon på vägen oxå skall dit som vill samåka och kanske splitta bensinnotan...åker via vårgårda, borås.


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd