Inlägg från: Lind1981 |Visa alla inlägg
  • Lind1981

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    vill gå på symässan i stockholm men jag har ju över 50 mil dit så det lär väl inte inträffa...vill så gärna! skall köpa mig en trisslott sen så får vi se man kan vinna något så man kan ta sig dit....


  • Lind1981

    Tänkte kolla om det är någon som hunnit med att besöka symässan i gbg redan....skall ev dit senare i eftermiddag eller i morgon men vill först höra hur den var om det fanns mycket fina att handla o så....jag är mest ute efter härliga trikåtyger i enfärgat att matcha alla de mönstrade tygerna jag har hemma.


  • Lind1981
    ASL skrev 2011-02-28 18:19:28 följande:
    Åh så söta! Vad har du haft för mönster?
    Jag har använt mig av ottobre mönster på tröjan...minns inte vilket nummer på tidningen men det var en av de sista från 2010...kjolen klippte jag ur 6 våder på frihand.
  • Lind1981

    Någon här som har använt sig av minikrea s mönster på "pösbyxor" .... hur är storlekarna graderade, är de typ
    62, 68 osv eller är det månader? är i STORT behov av byxmönster snabbt från 0 år och uppåt så om någon har några anndra tips på mönster man kan få rita av eller låna så hojta till!!


  • Lind1981

    Helt of OT men vet at frågorna varit uppe förut men det är helt IQ badboll i mitt huvud. Det rör blogger och att ha sådarna där flikar längst upp under rubriken...startsida, till salu, mm.
    Jag har just dem 2 på min sida men vill lägga till en sida till men kommer inte på hur man gjorde!!
    Förklara gärna som om jag vore 5 år för det är jag nämligen när jag sitter vis datorn.


  • Lind1981

    Ä oxå nyfiken vad gäller "vårat egna" tyg....hade nästan glömt det.

    ikväll har jag fått några timmar vis maskinerna...såå gött!

  • Lind1981

    kollar här oxå om det är någon smart som minns vilket nummer av ottobre som mönstret till body med kuvert ringning var... eller  (ännu bättre) om någon har det mönstret och vill kopiera till mig?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd