• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Här pratar vi vidare om våra små troll som föddes i oktober 2007{#lang_emotions_heart}, om deras syskon, om ev nya syskon och allt mellan himmel och jord!!! Välkomna nya som gamla !!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11
  • majsan801

    Hej tjejer nu är jag gift och hemkommen från bröllopsresa. Hade ett helt fantastikst bröllop och troligen den roligaste festen någonsin haha. Sen åkte vi till turkiet med ungarna på all inc i 1v. Helt underbart väder men jag är helt slut. Åka med en 2,5åring och en 10,5månaders tjej är JOBBIGT.  Oliver är ju extremt aktiv 24h om dygnet och sliter ut oss totalt. Är nu inne i värsta 3 års trotsen. Han tyckte det var helt underbart att vara där och kunna bada och gräva hela dagarna dock så är ju precis allt farligt. Han kunde öppna balkongdörren på hotell rummet så jag nojjade och fick för mig att han skulle gå upp på natten och gå ut , när han var ute där så klättrade han på balkongräcket och vi bodde på 4:e våningen. Ingen matlugn och ingen romantik men underbart ändå. Flygningen gick som vanligt kanon.

    Oliver dricker fortfarande välling på kvällarna men på morgnarna har jag tagit bort för att försöka få han att äta lite mer frukost. Äter lite bättre nu men fortfarande dåligt. Jag blir så arg på mig själv som tappar tålamodet med han 10000gånger per dag. Försöker räkna till 10 men lyckas inte varje gång. Funderar ibland om vi är för hårda med han. Han måste ju få vara barn men jag får fullständigt spel när han bara far runt och inte lyssnar. Men jag märkte på hotellet att de var folk med värre barn det kändes skönt att man inte har den värsta och mest ouppfostrade ungen.

    Thea är en underbar liten tjej som är så snäll så det är inte sant. Nu har hon lärt sig sova hela nätterna och jag slutade amma någon vecka före bröllopet.  Just nu är hon lite snällig för det komemr många tänder. Hon kan inte krypa men ställer sig upp själv nu så hon kanske hoppar över det och går istället.

  • MrsFreckles

    Majsan - STORT grattis till brudparet!!! Later som ni fick en harlig dag! {#emotions_dlg.flower} Minns ocksa varat brollop som den roligaste dagen i livet!

  • trazzlan

    olimpia: Men vilken toppenbarnvakt som både städar och lagar mat...det är annat det än dagis

    Majsan: Men grattis vad kul att allt gick bra trots att ni inte fick så mycket romantik...men det hade ni väl heller inte räknat med gissar jag...

    I fredags var vi och hämtade vår husvagn och idag var vi och inspekterade campingen och såg ut en plats...gissa vem som var överlycklig? Signe var fullständigt salig så det blir allt till att skynda sig att ställa upp


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • Shannara

    Hej tjejer!

    Nu har jag inte varit här på en evighet. Det har varit fullt upp med sjukdom på sjukdom, avslutningar, möten och andra idrotts samt skolrelaterade saker.

    Jag har en sexåring som jag snart blir galen på, en 2½-åring som är släkt med hin håle himself och en liten Milia som kan och vet allt bäst - HÖGLJUTT.

    Dessutom är Lillen precis överallt och verkar aldrig bli frisk, mycket gnäll och bärande...

    Ska försöka läsa ikapp ikväll om jag hinner... Vill bara att ni ska veta att jag inte glömt bort er i alla fall!

    Dottern sjöng solo på skolavslutningen i fredags... Lyckades spela in henne med den vanliga kameran vilket inte ger världens bästa resultat, tyvärr.

    Om ni är nyfikna får ni gärna kika
    " target="_blank">här>>


  • trazzlan

    shannara: Kul att höra av dig!

    Ryser av den vackra sången! Vilken tjej du har!!

    Hoppas att ni får det lite lugnare nu när det äntligen är sommarlov...eller blir det än mer hektiskt att ha alla hemma?


    Tänk att få fyra så unika gåvor!
  • Shannara
    trazzlan skrev 2010-06-13 20:45:26 följande:
    shannara: Kul att höra av dig!

    Ryser av den vackra sången! Vilken tjej du har!!

    Hoppas att ni får det lite lugnare nu när det äntligen är sommarlov...eller blir det än mer hektiskt att ha alla hemma?
    Det blir nog lugnare till att börja med i alla fall... Förra sommarlovet var underbart trots allt regn... =)

    Hon är jätteduktig, speciellt med tanke på att hon inte kan en enda not, spelar något instrument eller har tagit några sånglektioner! Hon ska dock börja med det nästa år!!!
  • Line79

    Oj, nu dog tråden Eller så är det ett tecken på sommar

    Nu har jag semester så Cornelia & jag packar väskorna för i morgon åker vi till landet tillsammans med syster & hennes son som är i Cornelias ålder. Underbart!

    Ha en super härlig midsommar allihop!!!! Kramar!!

  • Fantastic 4

    Grattis Majsan!!! Lite bilder vore på sin plats !!!


    Line79 skrev 2010-06-20 21:07:22 följande:
    Oj, nu dog tråden Eller så är det ett tecken på sommar

    Nu har jag semester så Cornelia & jag packar väskorna för i morgon åker vi till landet tillsammans med syster & hennes son som är i Cornelias ålder. Underbart!

    Ha en super härlig midsommar allihop!!!! Kramar!!
    Det e nog bara ett tecken på att det e sommar.

    Själv e jag å mina små "änglar" ute på landet hos mina föräldrar, jag har min långledighet!!!
    Vi har hyrt stuga på öland v 29 och v 30 drar jag å maken ensamma till hans syrra i borås, barnen får vara hos mina föräldrar!!!

    E äter ofta fortfarande välling på natten.....har ej haft ork att säga nej....men nu under semestern så ska jag försöka avskaffa både nattvälling å blöjor!!!
    Mamma till 4 underverk!!!
  • trazzlan

    Det känns så overkligt att det faktiskt är sommar och semester nu. Allt går ihop när man är föräldraledig och inte gör väl det ganska kalla vädret att man blir mer somrig.

    Men nu ska jag skärpa mig och idag eller imorgon ställer vi, läs maken, upp husvagnen för midsommarfirande. Vi tänkte stå där en månad och ta kortare turer. Jag funderar även på att ta någon båtresa typ till Åland eller så med stora tjejerna bara för att åka båt, shoppa lite och se något annat. Tallin kanske kan vara något? Någon med erfarenhet på bra och BILLIG resa? Vi vill åka från Stockholm...

    F4: Oj både avskaffning av nattblöja och välling?? Är han torr på dagarna redan?

    Här tar vi det med ro. Blöja både natt och dag samt välling ibland på natten men vad tusan har man blivit storasyster kan man behöva få vara lite liten också Det kommer nog vartefter kanske i sommar vi får se?!

    Spännande att vara utan barn i Borås

    line: Mysigt med landet...är det ert egna?


    Fyra fina flickor och en trött mamma
  • zummar

    trazzlan...det är biligt (eller var iaf 04) att resa till Polen. Krakow är HELT underbart, ska åka dit igen någon dag...=)

    Jag har verkligen inte varit inne här på lääääänge...men så har jag gått från 3års ledighet till hetidsarbetande också...snacka om chockartat.
    Extra mickligt blir det när man har en 9emånaders som inte har rätt till kommunal barnomsorg....tur att vi harmormor som ställer upp hela tiden! Vet itne hur jag skulle klara mig utan henne!
    O mitt i allt detta ska jag dessutom försöka packa så vi kan flytta....man skulle ju behöva klonas!

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11