• Nufsan

    Bebisar födda oktober 2007, del 11

    Hej tjejer, jag har varit utan dator en längre tid, så jag har inte kolla till er

    Allt är bara bra, Karl springer för fullt sen 1 dryg månad tillbaka =) så jag vet att jag lever

    Ha det bäst!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Heeeeeeeeeeeeeeeeej tjejer =)) Kul och titta in. FL har kommit i sista hand i mitt numera ganska röriga liv, haha, men ska försöka bättra mig! Har bara skummat igenom ngr sidor och måste börja och gratta Snöstjärna, dels till viktminskningen, men inte minst till bönan =) Jäääättekul och jag kan inte annat än att bli sugen när andra väntar barn, men vi är def tokklara med barn =) Fyra stycken räcker långt för mig =)) Läste nått om blöjor etc... Jonna är torr dagtid och varit så länge, men natten går upp och ner.. Välling äter hon som en tok och det tänker jag aldrig tvinga henne att sluta med, utan så länge hon äter nått är jag glad =) Nappen slutade hon med för dryga månaden sedan. Hon ville ha ett skötbord till dockorna och då blev det motprestation att sluta med nappen och det gick som en dans =) Karl är snart 15 månader, går sen 10 månader och är mer än livlig, men han säger bara mamma, titta och där... Moa hade vi samma ålder ett ordförråd på 30 ord, så jag är lite, men bara lite nojjig =P Nu ska jag fortsätta skumma tråden! Sköt om er =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Men herregud Fillie, graaaaaaaaaattis till din kommande skrutta! Det har jag missat totalt så jag kan ju inte ha varit inne sen i våras :O När det gäller att sova, så sover Jonna oftast hela nätterna och har gjort sen dryga året. Hon har kanske sovit i våran säng 10 ggr sen hon föddes. Karl sover dock inte så bra, men ofast sover han iaf i sin säng fram till 5 tiden och det är iaf helt okej.


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Oh vad roligt Snöstjärna! Vilken vecka är du i? Blir riktigt sugen på bebisar när jag hör sånt här Drömmer

    Jag har ju också haft blödningar med både Jonna och Karl och även om de är ofarliga så blir man ju lite nojjig, så skönt att dom har "koll" på dig =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    fillie, stort grattis till din lilla. Imponerad av dig som skaffat tre små så tätt =P

    Dior, men fyyyyy. Förstår att du haft det kämpigt med tankar och allt. Jag stannade vid en olycka för ngt år sedan och fy tusan vad  min puls gick igång och den olyckan hade en bra utgång... Trots att de voltade så klev de båda två ur bilen helt oskadda!

    Kram till dig!

    Här har vi haft 3 års kalas för Jonna och det märktes att det var första gången hon verkligen var helt galen i paketen. Hon var som i ett sagorus av alla saker och hon sa flera gånger: mamma jag har jätteroligt =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Tack tjejer =)


     


    F4, näää fy säger jag. Johan jobbar så han kommer hem sent må-ons varje vecka och bara det lilla gör att jag håller på och få psykbryt! Man är ju själv nästan jämt och man ska få ihop vardagslivet och barnen som frågar efter pappa etc... Jag försöker få honom att söka jobb närmare, men det är ju inte bara att söka jobb... Ska finnas jobb att söka också =/


     


    Jonna åkte på svinkoppor i helgen och jag som trodde det var munsår släppte iväg henne till dagis, men blev hemringd i tisdags lunch då alla på dagis tittat på henne och konstaterat att det var svinkoppor, så nu har vi haft några dagar hemma. Det ser iaf ut som att Karl klarar sig, då inkubationstiden var 1-3 dagar, skönt nog!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Grattis till alla 3-åringar i tråden =)

    Trazzlan, jag tycker att det har gått bra med svinkopporna, men Jonna lider för folk ska ju påpeka dem när man träffar på nån.... En frågade om hon hade ramlat och slagit sig och Jonna som är blyg i vanliga fall tar verkligen illa vid sig =/

    Hon var helt överlycklig när skorporna ramlade bort och hoppade skuttandes till telefonen och skulle ringa pappa och berätta det <3


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Solrosen, jag tror nog lite har att göra med att Jonna är rätt blyg och är det då någon som kommenterar henne så tror jag det lixom gör att hon vill bli ännu osynligare... bara något jag tror iofs =P

    Min kompis dotter hade svinkoppor på samma ställe i somras och även hon tyckte det var jättejobbigt, så det är kanske nu dom börjar "vakna" . Jag ser ju redan att Jonna vill klä sig som mig Har jag på mig cardigan och linne och tights ska hon också ha det, haha. Hon vill sminka sig och ha spray i håret, haha.

    Sen har hon ju två storasyster som säkert gör sitt till med smink och sånt =)

    Har missat att du har opererat dig, skönt att det verkar gått bra iaf =)
    Här hemma är vi på väg och bli sjuka och alla hostar och snorar.

    F4, London är ju jättebra Då kan du få maken och shoppa billiga barnkläder eller så åker du över och shoppar Sen tar det ju bara 2 timmar att ta sig dit.


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Solrosen, jag har ju aldrig varit blyg, men min man var det. Han puttade alltid fram hans lillasyster om det var ngt och jag ser att Jonna gör samma sak med Karl =/

    Vet inte riktigt hur jag ska tackla det för att ge henne mer "självförtroende" eller vad det är som gör personer blyga. Jag försöker iaf att följa med henne fram till saker hon vill göra, men inte "vågar" och jag försöker få henne att säga hej fast hon hellre tittar bort, men egentligen vet jag inte om det hjälper =S

    Vi ska på tre-års kontroll nästa vecka så jag ska nog höra mig för där.


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Solrosen, låter som en sund inställning du har =)

    Jag är ju storasyster och jag var inte sån och min syster är nog den som varit blyg av oss två =) Lite tror jag är en personlighet också och alla kan väl inte vara framåt =)

    Jag tvingar inte heller Jonna till något, men att lära sig säga hej och sånt anser jag att hon ska försöka lära sig, kanske fel, men jag tycker det är så jobbigt när alla säger hej och hejdå och Jonna tittar bort, hon gör det inte ens till alla på dagis (fröknarna) Medans lillebror är säger hej och vinkar hejdå till alla =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Hi, ja tänk så olika barn här. Jag har ju tre oblyga och en blyg =P

    Jonna har faktiskt blivit lite bättre för nu kan hon iaf säga hejdå till farmor och farfar och andra närstående =P


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Solrosen, min bvc sköterska sa precis som du beskrev att du gjorde med dina barn =)

    Här är vi sjuka och jag funderar på om jag aldrig ska kunna få jobba några hela veckor =S

    Karl har värsta ögoninflammationen, hostar så han kräks, jättesnorig och verkar ha ont i halsen.... = tokgnäler dagarna igenom.

    Jonna har åkt på vattkoppor så nu vet jag vad Karl får om ngr veckor

    Majsan, men fyyyyy... jag hade blivit galen om nån person hade gjort så där. Även om han kanske var snäll så vet man ju inte i dagens samhälle vad som hade hänt om man hade vänt sig bort en sekund eller två =S


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan
    trazzlan skrev 2010-11-10 20:14:41 följande:
    nufsan: Du får trösta dig med att om Karl får det har ni det gjort sedan
    Japp =P Känns bra det iaf =) Dock har maken så svårt att vabba och jag börjar känna mig skapligt taskig mot jobbet. =S
    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    F4, haha ja verkligen..... Imorgon blir det dr för våran del... Karl måste dit med hans ögoninflammation och sen hoppas jag att de kollar upp hans hosta. Usch stackars dig som blir själv så mkt... Nu är maken visserligen inte så mkt hemma han heller, men han sover hemma iaf =))

    Kräks era eller har de kräkts så fort de blir förkylda?? Karl kräks varje gång han blir förkyld och det är ingen höjdare att byta sängkläder natte tid, VARJE natt under en förkylningsperiod.... Blir galen på det här snart... =/

    Finns det något jag kan säga till läkaren angående detta så jag blir tagen på allvar för det här är mer än jobbigt!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Det blev en tripp till barnakuten för vår del i fredags.

    Karl hade dubbelsidig öron och ögoninflammation och halsinfektion och på det kraftiga vattniga diarrér så han var uttorkad stackars liten... Turligt nog så behövde vi inte ligga kvar eftersom febern hade gett med sig och efter några doser av kåvepenin så är han på g att bli sitt vanliga jag, såååå skönt!

    F4 stackars lilla E, fyyy för att ha så mkt. Min Matilda hade så och fy tusan säger jag.... Jonna klarade sig lindrigt med ett 40-tal koppor. Ska bli spännande och se hur Karl får. Nånstans så hoppas jag att han klarar sig den här gången... Vet inte hur stor chansen är, men han skulle behöva några friska veckor emellan!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Dior, jag förstår dig. Vi har en pojke på dagis som bitit Jonna massor, men jag kan inte påstå att personalen lyssnat på mig =(

    F4, stackars lilla E, min Matilda hade i hela underlivet och hon hade också problem med att få dem att läka.

    Trazzlan, vilken härlig bild på S


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Hej tjejer!

    Ser att det är lugnt här inne, men kikar in och berättar att vi lever =P

    Även om det vissa dagar känns som att man inte ska överleva dagen med alla sjukor vi kämpar med här hemma. Den ena avlöser den andra och jag tror att jag får psykbryt snart!

    Karl kräks då och då och har senaste månaden åkt på en massa eksem så nu är vi sjukskrivna veckan ut och sen ska vi träffa en specialist för att se om det finns nån allergi i grunden.

    Jonna har hög feber och huvudvärk, så jag vet inte om det är influensa eller bara feber =S.

    Sköt om er alla!


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • Nufsan

    Hej tjejer,

    Long time no seen.

    Jättekul och läsa om era krabater.

    Här rullar livet på.

    Skriver mer senare för datorn håller på och dör och jag har ingen ström här. =) 


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007, del 11