• hemlig02

    Boken "The Secret"!

    Har du läst boken "The Secret" av Rhonda Byrne? Eller har du sett filmen? Vad tänker du om innehållet i så fall?!

    Jag tror verkligen på tankens kraft!! Jag ska absolut försöka att leva på ett sånt sätt som The secret förespråkar, för även om det inte fungerar som utlovat, så är det aldrig en nackdel med positivt tänkande!

  • Svar på tråden Boken "The Secret"!
  • Titosmom

    TS, Fantastisk bok!!! Inspirerande och den gör att man blir glad och positiv!
    Bullshit eller inte så har den iallafall hjälpt mig (eller jag har hjälpt mig själv). För två år sedan läste jag den här boken och började manifestera och tänka positivt för fulla muggar, jag manifesterade den gatan jag ville bo på och att jag fick köpa ett hus där billigt, jag manifetserade lottovinster etc. idag två år senare bor jag faktiskt på den gatan jag vill och fick köpa huset billigt (pga finanskrisen och att bopriserna föll men ändå=)) lottovinsten har jag inte fått ännu men vänta bara... =) Oavset vad så är det mycket roligare att vara positiv och är man positiv så drar man faktiskt till sig trevliga människor. Boken är helt enkelt inspirerande. Love it!!!

  • hemlig02
    Titosmom skrev 2010-03-17 09:08:04 följande:
    TS, Fantastisk bok!!! Inspirerande och den gör att man blir glad och positiv!Bullshit eller inte så har den iallafall hjälpt mig (eller jag har hjälpt mig själv). För två år sedan läste jag den här boken och började manifestera och tänka positivt för fulla muggar, jag manifesterade den gatan jag ville bo på och att jag fick köpa ett hus där billigt, jag manifetserade lottovinster etc. idag två år senare bor jag faktiskt på den gatan jag vill och fick köpa huset billigt (pga finanskrisen och att bopriserna föll men ändå=)) lottovinsten har jag inte fått ännu men vänta bara... =) Oavset vad så är det mycket roligare att vara positiv och är man positiv så drar man faktiskt till sig trevliga människor. Boken är helt enkelt inspirerande. Love it!!!
    Jag tycker oxå att det en en otroligt inspirerande "bli-glad-bok"!! Positivt tänkande kan ju aldrig bli fel!! Härligt att höra att du har lyckats med drömmen om husköpet!
  • 3grabbs

    Har sett filmen, på en säljarutbildning i Oslo. (såklart)


    Vissa delar kändes som amerikansk hallelulja. Jag fick en söt-sliskig beläggning på själen efter att ha sett den MEN:
    Filmen har vissa poänger som är helt briljanta. Klarar man bara av att sila lite, så kan man lära sig en hel del. Så var det iallafall för mig. Jag går in i många situationer här i livet med ett helt annat (och mer vinnande o hälsosamt) synsätt efter att ha sett filmen.
    SE DEN MEN FILTRERA LITE!! :)
  • destino

    Bra Bok visst man skall ju filtrera lite som allt man läser och ser, så är det, men jag mår mycket bättre i själen av att tänka positivt och vara glad åt små saker...
    Ville flytta ville massa men vågade inte tänka på det???

    Nu så tänker jag och är glad, man kan ju göra mycket bra i livet med ett leende,
    försök le till en äldre man på bussen då blir han glad hela dan, sen ringer han sin granne för att fika och då oroliga dottern ringer är hon glad att pappan har någon att fika med och kan ägna sig åt sin familj och är glad då, så det är sån kedjereaktion man kan tänka på, visst blir det massa positivt energi runt om en som är glad, men verkligen glad åt att andra ska må bra!!

    {#lang_emotions_sunny}

    gillar bocker som ger mig leende på läpparna oavsett vad andra tycker

  • 3grabbs
    destino skrev 2010-03-27 12:15:33 följande:
    Nu så tänker jag och är glad, man kan ju göra mycket bra i livet med ett leende, försök le till en äldre man på bussen då blir han glad hela dan, sen ringer han sin granne för att fika och då oroliga dottern ringer är hon glad att pappan har någon att fika med och kan ägna sig åt sin familj och är glad då, så det är sån kedjereaktion man kan tänka på, visst blir det massa positivt energi runt om en som är glad, men verkligen glad åt att andra ska må bra!! gillar bocker som ger mig leende på läpparna oavsett vad andra tycker
    Detta är en av de viktiga poängerna med the secret. Om alla tänkte som du, eller förresten det skulle räcka bra med halva befolkningen, skulle vi ha en mycket bättre värld. :)
  • Epeemaster

    Har sett den och läst många böcker inom ämnet.
    Kan bara konstatera att det fungerar utmärkt för mig.

    Jag har hört att många tycker det är BS men de får väl leva sitt liv som de vill. Jag lever mitt i största välmåga!

    Tjänar som fulltid, men jobbar halvtid på ett jobb jag älskar. Massor av tid för familj och intressen. Pengar investerade och 2 månadslöner årligen i passiv inkomst. Ständigt växande!!

    Livet blir bara bättre och bättre!!

  • hemlig02
    Epeemaster skrev 2010-04-14 00:13:35 följande:
    Har sett den och läst många böcker inom ämnet.Kan bara konstatera att det fungerar utmärkt för mig.Jag har hört att många tycker det är BS men de får väl leva sitt liv som de vill. Jag lever mitt i största välmåga!Tjänar som fulltid, men jobbar halvtid på ett jobb jag älskar. Massor av tid för familj och intressen. Pengar investerade och 2 månadslöner årligen i passiv inkomst. Ständigt växande!!Livet blir bara bättre och bättre!!
    Åh va härligt att höra!! {#lang_emotions_sunny}
  • hemlig02
    Epeemaster skrev 2010-04-14 00:13:35 följande:
    Har sett den och läst många böcker inom ämnet.Kan bara konstatera att det fungerar utmärkt för mig.Jag har hört att många tycker det är BS men de får väl leva sitt liv som de vill. Jag lever mitt i största välmåga!Tjänar som fulltid, men jobbar halvtid på ett jobb jag älskar. Massor av tid för familj och intressen. Pengar investerade och 2 månadslöner årligen i passiv inkomst. Ständigt växande!!Livet blir bara bättre och bättre!!
    Har du förresten tips på andra bra böcker i samma ämne? Skulle vara roligt att läsa något mer och bli ännu mer inspirerad!
  • Epeemaster

    Du kommer säkert uppskatta det material som Esther och Jerry Hicks gett ut.

  • Fru KM

    Läst den boken mååååånga gånger och jag älskar den{#lang_emotions_smile} Den fanns en tråd här ang just Lagen om Attraktion och boken, ska se om jag hittar den...

Svar på tråden Boken "The Secret"!