Inlägg från: mojutten |Visa alla inlägg
  • mojutten

    Utredning efter upprepade missfall osv... Del14

    Grattis MB! Roligt att höra att det kan lyckas, hopp är precis vad jag behöver just nu.

  • mojutten

    Irma, trist att vara sjuk, hoppas att det snart ger med sig.
    Jag har tagit till träningen för att komma bort ifrån alla eländiga känslor, ska snart iväg att spring tills jag inte orkar tänka...
    Imorgon är det jobb igen, kanske bra det med men det känns lite menlöst just nu

  • mojutten

    jo, träning är inte att underskatta, måste docka passa mig en aning då det tidigare har gått lite överstyr men just nu finns det nog inget som hjälper så bra.

    Ska se om jag kan ta mig i kragen och ringa läkaren i veckan och se om hon kan tänka sig att gå vidare med utredningen och om hon är villig att testa saker även om proverna ser ok ut. Jag har inget mog placebo, bara det funkar.

    Hoppas att ni har haft en skön långhelg, och att ni har haft bättre väder än i regniga skåne

  • mojutten

    Åh, Fru fräken, vilken härlig läkare. Jag håller alla mina tummar att allt ser fint ut vul.

    Angående det här med Trombyl, jag har ju inte fått någon konkret hjälp ännu eftersom mina prover ännu inte visat på något fel även om mitt ANA lågt på ett gränsvärde men jag måste ta om provet. Sen så har jag inte lyckats få tag i min läkare efter senaste mfet, hon har ingen telefontid förrän 2 juni. Oj, kom lite ur spår men min fråga var vad ni som står på trombyl äter för dos. JAg antar att det finns under listan med åtgärder men jag vet att jag tidigare undrat då doseringen verkar variera.

  • mojutten

    Hej
    Lycka till idag fru fräken, jag ska hålla mina tummar.

    Välkommen Christine79, även om det som vanligt vore bättre om du slapp hänga här. Kommer du att få en utredning nu?

    Grattis Franka, är det andra barnet? Jag var inte här när du hängde i tråden förra gången.

    Jag ska in och ta mer blodprov idag, mitt ANA-värde låg på gränsen så jag måste ta om det sen så ska jag prata med läkaren igen men nu har jag läst på lite mer.
    Ska länka till några studier sen när jag har refernsen framför mig.

  • mojutten

    www.sciencedirect.com/science&_udi=B6T6K-4VYMP4X-6&_user=6447644&_coverDate=03%2F01%2F2010&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1347155527&_rerunOrigin=google&_acct=C000034378&_version=1&_urlVersion=0&_userid=6447644&md5=8bb68b87e7b28a8a488a1fbdf9b830d0

    En studie publicerad 2010, kanske inte så mycket nytt men det är iallafall en diagnostisk studie som kan ge lite kött på benen i diskussion med era läkare. Fråga om de har läst den :)

  • mojutten

    Fru Fräken jag missade ditt inlägg tidigare. Klart att du ska vara glad, i v.6 behöver man inte se så mkt och det är så mycket som händer över bara ett par dagar. jag tycker du ska glädjas åt de goda nyheterna, men med vår bakgrund är det svårt att inte oroa sig för allt. Grattis till den fina gulesäcken!

    Fialisa, instämmer med den trevliga BMen RING!

  • mojutten

    Bettan, och Fialisa: Fan va trist det är med alla idioter till läkare, varför ska det vara så svårt att hjälpa?
    Det är konstigt att det verkligen är så att när det är som jobbigast så ska man vara som starkast och behöva vara en bitch för att få den hjälp man behöver.

    Förra veckan fick jag ett brev från kk, som skickade min missfallsremiss, om att den inte godkändes av RMC eftersom jag bara fått två missfall bekräftade med VUL. Detta gjorde mig så arg att jag nästan gick i taket för varje gång när jag har ringt till kk för att  jag har misstänkt missfall så har de gjort sitt sbsolut yttersta för att jag inte ska komma in, jag har fått vara riktigt otrevlig och kräva en tid. Vilket jävla system.
    Nu hade jag tur för uppenbarligen har de problem med sin egen kommunikation och jag har redan påbörjat utredningen...hhaha

    Ska prata med läkaren i morgon och hur vi ska gå vidare, hoppas att jag fortfande tycker att hon är vettig efter det.

    Franka, bra att du har fina symptom, det lugnar lite iaf.

    Lycka till Fru Fräken, du ska se att hjärtat slår idag!

    Jag håller mina tummar för er båda

Svar på tråden Utredning efter upprepade missfall osv... Del14