Inlägg från: mojutten |Visa alla inlägg
  • mojutten

    Utredning efter upprepade missfall osv... Del14

    hmm, tack Bettan. Det tål att tänkas på, vet inte hur mkt jag fått utskrivet. Känns jobbigt med alla dessa beslut, känns som hur man än gör så riskerar man att hamna i situationen där man kommer att tänka "tänk om jag hade...."

  • mojutten

    Grattis Tant Tingeling, inte ialla att bli fru. Även om jag inte tycker att själva giftemålet, dvs att vara man och hustru har så stor betydelse, så var bröllopet för mig en riktigt häftig upplevelse. Sen så är det ju också nästan ett måste om man har adoptionsplaner. Står ni i kö redan eller?
    Jag har tänkt ställa mig i kö nu och undrar lite vilka adoptionsförmedlingar ni valt och hur ni har valt ut dem.

    Härligt Längtan, skönt att få reda på var blödningen kommer ifrån.

    Annika, jag har fått recept på 5000IE fragmin.

  • mojutten

    TT, ok min man är 37 och jag är 35 så vi är ju inte purunga direkt och det med adoptions som känns lite skrämmande är just att det ska ta sån tid. Fast som du säger Mamma till Astrid så kanske inte alltid väntan behöver bli så lång. Får jag fråga hur ni gjorde med allt praktiskt så som jobb när ni var borta i 8 månader? Jag antar att köerna till dessa länder är kortare då inte alla kan genomföra en sådan resa.

    Jag ska se om jag kan få mannen att sätta sig ner i helgen och titta på organisationer och så ställa oss i kö, för kanske är det så att det trots allt kommer att vara vår enda utväg och jag vill inte att vi ska inse detta och varit för dumma för att börja köa.

  • mojutten
    Vilja våga kunna skrev 2010-08-25 18:16:18 följande:
    Skönt att höra att jag inte är den enda som inte har ett färdig scrapat album inför drömbröllopet! Nu återstår väl bara att ligga lågt och vänta då. :)
    Eller ja, nästa helg tänker jag inte vänta på någe ,då ska jag ligga. Många gånger. ;)
    Instämmer med föregående talare
  • mojutten

    Bling, ge inte upp. Det kan mycket väl vara för tidigt. Jag fortsätter hålla tummarna.

    Ninni, min BM tror inte heller på progesteron men hon menar på att det inte skadar så hon skrev ut det iallafall. Hennes åsikt baserar sig på de många fall där de gjort ivf och sen inte gett progesteron och det fungerat ändå. Jag tror att blodförtunnande har en större effekt, så det är jättebra om du får det.

  • mojutten
    Bling1975 skrev 2010-09-02 13:29:45 följande:
    Jag ska testa igen på lördag när det är BIM, men jag har alltid plussat 2 dagar innan vid alla missfallen så det är nog kört. Kom lite blod med crinonet idag också.

    Det är väl bara att ladda om med nya prover och fler behandlingar, blir så stressad både emotionellt och ekonomiskt av det här.
    Lessen Bling. Jag har BIM i morgon, testade negativt  igår men jag hoppas fortfarande då jag aldrig fått plus innan BIM tidigare. Hade bara velat att en ny graviditet på någotvis skulle avika från de tidigare.

    Det är tyvärr inte annat att göra än att ladda om och komma igen..

    Håller tummarna för dig iaf, bara för att något hitills alltid varit på ett visst sätt betyder inte att det alltid kommer att fortsätta att vara så
Svar på tråden Utredning efter upprepade missfall osv... Del14