• Cashew

    Bruttornas tjattertråd nr 17

    Bruttornas tjatter nr 17

    Vi är: ------ 2006 -----

    Februari:
    Hot fuss: Noah 6/2 4090 g o 52 cm
    Adelisa: Julian 10/2 3430 g o 52 cm
    Le maman: Alfons 18/2, 3660 g, 50cm
    Mamma Cia: Isak 21/2 4345 g o 53 cm
    Röd Ros: Leah 21/2 2312 g o 44 cm
    Ilgott: Liam 28/2 3990 g o 53 cm

    Mars:
    Cashew: Lova 2/3 4185 g o 52cm
    Lillalillajag: Ella 9/3 3168 g o 49 cm
    Lillflickan: Embla 9/3 3070 g o 46 cm
    Skruttis11: Kevin 14/3 4745 g o 54 cm
    Akin: Tyra 16/3 3275 g o 49 cm
    Tip Top: Hampus 17/3 3905g o 52 cm
    FruSjöberg: Tyra 18/3 4450 g 0 54 cm
    Misshallonsaft: Filip 19/3 4065 g o 54 cm
    TUA: Lukas 19/3 4175 g o 54 cm
    Thmaca: Leo 24/3 4345 g o 52 cm
    Tussen09: Fanny 31/3 4040 g o 51 cm

    April:
    Idas mamma: Ida, 1/4 4000g o 51cm

  • Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17
  • johandra

    Hej hopp på er! Men jösses vad gulligt..jag blir så avis på er therése! Även om jag inte för allt i livet vill ha fler bebisar nu...herregud vad vi har att göra här hemma...fast mest beror det på att vi e inne på v3 av taskig sömn här nu....sjuka barn är inte ett dugg kul faktiskt!

    <Tussen: Så bra att det inte blev några barn gjorda då med den killen...det finns ju ofta en anledning till att man rekomenderas vänta tills förälskelsefasen passerat innan man ska ta några drastiska beslut Hur som helst så är jag glad för din skull att livet rullar på som det ska

    Och visst är det kul med barnen o alla deras framsteg....här har vi en 3-åring i full trots, en 4-åring som beteer sig som värsta fjortisen med sura utbrott o smäll i dörrar...men bebis e lugn o go o sitter väl bara o lapar i sig kunskapen om hur hon kan bete sig sen nmär hon blir större haha


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • misshallonsaft

    hej hej

    kikar in här.. ingen bebis här än.. dag 4 över tiden idag.. är v'l en pojk till som ska ligga kvar där inne i 3 veckor som Filip gjorde...


    Trollen heter Filip och Vilma
  • johandra

    Jessica: Misströsta inte,ta tillfället i akt o lägg dig o sov

    Angående namn så gillar jag oxå Silas,tycker det e jättegulligt!

    Här är vi uppe med tuppen idag,Milla börjar väl snart bli trött igen gissar jag,gick upp strax före kl 06 imorse Hur kommer det sig att dom aldrig sover dom dagar vi e lediga men när dom ska till dagis får man väcka hela högen?

    Idag verkar dom dock vara hyffsat ok så idag ska vi nog dra till öf tror jag...jag behöver få träffa folk känner jag!

    Vi har äntligen köpt oss en ny,platt tv och med den fick vi digital-tv så tjejerna tittar på playhouse-disney för fulla muggar här...skönt så här på morgonen


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • Thmaca

    Hej på er!

    Miss
    Hoppas bebis kommit ut nu! Men det antar jag....;)

    Hot
    Sööööta! Tycker också Silas är väldigt fint....:)

    Lilla
    Hoppas sömnen rättat till sig för tjejerna...lagom kul att kliva ur sängen kl 06... Särskilt nu när det är så mörkt på morgonen!

    Här rullar allt på.. Elton är två månader idag! Vart tog tiden vägen liksom?!?!? Min lilla bebis... Han tjattrar för fullt, och skrattar hela tiden! Världens enklaste bebis! Och storebror är fantastisk!
    Vi renoverar för fullt, och bor förtillfället i ett kaos, men det ordnar sig nog;) Lääääängtar tills allt är klart, men det tar nog sin lilla tid;) Är ju "bara" tapeter och ytliga saker vi fixar till, så det är ju tur!

    Ha en bra dag!


    Om det regnar kommer det troligtvis uppifrån.....
  • misshallonsaft

    hej!

    ja bebis kom ut den 25 okt kl 05.12.. förlossningen tog 1,5 timme och var väldigt intensiv.

    det bodde en tjej i magen som har fått namnet Julia Elisa.. hon var 51 lång och vägde 3,8


    Trollen heter Filip och Vilma
  • Adelisas

    ojojoj, vad det händer grejer här..

    Miss, har skrivit på FB, men skriver det igen GRATTIS!

    Lilla - ni har tre!!!!! wow grattis i efterskott

    thmaca  - Grattis till er- Elton (superfint namn förresten, jag hade det som förslag till Adrian)

    HOt - TVILLINGAR! Congrats!!!

    Nu har jag bara läst denna sidan så jag ber hemskt mycket om ursäkt  om jag glömmer någon grattulation eller liknande.

    Själv har det inte blivit fler barn. Men vårt liv har förändrats väldigt ändå. Det tog slut mellan mig och barnens pappa för lite mer än ett halvår sen. Så jag och barnen bor  numera själva. Vilket vi trivs bra med. Men vi har delad vårdnad, så från att ha haft barnen 24/7 har jag dem mindre och det är hemskt jobbigt. Men det inte hela veckor utan 1-4 dagar i stöten, får anpassa mig efter deras pappa konstiga schema. Vinsten med det blev att de har fått en pappa nu, han hade aldrig tid innan. Men det blev ett uppvaknande för honom.
    Separationen har egentligen pågått under flera år, mentalt har jag varit singel/singel lääänge. Med det var svårt att bryta upp, iom all historia och då barnen. Vi var såå unga. Det var allt jag visste. Jag sa att nu ska ja vara ensam och bara göra inget alls typ.... Men det höll inte länge. Jag träffade faktiskt någon i sommras, vilket inte alls var plannerat. Men jag följer mitt hjärta och går på min känsla. Inte så mycket förnuft. Och jag är lycklig.

    Så där fick ni kanske veta mer än ni vill veta LOL. Lite terapi för mig. Har hittat tillbaka hit igen. Fler barn är absolut tänkbart. Men när vet ingen.

    Sen har jag en spiral som typ gömt sig i mig, trådarna är väck, och dom får inte ut den, så jag ska sövas och få den utplockad...*hua*

    Tänker på våra 06:or.. Snart fem år. Herrejesus.... De är såå stora. Julian är tja, trotsig, duktig, smart, lurig, mysig, sprallig... Man ser hur han tänker mycket och han tar in allt man säger. Och han försöker fulingar.. Driver med lillebror som är knappt två år yngre. De har fantastiskt skojh ihop, med de bråkar lika mycket som de leker. Och SLÅSS.

    Ha det bäst allihopa. Uppdatera mig gärna mer vad som hänt i era liv! 

  • johandra

    Men hej Adelisa vad kul att du är tillbaka!

    Och det hade visst hänt en del för dig med..Skönt att du mår bra trots det tråkiga. Men ibland är det ju så och så länge man gör det bästa av situationen så är det ju det bästa. Kul för pojkarna att ha fått sin pappa oxå tillslut. Och vad roligt att vara nykär,det var ett tag sen

    Här händer det väl inte så mycket mer än att vi just nu bara lever med alla våra barn. Det e ju tokmysigt men samtidigt så längtar jag verkligen tills dom växer upp en aning. Men som du säger så växer dom ju så snabbt ändå,kan inte fatta att Ella snart blir 5år jag heller..och lilla Alice blir 3år om bara drygt en månad..helt galet!

    För mig personligen så har jag seriöst börjat fundera på framtiden...jag måste hitta på nåt att göra innan jag blir för gammal så som det ser ut nu får det bli en ky-utblidning till hösten nästa år så man kanske tar sig nånstans i livet....det funkar ju inte att hålla på o hanka sig fram på det här viset längre,jag vill ha ett bra, roligt och gärna hyffsat betalt jobb nångång..man ska ju ändå jobba 30 år till så det börjar väl bli dax att ta tag i det hela..

    Hot: Vilken jättefin bild!


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17