• Cashew

    Bruttornas tjattertråd nr 17

    Bruttornas tjatter nr 17

    Vi är: ------ 2006 -----

    Februari:
    Hot fuss: Noah 6/2 4090 g o 52 cm
    Adelisa: Julian 10/2 3430 g o 52 cm
    Le maman: Alfons 18/2, 3660 g, 50cm
    Mamma Cia: Isak 21/2 4345 g o 53 cm
    Röd Ros: Leah 21/2 2312 g o 44 cm
    Ilgott: Liam 28/2 3990 g o 53 cm

    Mars:
    Cashew: Lova 2/3 4185 g o 52cm
    Lillalillajag: Ella 9/3 3168 g o 49 cm
    Lillflickan: Embla 9/3 3070 g o 46 cm
    Skruttis11: Kevin 14/3 4745 g o 54 cm
    Akin: Tyra 16/3 3275 g o 49 cm
    Tip Top: Hampus 17/3 3905g o 52 cm
    FruSjöberg: Tyra 18/3 4450 g 0 54 cm
    Misshallonsaft: Filip 19/3 4065 g o 54 cm
    TUA: Lukas 19/3 4175 g o 54 cm
    Thmaca: Leo 24/3 4345 g o 52 cm
    Tussen09: Fanny 31/3 4040 g o 51 cm

    April:
    Idas mamma: Ida, 1/4 4000g o 51cm

  • Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17
  • johandra

    heeej alla!

    Kul att ni hittar tillbaka era gamla uvar

    Jag e ofta inne o läser men det e inte så ofta man har tid att skriva nu för tiden..

    th: Gu vad skönt att gå upp så lite! Här kämpar jag gärnet för at bli av med resterande kg...har 11kg kvar nu att gå ner...men det ha riaf börjat röra sig på vågen igen efter införande av strikt mathållning och promenader..

    vi har köpt en studsmatta till tjejerna och jag är sååååå sugen på att hoppa! Men det går ju inte redan så det e bara att stå på sidan o sukta...nästa år ska jag iaf ta upp min hoppkarriär igen,om än bara på hemmaplan

    tussen: vet helt ärligt inte vad jag ska skriva angående ditt senaste inlägg..Jag tycker det låter som vansinne att skaffa barn med nån man inte varit ihop med mer än nån månad eller hur länge ni nu varit tillsamans...men det e ju ditt val...


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • TuSSen09
    johandra skrev 2010-05-27 22:47:58 följande:
    heeej alla!Kul att ni hittar tillbaka era gamla uvar Jag e ofta inne o läser men det e inte så ofta man har tid att skriva nu för tiden..th: Gu vad skönt att gå upp så lite! Här kämpar jag gärnet för at bli av med resterande kg...har 11kg kvar nu att gå ner...men det ha riaf börjat röra sig på vågen igen efter införande av strikt mathållning och promenader..vi har köpt en studsmatta till tjejerna och jag är sååååå sugen på att hoppa! Men det går ju inte redan så det e bara att stå på sidan o sukta...nästa år ska jag iaf ta upp min hoppkarriär igen,om än bara på hemmaplan tussen: vet helt ärligt inte vad jag ska skriva angående ditt senaste inlägg..Jag tycker det låter som vansinne att skaffa barn med nån man inte varit ihop med mer än nån månad eller hur länge ni nu varit tillsamans...men det e ju ditt val...
    vi har känt varandra i snart 1 år!!!
    så det är inte direkt något nytt, nytt på så vis...

    finns inget och säga, finns dom som skaffar barn, blir gravida med någon efter 5 dagar, 1 vecka, 2 månader, upp till var och en.. sen tror jag att skulle han och jag skaffa barn, eller försöka så kommer det och dröja, tror inte alls att det kommer gå så snabbt men drömma och önska kan man väl få göra
    tillbaka på ruta 1
  • Guld gossarnas Super Mamma

    Tussen:Alla har vi rätt att drömma,alla har vi rätt att göra som vi vill,vi är inte de som har rätt att dömma,stort lycka till hur det än blir.  {#lang_emotions_flower}


    HAR VÄRLDENS VACKRASTE BARN!
  • klara2006

    Hej alla!!!

    Oj inte varit här på ett tag...
    Allt går iaf jätte bra här med Isak som nu närmar sig 5!! mån..nyss hemkommen från en v resa till Turkiet ensam med barnen, det var 4 mammor som åkte ensamma med barn o det det super
    Annars sover han hela nätter,har slutat att amma så det vände då
    Ser annars fram emot en skön sommar på västkusten med familjen o sen en resa till Mexico i jan

    Ser annars att ni talar om vikt....jag väger 7 kilo mindre nu än när jag blev med Isak...har en hel del "häng" o slapp hud som jag ev ska få ta bort,trist att behöva köpa 2 stl större byxor bara pga det får se hur det blir ska dit i aug iaf.

    Lilla...har matta här med men har inte vågat hoppa om jag ska vara ärlig,rädd att mattan ska falla ihop;.)..haha men kanske ska ta upp det oxå..hoppas det går bra med lilla Milla förresten...inget kort??

    Tussen....ja alla gör vi ju som vi vill..

  • johandra

    klara: Vad skönt med semester!

    Satt precis o kollade på sista minuten resor..vi skulle kunna åka allihop nu för under 7000kr...nu kan inte Johan vara borta nästa vecka så det sket sig,men annars hade vi nog åkt tror jag!

    Vad skönt med vikten förresten men trist med påsen på magen..den här gången får nog jag oxå en bestående sådan,och vilka hemska bristningar jag fick Men men,det e väl sånt man får ta..



    Så här ser mina fina tjejer ut

    Och jorå,det går bra här hemma..har två större tjejer som trilskas lite så vissa dar är dom till salu men det går väl över det med..Men i det stora hela så går det jättebra!

    Tussen: Ja, jag hoppas det går bra för er på alla sätt...Men för MIG, så låter det inte som ett vettigt val....


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • Cashew

    Hej hej


    har varit inne och spanat lite då och då men inte orkat skriva. har mått riktigt skit men nu är det väl lite bättre även om det inte är helt ok än. Vi har varit så j*kla nära att separera och än är krisen låååångt ifrån över. man slits mellan hopp och förtvivlan och tankarna far runt i huvudet hela tiden. jag vill inte stressa fram något beslut men sammtidigt vill jag att allt ska vara över nu oavsett om vi väljer att vara tillsammans eller inte.


    vi kämpar på med hus, jobb och barn och lever nästan som vanligt ändå. Islandsresan blir av nu i mitten av juli och jag hoppas på att tiden där tillsammans kan hjälpa till att få oss att känna efter riktigt ordentligt hur vi vill ha det.


     


    idag fyller Milian 2 år! Hipp hipp hurra!! tänk va fort det går. men han känns mycket yngre än va Lova gjorde då eftersom hon kunde prata mycket mer. Jag tänker tillbaka på va vi förväntade oss av henne då och hur hon va och det är milsvidds skillnad  mot Milian nu.


     


    lilla


    va lika dom är dig dina tjejer eller ja, de två äldsta då

  • johandra

    Men oj cash vad tråkigt att höra! Har det hänt nåt helt pang bom bara eller är det sånt som krypit fram? Hoppas det löser sig för er på det sätt ni vill,förstår att det måste vara skitjobbigt när det är så där ovisst..

    Och stort grattis till Milian förståss! Hoppas ni får en bra dag

    Ja,mina barn e lika mig det måste jag nog hjålla med om..Men Alice e mer lik mig som barn medans Ella e mer lik mig nu..Milla e rätt lik Ella som bebis så dom kommer nog bli rätt lika,men det ska bli spännande att se!


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • Cashew

    lilla


    vi har krisat ganska länge men vi har kunnat prata om att vi har en kris just nu och så, men kanske tagit det lite för givet att vi ska klara oss igenom den. vi har gnabbats en del och så en dag när vi pratade vids över telefon då jag jobbade så slutade det i ett sånt gnabb och jag antar att det va det som fick bägaren att rinna över för min del för efter det känns det inte alls på samma sätt längre. jag har hela tiden varit övertygad om att det kommer lösa sig  men nu vet jag faktiskt inte längre. jag vill ju att det ska bli bra igen men något hände efter det gnabbandet som jag inte vet om det kan bli bra igen. något har förändrats inom mig.

  • misshallonsaft

    hej hej!

    kikar in.. går in i vecka 22 på lör.. har gått upp 5 kg redan.. inte alls som du th me ykla 4 kg i vecka 30

    lilla: jätte söta tjejer du har! vilken fin bild att ha hemma på väggen. tr att de blev ett kort som blev bra efter alla de andra 36

    tussen: oj så ni försöker få barn. ja då får man hoppas de går som ni vill. och att ni verkligen vet vad ni gör och ger er in på så de inte blir så att ni går isär senare när ni redan har barn tillsammans. hinner man lära känna ngn såpass mkt på ett år undrar jag?men som sagts ovan en gång inte min sak att dömma er.. utan önskar er lycka till.

    cash: vad tråkigt att höra! måste va skit jobbigt att gå igenom det just nu å inte veta vad som kommer att hända. hade en period i vintras när jag var deppig och nere å inte mådde speciellt bra å allt kändes hopplöst. då funderade ja mkt på om jag skulle leva med erik resten av livet.. om det verkligen var rätt val osv.. men nu känns det bättre.. men kommer aldrig den uppgången efter en nergång så e det svårt å kunna se de positivt förstår ja..håller alla tummarna för att de ska lösa sig på ett sett som e bra för er alla.

    kom hem från en veckas sem resa till grekland i tis.. var 12 vuxna och 8 barn som åkte. kanon kul var det! inte ngt negativt me at åka så många.. varmt och skönt va det med.


    Trollen heter Filip och Vilma
  • johandra

    Cash: ok...jo det e nog lätt så där tror jag...Att man vet om att man har en kris,men lixom väntar på att den ska lösa sig själv på nåt konstigt sätt...Vi hade det skitjobbigt när jag blev gravid med Alice och vi tog oss nog inte ur det på riktigt förrns hon var nåt halvår tror jag..

    men vi jobbade aktivt med det och försökte verkligen hitta vägar att gå så vi inte skulle behöva separera tillslut..Och nu har vi det jättebra igen Eller nu o nu,det har vi haft ett bra tag..

    jag tror alla krisar nångång och tar man sig igenom det så orkar man nog betydligt mer nästa gång..

    Jag hoppas det löser sig för er!

    Miss: Guuuu vad härligt det lät! Vi åker nästa vår istället,när Milla blivit ett år tänkte vi..men du må tro att jag längtar!

    Och bry dig inte om vikten du..man går upp det man går upp, och så får man gå ner det sen under lååååång tid!
    Själv har jag 10kg kvar nu att bli av med..det går saaaaakta nedåt men det får väl vara så just nu antar jag..

    hur mår du annars då?bilder på magen?


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17