Vad ska ni äta i dag 25
Grillad flinta, ungsbakad färskpotatis, blandad sallad med olika sorters tomater, gurka, melon, fetaost och salladslök och en kall sås gjord på mosad feta, turkisk yoghurt, vitlök och provensalska örter.
Grillad flinta, ungsbakad färskpotatis, blandad sallad med olika sorters tomater, gurka, melon, fetaost och salladslök och en kall sås gjord på mosad feta, turkisk yoghurt, vitlök och provensalska örter.
Kycklingfilé ugnsstekt i en sås gjord på créme fraiche, grädde, soya, sambal oelek och vitlök, serverad med ris.
Tacos blir det hos oss idag.
Grillade hamburgare, majskolvar och bacon, sallad, tomat, lök och egengjord dressing (turkisk yoghurt, vitlök, chilisås och Santa Maria BBQ Hickory) och pommes.
Till lunch blev det köttbullar och mackaroner. På em åkte vi till Smultronstället i Söderköping och åt glass (glassarna är verkligen ENORMA, men ack så goda!). När vi kom hem var ingen direkt hungrig, så det blev varma mackor.
Burkskinka, potatis, mimosasallad och sallad.
Hos oss blir det spaghetti och köttfärssås till middag.