• vanna

    Mola/Druvbörd

    Thelonius - jag äter p-piller, har hcg på 2 och har ingen mens fått ännu! Jag väntar och väntar .. funderar på att sluta med p-piller bara för att se om mensen kanske kommer då?!

    Jag önskar nu bara att få min mens tillbaka .. få höra av nån läkare att jag snart är friskförklarad och kan försöka bli gravid igen. Hoppas, hoppas, hoppas!

    Ha en trevlig valborg alla! Kram på Er!!

  • vanna
    celin01 skrev 2010-05-03 15:34:37 följande:
    Jag har skrivit tidigare om att jag skrapats pga misstänkt mola. Idag var jag till läkaren och fick provsvaren. Fanns ingen mola! Det var ett tidigt missfall som inte kroppen stött ut. Hur hemskt de än må låta så är jag så glad!jag hoppas allt går bra för i denna tråd. jag önskar er alla lycka till!!
    Grattis till dig .. om man nu kan säga så. Det är ju förstås fruktansvärt att du fått ett missfall, men tur att du slipper allt detta som följer med en mola! Lycka till du med .. nu kan du försöka bli gravid igen{#lang_emotions_laughing} All lycka!!!
  • vanna

    Epelino - vad härligt att du kan släppa all denna skit! Jag önskar att jag också kunde slappna av lite mer. Hur länge till har du förbud?

    kramar

  • vanna

    Epelino - jag hoppas att du får bli gravid lite, lite tidigare :) Men även om det inte är lämpligt .. så får det gå det med! Jag antar att du har gått igenom det mesta och nu känns ett år inte så farligt. Huvudsaken att du nu får vara frisk och att värderna håller sig nere ..
    Ger dig lite mer mental styrka ... även om du inte verkar ha brist på den varan{#lang_emotions_wink}

  • vanna

    Supermajjsan - vad tråkigt  att du måste vänta. De kanske tycker att nån vecka hit eller dit inte spelar nån roll .. men efter man haft en sån här j..a skitmola är ju var enda timme ett helvete att vänta på! Förstår hur det känns! MEN oddsen för att det ska vara en mola igen är inte stora! Det kommer att vara ett fint litet barn där inne, med ett litet litet hjärta som tickar och sprider moderskärlek vid första glimt!
    Lycka till, kram{#lang_emotions_flower}

  • vanna

    HcG under 1!!! Jag firar!!

    Nu är det bara att hoppas att det ligger kvar där ngr månader till innan "de små liven" får simma fritt igen {#lang_emotions_laughing} hi,hi

    Kramizar

  • vanna

    Har ännu inte fått veta nåt om längden på gravförbudet. Ena läkaren säger ett år och den andra ett halvår. Överläkaren som ringde upp mig sist sa ett halvår och tyckte att mina värden gått snabbt ner. Då tog det endå ända till mitten av april innan mina värden sjunkit till 4! Det är 10 veckor efter skrapning.. innan det värdet alltså kring åtta veckor var HcG på 7. Så jag blir ganska kluven. Tänker fråga nästa läkare som ringer om provsvar oxå. Men nu slutar jag med "tvångs" p-piller iaf. Vi får köra med kondom, det måste väl vara säkert nog?! Har inte fått nån mens ännu .. vill väldigt gärna ha det!!!

  • vanna

    Kondom skyddar inte alls lika bra som p-piller .. kanske är det 9 av 10 ggr?! Men jag känner att p-pillerna håller på att gå mig på nerverna ... har uppehåll för mens nu (men ingen mens fått förstås) vet inte om jag ska våga sluta nu eller börja igen på lördag på nästa karta! Jag vill ju inte riskera att bli gravid .. vill inte heller leva i avhållsamhet, sex är viktigare än någonsin nu.
    Kanske låter knäppt, men jag känner mig mer i behov av den ömhet och närhet som vi ger varann genom sex nu, än jag var förut.

    Kanske får jag bli gravid igen i augusti, vill ju gärna att min kropp ska fungera som vanligt igen då..

    {#lang_emotions_yell} vet inte hur jag ska göra! Har till på lördag på mig .. sen är jag fri från hormonerna ..

  • vanna

    Tack E! Jag ville egentligen inte heller ha piller, men de övertalade mig :( Jag slutar helt enkelt!! Är det dyrt att köpa ÄL test? Då kanske man kan ha lite koll .. och kondomer såklart!

    Fattar inte heller att det kanvara bra att proppa i mer hormoner när man redan är helt ur balans?! En del länder avråder väl från det oxå?

    Nä, jag beslutar mig helt enkelt här och nu! Tack för ditt stöd{#lang_emotions_heart}
    Krameli kram

  • vanna

    fortfarande ingen  mens {#lang_emotions_frown} men jag hade lite ont i högra äggstocken förra veckan .. kanske kommer den igång snart!!! Nu är det 4 månader sedan skrapning. Är redan nere på hCg under 1. Ingen som har sagt hur länge jag ska fortsätta ta prover, men nu ska jag ta nytt 7/6 .. så efter det kanske bara 2 till?! Hur länge fortsätter man?

    Jag hade partiell mola.. då borde det bara vara ett halvår, om man hör på er andra här! Åh vad mycket funderingar man har .. men när man väl pratar med en läkare så glömmer man att fråga om allt detta. Jag tycker nog att jag försökt, men de pratar liksom runt problemet .. vi får se till hösten .. kanske ..
    JAG VILL HA BESKED!! {#lang_emotions_yell}

    Kuligt för er som fått börja .. och blivit gravida!!! Hoppas att vi alla är där snart!

    kramizar

Svar på tråden Mola/Druvbörd