Inlägg från: Posh Foxy Baby |Visa alla inlägg
  • Posh Foxy Baby

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Hallonet80 skrev 2010-03-31 21:45:03 följande:
    Ja, men kan nån vinna 214 mille på lotto så nog f*n borde vi kunna få ihop en liten spermie med ett litet ägg å få det å fastna i en kletig slemhinna å ändå känna alla vanliga symtom som annars men trots det få ett plus  !! Ja, hönor e toppen =) kräver inte så mkt å ger så mkt tillbaka !
    Så sant, så sant!

    Jag älskar lantägg. Det måste ju vara det bästa? Bor ni ute mot landet till?
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Hallonet80 skrev 2010-03-31 22:12:14 följande:
    Ja, vi bor på landet, men bara 10 min till stan. Perfekt !
    Verkligen perfekt!
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    ViSkaBliTre skrev 2010-04-01 08:12:53 följande:
    kikar in en snabbis (svårt att slita mig :) ) PFB: Älskade vän! Åh va jobbigt! Men så mycket symtom att man vill testa tycker jag låter "annolunda" mot vad du brukar säga, så då fick du upp mitt hopp!! Du låter ju onekligen glet preggo! De symtomen hade jag förra gången, eller nja, byt ut illamående mot halsbränna, så är det a perfect match!  Testa nu är väl egentligen det perfekta.. det kan ju bli svagt plus och blir det inte det kan du fortfarande säga att det kan vara för tidigt Tycker jag är det bästa av två världar!
    Haha.. ja egentligen har du rätt men du veeeeet hur det är. Stirra på ett negativt test är bland mest plågsamma man kan göra i det här läget.
    Men jag mår verkligen "gravid" och det känns som att det är annorlunda, tveklöst. Men allt är ändå så diffust, trött är jag jämt, kissar jag ju jämt, drömmer mycket innan mens jämt... molvärk och tuttar åsså armhålan har jag jämt.
    Men det som ger mig misstanke är ju egentligen bara illamåendet och halsbrännan som verkligen INTE är inbillning.
    Ja men just det, nästäppa också.
    Kan man ha detta som PMS? Skulle fan inte förvåna mig. {#lang_emotions_dreamer}

    Nu ska jag iväg till mamma och landet en natt så nåt testande kan jag inte syssla med förrän tidigast imorn kväll och då är det ju inte morgonkissemiss... {#lang_emotions_undecided}
    What to do, what to do...
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    {#lang_emotions_minus}

    Förstår ingenting. Men känner att jag inte vill fortsätta faktiskt. {#lang_emotions_cry}
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Tja.. bim på måndag men 2 dar innan ska det ju f-n visa svagt iallafall kan man ju tycka.

    Ger upp på fullt allvar. Skiter i att jag låter som en gnällspik men jag pallar inte detta mer. Ska ta mig f-n aldrig ta ett gravtest till i hela mitt liv. {#lang_emotions_undecided}
    Enligt google verkar det som att illamåendet kommer av halsbrännan som i sin tur kommer av... eh? Nånting annat. Jag har aldrig halsbränna nu har jag haft det hela veckan, snacka om att man fick upp hoppet när det dessutom var i samband med illamående och hjärtklappning.

    Kul det här var då...


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Ja ni får gärna plussa, det säger jag inget om. Vassegoda Följer såklart tråden tills ni alla har era snygga {#lang_emotions_plus} och såklart de här {#lang_emotions_gravid}
    Men jag är så sjukt deppig att jag har mer än lust att strunta i detta, koncentrera mig på min viktnedgång och om jag mot all förmodan skulle plussa ändå så får det väl räknas som en ren bonus då.
    Jag blir knäckt av det här.


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Hallonet80 skrev 2010-04-03 15:18:46 följande:
    Förstår dej, kan vara skönt ibland att släppa fokus och koncentrera sig på något annat ett tag, det är jag helt med på !
    Ja alltså.. jag vet att jag låter som värsta surpuppan men det känns bara som att detta är lite för mycket nu. Kan inte påstå att jag gett upp, det lär jag väl aldrig göra men jag orkar inte fokusera på det här nu.

    Det lät dock väldigt bra där för er skull, alltid mycket roligare att pippa loss enbart för att man vill och inte bara för att det passar in i kalendern ;) Men jag tror inte det är så farligt att fylla år vid jul om det nu skulle bli så för er bebis.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Alyana skrev 2010-04-03 17:39:52 följande:
    " 2 barns mamma84"..... Du har väl inte försökt mer än 6 mån efter mf....??? Du har väl bara gjort 1 el 2 försök...?? (efter vad som står i din pres iaf ) F-låt att jag lägger mig i... men det står ju ändå klart och tydligt i trådstarten att det är för de som försökt längre än 6 månader..... Lite brist på respekt att "delta" här då tycker jag... eftersom du kanske får plus direkt el väldigt snart... och de andra här har fått kämpa såå mycket längre! Hoppas du inte tar illa upp. Det är inte personligt menat... Bara tänker på de som faktiskt "kvalar in" i tråden....
    Ja det har du rätt i. Ehumm.... {#lang_emotions_undecided} Grinig som jag är idag blev jag inte direkt mindre grinig nu.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-03 18:37:21 följande:
    jag har kämpat totalt i 8 mån!! Jag fick missfall i dec och då är det som jag räknar 3:e försöket men alla räknar olika.. Så totalt blir detta 9:e försöket för mig för att bli gravid så jo jag få telta då!
    Inte för att vara bitch men denna tråden riktade sig till oss som varit aktiva i försök ett bra tag efter missfall, inte sammanlagt och det fanns en anledning till att tråden riktade sig till dessa människor. {#lang_emotions_dreamer}

    Men jag ska givetvis inte spela hitler i tråden, det kanske bara hade varit nåt att tänka på annars då det faktiskt kryllar av trådar för de som inte försökt så länge.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-03 18:42:14 följande:
    okej tack att ni är så j*vla otrevlig synd bara att vissa är så som ni är! Lämnar tråden snabbt!!!
    Jag tror inte finns anlendning att bli så upprörd och slänga ur sig sånt här? Känns lite obefogat faktiskt.
    Som jag försökte förklara har vi andra försökt en bit längre och det fanns en anledning att vi ville ha en tråd just för de som vet vad det innebär. Det är inget personligt och det är ingen som sagt att du måste lämna tråden utan det var nog mer av ett litet påpekande. ;)
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Endrawien skrev 2010-04-03 21:14:56 följande:
    Oj vad händer här då?..
    I´m not really sure... {#lang_emotions_undecided}
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Okej men om vi går vidare från trist tjafs så kan jag meddela att det är mens på G här
    Det känns ju lite sådär eftersom det faktiskt var lite oväntat för ovanighetens skull efter veckan som varit.

    Jag vet inte om jag är knäpp eller så heller för endera dagen vill jag bara sluta försöka och få må lite bra istället, sluta fokusera på ägglossningar och bim men nästa dag känner jag mig minst sagt besatt av nästa ÄL.

    Mysko..


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Lortdocka, låter som det går bra med renoveringen. Jag är själv lite inne på fondvägg, trots att jag hatat det passionerat i alla år (?), märkligt att man kan ändra sig så här.. {#lang_emotions_dreamer}Men jag vill ha bara en enda, tycker det är fult med för mycket fortfarande. Lutar åt pistagegrönt i nåt utförande men gärna i en varm nyans (?) och fondväggen ska vara lantvit med nåt mycket diskret mönster..
    Spännande.

    Ja alltså födelsedagar.. jag fyller år i feb, så har alltid varit tidigast och äldst och allt sånt, men jag kan inte påstå att jag tror det vore speciellt synd om ett barn som föds i december.
    Jag tänker helt enkelt inte så. Vill ha ett barn, that´s it. Bryr mig bara om att det blir friskt, lyckligt och får ett bra liv.


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Ja hahaha.. känner mig superschizo faktiskt! {#lang_emotions_dreamer} Men på nåt sätt är jag alltid så glad att mensen är så snäll och duktig och kommer på utsatt tid och sånt där, så efter första ångesten över att den överhuvudtaget kom så blir jag nästan lite småtillfreds.. Skum jag är!

    Imorn ska jag börja käka GI på allvar och har därför lite extra ångest över att mensen kommer ha sin första värsta dag då, tänk om chokladbegäret bara slår till?


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-06 16:29:59 följande:
    Nu kan jag bara berätta min jakt efter bebis i magen är klart jag har en bebis i magen fick ett + ja svagt än så länge är på BIM-6 idag ska ta ett cb om ca 5 dagar
    Grattis. Nu kan man ju fråga sig om det var värt allt tjafset? Du plussar på första försöket efter ditt mf, jag fattar bara inte hur du kunnat anse dig tillhöra en tråd där man sysslat med försök närmare ett år efteråt. Så du ser. Hoppas du hittar mer lämpliga trådar att hänga i framöver då.
    Det var allt. Lycka till nu.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    3 barns mamma84 skrev 2010-04-06 20:16:23 följande:
    jag fick + på 3:e försöket inte första!
    Som sagt, det är bra med lite respekt för andra. Vi har kämpat hårt här, det hjälper oss inte att behöva få sånt där uppsmetat i våra nyllen när vi själva ligger runt ett års försök EFTER missfallet.
    Försök visa lite respekt. 3 mån är ingenting i vårt sammanhang, det torde vara uppenbart.

    Ha det bra nu!
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Gud vilket snyggt blått pluss! Heja flickor, bra där. Några måste vara optimister!


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Bebislängtan82 skrev 2010-04-07 11:24:40 följande:
    Hänger med här jag med. Vi fick vårt 3:e missfall i september 2008 och har sen dess inte blivit gravida igen. Vi ska börja med IVF så fort jag gått ner till det BMI jag måste ha innan.
    Välkommen, och beklagar situationen. Känner igen det här med BMI, mitt är också för högt så jag ska ner lite.
    Ni har inte gått igenom MF utredning?
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Aha, har ni inte fått provsvaren ännu?


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Mhm.. ja då förstår jag. Men vad synd att ni inte hann med denna ÄL


    ٩๏̯͡๏)۶
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2