Inlägg från: Posh Foxy Baby |Visa alla inlägg
  • Posh Foxy Baby

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Men hjälp, redan 3 månader i gamla tråden?! Känner mig genast lika fertil som en hink med grus....


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Hallonet80 skrev 2010-03-30 12:25:26 följande:
    Ja, nu lovar vi varandra det ! Ny tråd=Nya plus !
    Wow det där såg inte alls fel ut nånstans! Jag nöjer mig med ett av de där snygga plussen
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Lortdocka skrev 2010-03-30 14:53:08 följande:
    Före-bilder ligger i mitt galleri nu, likaså en bild på framsidan av huset så att mina fina planteringar syns Nu ska vi till svärföräldrarna en sväng sen ev. ner till Eko och köpa vit grundfärg för ev. måste vi grunda den avskyvärda blå väggen för att inte behöva måla femtioelva gånger med det cremegula...! GRRRRRR!!!!!!! Jävla skitstövel förra ägaren måste ha varit, man väljer inte mörk-blå-gula väggar!!!!!! Det blir ju så pissigt jobbigt att måla om då!!!!!!!!!
    Han kanske var nationalist? Sverigedemokrat, ND´are?
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    ViSkaBliTre skrev 2010-03-30 15:06:28 följande:
    Lortis: Sååå fina planteringar!!!!! Helt avis på dig! vill oxå ha hus!! Ska bli spännande att se förändringen!!! Vill du ha inspiration till hur man kan förändra, gå in på www.styleroom.se Där kan jag hänga en hel dag om jag skulle tillåtas! Jag blir ju arbetsSÖKANDE (inte arbetsLÖS) imorgon efter kl 16.00 så då kanske jag kan sitta på SR lite..
    Ja just det, vad händer nu med allt? Jobb, flytt?

    Och du, ska du inte klämma in i TS att vi faktiskt uttryckligen LÄNGTAR EFTER BARN också så att puckomoddarna inte flyttar tråden igen?
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    ViSkaBliTre skrev 2010-03-30 15:34:24 följande:
    Man kan ju tycka att det borde räcka att ha lagt tråden under barnlängtan, men av erfarenhet så vet vi ju att så är inte fallet! Så borde nog egentligen förtydliga! Nja asså.. jag är lite mellan städer för tillfället så jag vet inte vad som händer.. Veab ska släppa tjänster och de ordar om hur många. Sambon kommer att få en av de tjänsterna, frågan är "bara" när.. Så jag vet inte i vilken stad jag ska söka mina jobb än så länge. Men jag har blivit erbjuden två olika projektledartjänster här i Malmö. Men vet som sagt inte om vi kommer att vara kvar.. ÅH vilket lyxproblem egentligen, men måste erkänna att det håller mig lite sömnlös.. ta jobbet eller inte..??? Hur går pluggandet för dig?
    Ja men det fattar jag, det är ju minst sagt ett lyxproblem ;)
    Men ändå, man måste fattar rätt beslut för sin framtid, så..grubbla på!

    Jag börjar en kurs på måndag efter påsk, så det är lite si och så. Väntar på universitetsantagningen till höst, men helst vill man ju vara gravid då, så ett sommarjobb vore bäst.
    Väntar faktiskt också på en eventuell projektanställning via min snälla kompis på hennes jobb men det är långt ifrån garanterat.. men jag HOPPAS.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    ViSkaBliTre skrev 2010-03-30 15:41:55 följande:
    Hoppas det blir ett pojekt för dig! Projekt är absolut bästa arbetet enligt mig. Man får vara med o påverka och utforma sitt arbete och man får (oftast) direkt feed-back om det man gör funkar eller inte! Underbart tycker jag!
    Ja så är det säkert för kvalificerad personal, jag kommer dock bara göra lite pappersgöra men å andra sidan är det nåt som jag brukar vara expert på Så jag är nöjd, OM det nu blir av!!
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Spolning gör man inte vid missfall, det har inget med saken att göra. Man får gå på återbesök hos gyn eller kk och då ser de till att eventuella rester har försvunnit genom att kolla med ett vul, annars ger de antingen medicin eller beställer skrapning.


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby

    Mitt hjärta, hur har det gått? Inte hört nåt från läkaren ännu med provsvaren?


    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    ViSkaBliTre skrev 2010-03-31 20:48:07 följande:
    Ingenting Kanske måste ringa o tjata lite imorgon.. imån ska jag skiva in mig på AF o bli officiellt arbetslös Sen åker vi till v-ö över påsken.. så om ni inte hör något från mig på ett par dar så vet ni att det är för att jag trycker i mig massa ägg
    Attans då.. men det är kanske lite påskförseningar med proverna, men tisdag tycker jag du ska veta!

    Ja ägg är gott Jag är galet sugen på ett gravtest men vågar inte.
    ٩๏̯͡๏)۶
  • Posh Foxy Baby
    Hallonet80 skrev 2010-03-31 21:32:57 följande:
    Åh, PFB, när e bim?? Nåra grav-antydningar? Kom ihåg vad vi lovat, ny tråd-nya plus !! Ägg e fasen suveränt, går å göra massor med ägg och det e både gott å nyttigt =)! Jag har dessutom egen äggfabrik bestående av 8 duktiga värphönor så här blir det massa ägg i alla former !
    Jag har grymma symptom men jag VET ju att symptom means absolutely shit i min värld.

    Bim på mån så ett test nu vore ju rena idiotin. Men hjärtklappning ett par dar, halsbränna, illamående, trötthet, samt det vanliga molvärken, tuttarna och armhålan. {#lang_emotions_dreamer}

    Men ni kommer se, på måndag har jag mens.

    Nu blev jag avis på dina ägg, vill också ha hönor!
    ٩๏̯͡๏)۶
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2