Inlägg från: Längtan efter liten |Visa alla inlägg
  • Längtan efter liten

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Lortdocka skrev 2010-05-26 11:54:23 följande:
    Shit vad mycket jag missar nu när jag inte bor på familjeliv längre!!! Välkommen Längtan efter liten! Jag tog ur min p-ring i november-08 och plussade i maj-09 som slutade i mf (pga ofostrig graviditet) i juli... Sen dess har vi försökt mer eller mindre aktivt, det är inte kul att försöka aktivt när det inte ger något resultat... Det som alltid ses som min fördel är min ålder, jag är "endast" 23, men det är inte alls kul att höra: du är ju så ung, du har tid på dig etc bla bla bla!!! GRR!!! Spelar min ålder någon roll i hur stor min önskan är eller? Jo visst, jag HAR tiden på min sida eftersom det är mååånga år kvar tills "tiden rinner ut", men det är inte så att min ålder har underlättat våra försök och att min fertilitet skulle vara bättre för att jag är yngre, det kan jag bestämt säga att den inte är i med det har gått närmare 10 månader sen mf och jag har inte blivit gravid än.... Min roll i tråden är att vara positiv iaf Jag har utnämnt mig själv till den enda ûberpositiva deltagaren i den här tråden, så här kommer dagens pepp:
    jag håller med dig om åldern. jag är också 23 och får höra det hela tidne..
    man jaaaa, skulle allt gått bra hade jag inte behövt sitta här 2 år efter och önska och hoppas och tro och be!!!
    tänk om det tar 2 år till och 2 år till. då finns inte åldern där inte..
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    Hallonet80 skrev 2010-05-27 15:17:29 följande:
    Jävla skitmens   Det verkligen suger att man måste må så psykiskt dåligt en gång i månaden, man åker liksom ner i botten med första bindan i trosan sen har man lagom tagit sig upp över ytan igen till ägglossningen, styr med lite "tvångssex" å sen e man glad å hoppfull i två veckor innan det börjar om igen !  Unna dig lite sött om du e sugen, det behöver man vid mens ! Kramar till dej :-x
    ja, tyvärr har jag unnat mig det hela veckan ... men like i care just nu...
    skit mens, är rätta ordet...
    nu får det vara slut med det här..
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    Tottelina skrev 2010-05-28 19:02:45 följande:
    Bim imorgon. Allt har känts väldigt "mensigt" så det blir nog mens av det här.
    vi hoppas att det inte är mens utan bebis :D
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    Tottelina skrev 2010-05-29 11:24:54 följande:
    Testade negativt. Såklart. Förstår inte alls hur ni lyckas behålla en positiv attityd. Känns mest som att jag bara vill strunta i allting.
    tråkigt, har mensen kommit eller håller den sig fort.f borta?
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    smulanjag skrev 2010-06-01 07:44:47 följande:
    tack.. , ja det var fruktansvärt!!!!!, den upptäcktes i v: 10 på vul, men det var länge för mig..., man hade gått och hoppats å byggt upp massa förväntningar och dessutom tyckte jag att vi försökt länge innan vi fick det plusset.. ( 7 försök), sen fick jag till mig att åhh, nu vet du att du kan bli gravid bla bla bla , och att jag kommer bli det snart igen.., men nu sitter jag här 6 försök senare och har fortfarande inte lyckats å jag får dessa förhatliga spottings 7 dagar efter äl..., börjar misströsta att jag aldrig kommer bli gravid igen....
    jag förstår precis hur du känner, alla säger att " du vet ju att du kan bli gravid" Jaha, so what? man blir det fanimej inte iaf...
    efter mitt första mf tog det 1 ÅR!!! efter andra tog det 6 månader och nu efter tredje är jag inne på 4 försöket nu... så vissta ska bara vara tysta!!!
    hoppas det snart tar sig för dig
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    Hallonet80 skrev 2010-05-30 20:24:21 följande:
    Nu har jag firat min 30-årsdag med stor baluns å brakfest ! Hade en helt fantastiskt roligt dag, kväll å natt igår !! Å nu har vi hämtat hem vår lilla söta kisse Lakrits så idag är allt underbart !!!Håller tummarna för dej Totte ! Man ska aldrig vara för säker på saker å ting
    ååh grattis i efterskott :) glömde ju toootalt bort det
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    ViSkaBliTre skrev 2010-05-31 17:16:20 följande:
    Tottelina: tummar för plus!!! Kost o motion hanterar jag genom att äta så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt utan att röra mig det minsta! Har oxå ett par snyggskor utan klack.. Den fösvann någon gång mellan drink 2 och 5.. Men kul hade vi, mina klackar o jag!
    ha ha ha du låter ju som jag med kost och motion... trots att jag egentligen skulle vilja vara tvärtom...
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    smulanjag skrev 2010-06-01 11:01:53 följande:
    ja man blir trött ibland.., tack!, jag hoppas också att det tar sig snart!!! hoppas det ordnar sig för dig med, ja, för oss alla i den här tråden såklart!!!
    ja, men det är ju så att vissa vet faktiskt inte hur det känns...
    Men vi vet..
    Ja jag hoppas ju självklart att vi alla ska plussa och få behålla det snarast!
    Längtan efter liten är stor
  • Längtan efter liten
    smulanjag skrev 2010-06-01 12:50:19 följande:
    nää det är verkligen inte lätt..., börjar fundera på om det är så att min kropp spelar mig spratt eftersom jag stressar upp mig så och är helt fanatiskt vad det gäller detta att försöka bli gravid.., blir så j-a trött när alla säger att det är för att jag tänker för mkt på det men tänk om det är så.., men va fan skall man göra åt det då.. det blir ju inte lättare ju längre tiden går..
    det är ju inte direkt lätt att INTE tänka på det. men lever ju med önskan att få bran vilket tar upp heeela hjärnan.. hur ska man då kunna sluta med det?
    Längtan efter liten är stor
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2