Inlägg från: Dodisens mamma |Visa alla inlägg
  • Dodisens mamma

    Pergopinglor med barn version 16

    hej tjejjer! här är det intensivt just nu vill jag lova huuga.
    17 och 18 maj har jag teori och körprov inbokade vilket är en aning NERVÖST.
    Bil som vi ska köpa har vi oxå bestämt och det blir en volvo v50 diesel automat, önskemål av mig är svart till färgen

    Doris sover som en kratta stackars gubben min är den enda som duger så mamman får sova gott hela nätterna medans han springer.

    Vi var på bvc i veckan, Doris var på sitt lite sena 2½-årskontroll hon kunde säga allt som var i väskan sköterskan fick sig ett skratt när hon pekade på muggen och frågade Doris vad det var förnågot och Doris sa - Det är en plastmugg!
    stumpan har nu vuxit och blitt 16kilo tung och 101cm lång, 2år och 9månader.
    Della väger nu 9200g och är 71cm, hattmått 46cm, 10månader gammal.

    Vi har bokat resa med ving till Thailand sista veckan i november och första i december gissa om vi längtar.

    Jag har oxå kämpat med vikten gått ner 10kg nu på ett halvår, kör Gi och powerwalk.

    KRAMAR från en superstressad Johanna.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    simben: jisses! hoppas allt gått bra med op idag. trist när planerna går åt skogen. Kramar.

    kärleken: Fyndade du nåt på loppis idag?
    Vi hade storloppis idag i folkparken men stormat som sjutton hela dagen så vi har varit hemma istället.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    simben: oh my god! Din berättelse måste du spara! man levde verkligen in sig helt i det hela. Vilken hemsk upplevelse! Men skönt att ni är hemma igen.

    meja: oj redan v33!! det är ju snart dax för sjutton. Ja jag längtar så sjukt mycket till att få köra runt min familj i våran egna bil
    Ang. syskonvagn så kan jag rekommendera carena double swing jag är toknöjd tack vare att den är smidig, lätt och jätterymliga varukorgar, man har liggdelen mot sig och storasyster nådde till lillasyster som att stoppa in nappen t.ex.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    Kärleken: ojojoj *styrkekramar* vet inte vad jag ska skriva Doris har oxå hamnat i nån fas i livet där det funkar så att får man inte sin vilja igenom så skriker man tills öronen svider, nätterna här är ok för stunden, vågar knappt skriva det här...Jo man orkar för man måste tyvärr

    Skräpis: Skönt att flytten är klar.

    Eet: stort grattis till 1åringen Della fyller 1 på onsdag nästa vecka..redan. Doris blir 3 den 29e så vi ska ordna ett gemensamt kalas för tjejjerna om ett par veckor.

    Klarade teoriprovet idag, på tisdag nästa vecka uppkörning.
    orkar tyvärr inte kommentera alla jag är toktrött efter dagen som vart, jag var jättenervös så jag skakade men mina tankar är hos alla. Kramar.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    blev inget kort för mig, aldeles för nervös upprepade motorstopp och så körde jag för sakta.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    Ja då har Della i onsdags blivit 1år, detta år har gått så sjukt fort Hon är en glad tjej som sällan gnäller, har börjat släppa taget lite smått för att stå själv men vågar inte riktigt ännu, min lilla skrutta.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    åhnej, upptäckt springmask i Doris poopo alla råd och erfarnheter mottages tacksamt! blää undra hur länge hon haft det.
    barnen ordentigt rengjorda, naglar klippta, sängkläder bytta gubben nere på apoteket och köper hem avmaskning till hela familjen


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    Meja: Ett stort grattis till lilla Enya,superfint namn med Låter som en drömförlossning!
     jag hade oxå jätteproblem med nr 2 efter den sista tog för det första upp till en vecka innan jag kände mig "nödig" det har börjat rätta till sig nu efter ett år

    Kört idag efter 2veckors uppehåll, vart orolig för att jag skule glömt hälften och osäkerheten skulle kommit tillbaka men nejdå jag burnade på så bra så

    Imorn har jag tid hos gyn, jag har haft blödningar i flera veckor nu såå trött på min fula pco kropp för en vecka sen övergick det hela till störtblödningar vilket man kan få efter en cykel utan ägglossning, jag har hört att efter man fått barn så kan det rätta till sig med pco men inte för mig det har bara blivit värre efter varje barn. Nu har jag kämpat mig ner i vikt ialf och borde vara godkänd för kombinerade p-piller så man får bukt på detta syndaflod.

    Lördag har vi bokat en dagstur till danmark med brunchbuffe, ser framemot att umgås med familjen.

    Doris är skitjobbig nattetid ännu hon vaknade först 00.00 och skrek en timme sen igen vid 03.00 och skrik en timme igen   våran skrikapa fyller 3år på tisdag.

    Kramar


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    Beklagar förlusten av din mor Mumzzan

    kärleken: åh snart dags för stora dagen.

    Här har vi firat Doris 3årsdag och Dellas 1årsdag medd mycket tårta och många paket, doris fick en cykel och hon fattade galoppen efter en halvtimmes kämpande med tramporna idag fattade hon även hur man bromsar
    Jag har nu 5 fagar kvar till andra uppkörningsförsöket och en vecka jobb till sen 4 veckor semester



    Della badar


    Doris ska göra soppa
    Douglas -00 Doris -07 Della -09
  • Dodisens mamma

    hej tjejer jag behöver lite råd, jag vart så nervös sist hos gyn så jag fattade nog hälften. jag hade ju sån jätteblödning som inte ville sluta så jag sökte gyn och fick en primolut-nor behandling som jag igår avslutade och därpå skulle jag börja med kombinerade p-piller, men nu fattade jag inte om jag skulle börja med dom direkt första primolutblödningen eller invänta en "riktig" mens??? har någon annan av er börjat med p-piller efter primolut eller annan gulkroppskur?

    Annars har helgen vart fin igår var det ju uppemot 30´c så vi åkte till havet och hade det svalt och skönt Dogge fiskade upp 4 krabbor
    Idag så har jag och min granne varit ute och röjt på våran gård, vi har fått det i uppgift att sköta gården under sommaren föreningen har ställt ut en kontainer där vi kan dumpoa allt ogräs och oj vad fint det blev. VI boende på våran gård är inte alls intresserade av at sköta det så vi kände oss riktigt duktiga, det vart över meterhöga tistlar och brännässlor och såg fördjävligt ut.

    Imorn börjar sista arbetsveckan det ska bli så sjukt gott att gå på semester, tisdag ska jag köra upp och vet inte vad jag ska tro, jag är mogen och klar beror ju helt på vad det är för en dag och vem jag får med mig från trafikverket.

    Cissi: Grattis vad roligt att du kom in Lycka till med studierna.

    Lillskrutt: har bebis behagat sig att anlända än?? det är ju bara såå jobbigt med dom pinvärkarna hade det jättemycket med båda tjejerna. Hoppas du får/har fått en smidig förlossning.


    Douglas -00 Doris -07 Della -09
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16