Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Här rullar allt också på. Är i lite obalans då jag vill räcka till till så mycket. Måste komma på ett sätt att hitta balansen igen. Låter kanske svamligt men ändå... Är mycket bråk och tjiv här hemma. Den ena är värre än den andra och sen tvärtom.  

    eet: Lycka till!

    Lillskruttet: Vill slå ett slag för Sempers magdroppar, ganska dyra men guldvärd för den lilla magen.  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    AnSo: WOW! Håller alla T:na! <3

    Lillskruttet: Så bra han får fisa istället. Det andra får man kanske ta som sagt. Kom du på att köpa det innan jag föreslog det eller efter. (Måste ju veta om jag ska sträcka extra på mig )

    Skönt med helt tjejer! Nina är på väg till tandläkaren med sin pappa just nu. Blir spännande att höra hur det går. Jag passar på det besöket eftersom jag har sån tandläkarskräck!!! 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Åhh va roligt med mycket läsning då jag tittar in här!

    Meja: Jag håller med dig jag, det är tråkigt med lite aktivitet här. Men är kanske så att tiden inte räcker till. Men om jag går till mig själv så blir det inte att man skriver då det ändå inte skrivs något i tråden. Dumt men sant. Skönt ni börjar komma på plats och att ni trivs i ert nya hus.

    AnSo: Ja du väntar barn inget annat. Men jag vet själv hur lätt det är att oroa sig istället. Du ska se att det blir bra. Inte långt kvar tills du kanske kan börja känna lite aktivitet där inne.

    Lillskruttet: Känns alltid konstigt då man ska börja vara själv på dagarna men det brukar lösa sig. Tänk på att sänka ribban bara. Allt behöver inte vara tipp topp huvudsaken barnen har det bra, eller hur? Super att dropparna verkar hjälpa er. Hoppas han snart är pigg igen!

    Skräpis: Alltså du visste inte du var gravid eller???? Skönt barnen är pigga igen.

    Här rullar allt på. Tror Nina fick en hjärnskakning för någon natt sen. Hon vakna och grät för hon hade slagit huvudet sa hon. Väckte mig efter en stund igen och ville jag skulle gå till frysen och hämta något kallt till hennes huvud. Hon som aldrig velat ha nåt sånt. Så jag blötte en handduk och gav henne alvedon sen somna hon. Hon var varm där på natten men på morgonen va hon pigg igen. Gick på dagis men de ringde hem henne vid 14. På kvällen var det full fart igen men hon klaga på huvudvärk. Sen är det puts väck igen. My är som vanligt vaken varje natt. NÄR ska detta vända???? Annars är det bra med oss.

    Kram från mig


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej simben va roligt att se dig här. Roligt med lite fast jobb och inte bara på timmar. Grattis!

    Jo visst kan de va bara huvudvärk jag vet inte. Men nu är det iaf full fart igen. De börjar väl bli mer medveten nu också och kan tala om exakt vart det har ont på ett annat sätt än förrut.

    Idag har jag och maken börjat med LCHF igen. Ska bli skönt att börja igen och må lite bättre och tappa nåt kg igen. Tyvärr mår min man lite så där idag men det kan man göra i början. Det blir nog bra. Dags för spisen och lite mat.

    Kram på er alla 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Eet: ingen aning, men känns konstigt att han kan räkna ut att om han gör si eller så så kommer han bli hämtad tidigare. Tror inte han kan räkna ut det så. Men han kan ju ha en period då han tycker det är roligare att vara hemma än på dagis, det kan ju vara möjligt. Och att han därför är lite låg. 

    Här är det en Nina som har sovit som en stock i över 12 timmar igår utan middag. Så nu har vi infört sömn på dagis igen. Hon somna på 3 minuter idag efter hon konstaterat att hon är 4 år, räknade på fingrarna, och att pannan var inte varm och hon var inte sjuk. Men fröken stod på sig så hon somna. Har varit en helt annan Nina hemma i em/kväll. Skönt! My sover ff som en kratta! Och jag har legat fel inatt och min rygg är inte alls pigg. men men det går väl över!

    Kram på er alla 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Dodisen: Åhh va underbart med lite Thailand! Håller tummen för att du snart har lappen i din hand!!!  

    Jo då dieten rullar på i långsam takt, har inte riktigt kommit in i det än men skönt att ha börjat iaf.

    Nätterna fortsätter i lika dålig stil som innan. Suck! Vi börjar bli rejält slut både jag och min man. Men har så nedrans svårt att be om hjälp från min familj. Är ff lite ledsen över att de inte kan erbjuda sig själva att ta barnen så vi kan få sova... Det är mycket bråk och stök här hemma. Är sjukt jobbigt på tålamod som redan är kantade. Försöker leva på hoppet att det snart ska vända, bara de blir lite äldre...

    Blev ett ego inlägg men vet ju det är ok här.

    Kram A 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej på er

    Ett litet livstecken från oss. Har haft en pärs här då svärfar blev akut sjuk förra veckan och vi lördags kastade oss på tåget och åkte ner till södern. Sista biten visste vi inte ens om vi skulle hinna fram till sjukhuset. Han hade fått sin 4:e hjärtinfarkt, ja inte på samma gång med i livet, och hade flera andra komplikationer med. Dess bättre så har han repat sig och fick i förrgår, samma dag vi flög hem, lämna hjärtintensiven och ligger nu på hjärtavd. Vi levde mellan hopp och förtvivlan i några dagar. Jobbigt var det. Barnen var kvar hos mormor och morfar och moster. De skiftade om vart de sov och det fungerade över förväntan. Men Nina gumman blev så glad då vi hämtade henne i fredags så tårarna kom. Lilla <3 My klängde sig fast på mamma och vägrade släppa taget. Nu är de dock inne i det vanliga livet igen. Bråkar och slåss, leker och busar om vart annat. Men ändå så glad att våra barn ska få träffa sin farfar igen. Inget som är självklart längre!

    Ja det var lite från oss. Nätterna suger ff.

    Dodisen: Grattis till lappen! Kommer snart upptäcka vilken frihet det är!

    Meja: Styrkekramar till dig, vet vad ni går igenom. Viktigt att se varandra och försöka ha kvalitetstid tillsammans varje kväll då barnen sover. (Förhoppningsvis och inte alla kvällar här men ändå) 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Svärfar är bättre igen, i tisdags så vände allt från ganska bra till katastrof. Svävade mellan liv och död. Men nu har allt vänt ännu en gång. Så vi bara hoppas det ska gå åt rätt håll nu. 

    Nätterna är si så där. Om det bara va så att de kom och somna hos oss men oftast ska det stökas med välling och grejer. Så nu när jag har lov denna veckan så ska vi prova de tre sk järnnätterna och se om de kan ge reslutat. Dvs gå tillbaka med henne till sin säng och inte ge henne välling. Blir som en ond cirkel det där med vällingen.

    Kul med vul och ul här igen.

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Dodisen: Att hon äter välling gör mig inget, eftersom då vet man hon får i sig allt hon behöver även om hon äter dåligt ibland. Det jag menade med en ond cirkel är att det blir en vana att vakna på nätterna och äta. Dvs hon blir hungrig för hon är van att få det. Ja du förstår säkert. Så bra ni får lite utb. och dessutom frld penning för det!

    Svärfar är ff stabil, även om det ibland är bättre och ibland sämre. Idag har teckningar och ett foto på barnen kommit fram till min svägerska som ska ge det till farfar på sjukhuset så blir han nog lite glad.

    Denna veckan har jag lov och barnen är hemma. Min man skriver sitt livs första tenta. Men det har gått bra idag. Mysigt att vara hemma allihopa även om det är lite bråk mellan varven. Nu har vi just stigit upp efter ha sovit middag allihopa.

    Anso: Jag håller med dodisen: Molvärk = växtvärk. Men jag vet hur lätt det är att glida iväg i tankarna.  

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Dodisen: Härligt med Thailand! 

    Anso: Av just den anledningen jag är så imot att själv kolla sånt. Men du ska se att det är tillfälligt, lär väl spela roll hur liten ligger och så.

    Simben: Trist med vattkoppor då man har saker planerade också. Men det verkar ha löst sig till det bättre. Lika bra att de har sånt medan de är små. Jag som inte haft en ända barnsjukdom än själv...

    Svärfar är ff stabil, vilket är skönt. Nina prata med farfar i telefon här om dagen. Hon har inte velat det innan så det var skönt hon gjorde det tillslut när vi inte vet hur detta slutar. Hon avslutade med: Hej då farfar jag älskar dig! <3 Då blev farfar glad och hälsade det samma tillbaka. Imorse sa hon: Tänk om vi inte träffar farfar mer... Gör ont i hjärtat men man får försöka hålla humöret uppe.

    Annars så rullar det mesta på. Har haft lov en vecka och det har varit riktigt skönt. Min mamma fyllde år i onsdags så då åt vi på restaurang allihopa, och barnen skötte sig bra. Jag höll tal och klarade nästan tårarna borta. Tänk att man ska va sån lipsill. Nåja... Ikväll har vi blivit erbjuden att gå på stand-up till billigt pris. Håller på att försöka fixa barnvakt bara. Nina är fixad hon sover hos en kompis och min man är hos mina föräldrar och frågar dem nu om My får sova där. Känns b då de sov där så länge för bara nån vecka sen men jag måste bita ihop och fråga för vi är värda lite underhållning känns det som...

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16