• Tor 8 apr 2010 08:55
  12899 visningar
  11 svar

  Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?

  Hej

  Tänkte höra om ni kan rekomendera en bra bärstol, vi behöver ha en för att komma ut i skogen. Inga värsta skogsprommenaderna, men att komma ut lite, man kommer inte så långt med barnvagnen :(

Svar på tråden Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?
 • Tor 8 apr 2010 22:03
  #1

  ingen?

 • Mamma Åsna
  Tor 8 apr 2010 22:20
  #2

  Jg har en everest, den har varit kanonbra de typ fem gånger den använts, vi tog den bastantaste modellen som man kan bära upp till arton kilo i, den har dessutom solsuflett och regnskydd om det skulle behövas, och den har ett par rejäla fack för blöjor etc. Det har varit lite meckigt att kränga på sig den med barnet i, man ska nóg helst få hjälp med det, men väl på är det ett bekvämt sätt att bära!

 • Fre 9 apr 2010 11:57
  #3

  om ni inte ska ut på värsta fjällvandringarna så är mitt tips en bärsele i stället. En ergonomisk alltså, som man kan bära barnet på ryggen med. De väger ju nästan ingenting ochkan i princip knölas ner i fickan när man inte bär barnet och de är lätta att sätta på sig med barnet i (åtminstone är min Beco det). Och eftersom man bär barnet närmare kroppen så orkar man längre.

 • parvat­i
  Fre 9 apr 2010 11:59
  #4

  Jag skulle också rekommendera en bärsele, det blir för tungt med bärstol tycker jag.

 • Mån 12 apr 2010 09:46
  #5

  Jag har tittat på bärselar nu när ni skrev det, men det är inget vi kan tänka oss. Vi vill ha en riktig bärryggsäck med skydd för vind och eventuellt regn. Tycker dom sitter tämligen oskyddade i en bärsele.
  Vi hade en babybjörn när han va mindre och den är inte mkt använd.

  Någon som kan rekomendera en bra bärstol?

 • Tis 13 apr 2010 08:50
  #6

  Vi har en mckinley som tar upp till 15 kg den har ett stödben så att man kan ställa den på marken när man sätter i o ur barnet ett litet solskydd följer med finns även ett bastantare o köpa till vi köpte regnskydd till en stor rygg säck typ 60-70 liter som man kan trä över bästolen o solskyddet om det skulle regna. Vi hade sonen med när vi var i fjälls o jagade ripa o gick mycket funkade jättebra


  ett tips ha med en liten fick spegel om du går ensam då kan du hålla koll på barnet!
 • Tis 13 apr 2010 08:52
  #7

  den har även plats o packa ganska mycket i!

 • Trolle­t Ludenb­en
  Tis 13 apr 2010 08:57
  #8
  Sophiebysophie skrev 2010-04-12 09:46:35 följande:
  Jag har tittat på bärselar nu när ni skrev det, men det är inget vi kan tänka oss. Vi vill ha en riktig bärryggsäck med skydd för vind och eventuellt regn. Tycker dom sitter tämligen oskyddade i en bärsele. Vi hade en babybjörn när han va mindre och den är inte mkt använd. Någon som kan rekomendera en bra bärstol?
  Vi har en bärstol från babyproffsen, tror det är babytravel. Den tycker vi är bra. Vi har den med till skogspromenader. Är mycket ute i skogen men fjällvandrar inte. Den har regnskydd över. Nu är han ett år och nu har han växt i den Jag tycker inte att bärstol är optimalt för mindre barn men nu sitter han bra i den.

  Bärselar som babybjörn är det värsta man kan ha. Beco eller någon annan är att föredra. Att ha testat babybjörn, det är inte att ha testat bärsele. Babybjörn borde inte ens få säljas.

  Men babyproffsens egna bärstol rekomenderar jag i alla fall.
  Älskade ungar
 • Miss Lau
  Tis 13 apr 2010 12:35
  #9

  Vi har en Haglöfs och den rekomenderar jag iaf inte. Finns nog inget bra med den helt enkelt. Men vi funderar på att köpa en Vaude istället. Av alla vi tittat på och testat i butiker tycker vi den verkar bäst.

 • Trolle­t Ludenb­en
  Tis 13 apr 2010 12:48
  #10
  Miss Lau skrev 2010-04-13 12:35:08 följande:
  Vi har en Haglöfs och den rekomenderar jag iaf inte. Finns nog inget bra med den helt enkelt. Men vi funderar på att köpa en Vaude istället. Av alla vi tittat på och testat i butiker tycker vi den verkar bäst.
  Haglöfs var jag inte heller impad av. Den var för hög så jag fick gå med nacken framåtböjd. Jätteobekväm.
  Älskade ungar
 • Sön 8 maj 2011 07:54
  #11

  Puffar upp en ettårig tråd

  Dags för skogspromenader igen och jag undrar om nån fler har tips på bärstolar?


  The Dimitra universe.
Svar på tråden Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...