Inlägg från: Kvitter |Visa alla inlägg
  • Kvitter

    Vi Gravida från RMC Malmö del 9

    Hej! Vanillie hör som bytt nick!

    Jodå vi gjorde ett försök i januari. Av sex utplockade ägg befruktades ett!!

    Åkte till malmö på ETdagen och fick där höra att det inte blev något ET. Ägget var alldeles för dåligt sa dom. Vi fick nya recept och bestämde att vi skulle börka om på nytt i feb/mars.

    Men ägget skulle ändå odlas vidare över helgen. Gissa om vi blev förvånade när dom ringde på måndagen och sa att vårt dåliga ägg utvecklats till en fin blasto!!!!

    Är idag i vecka 11!! Ska göra ännu ett vul v 13 och innan dess vågar jag inte riktigt glädjas och våga hoppas! Men det känns rätt bra ändå!

    Kul att ni fortfarande kikar in i denna tråden!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    Nina: ledsamt med era ägg! Men nya tag snart då! Hur kommer det sig att ni valde öresund? Vi valde cura utan större eftertanke men när jag googlade recentioner hade öresund jättemånga mer positiva. Fast vi är helnöjda med cura. Frågar mest av nyfikenhet!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    åh narkosen vid äggplocket var rena himmelriket om man jämförde med Rmc. Men jag var också tveksam till narkosen innan men bestämde mig för att testa. Hade aldrig blivit sövd förr. Himmel så skönt att slippa känna något. Hade också betydligt mindre ont efteråt och var mycket piggare eftersom man sluppit ta annan bedövning.
    Men mår man inte bra av narkosen så förstår jag att man gärna avstår om man kan!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    Det är bara lätt narkos. Man vaknar bara dom ruskar lite i en. Jag vaknade tydligen till under plocket så dom gav mig lite till. Inget jag minns nått av!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter
    Sommarlängtan 76 skrev 2012-05-16 22:20:35 följande:
    Grattis kvitter, hoppas att graviditeten har fortsatt bra! Vår lilleman har precis fyllt 2! Helt fantastiskt att få vara med honom och följa alla framsteg ( och tokigheter) han gör! Vi gör oxå syskonförsök på cura. Är inne på andra försöket nu. Håll tummarna för oss! Kram till er alla!

    Vad roligt att ni också är igång med syskonverkstaden! Lycka till. Har ni i frysen eller får ni börja om från början? Är är allt bra. Halvvägs nu och gjort ett lyckat RUL för nån vecka sedan. Härligt att få se den där inne. Har känt små kickar inifrån magen sen typ vecka 15 denna gången. Väntar spänt på att dom ska bli lite starkare men än så länge är det bara lätta puffar.
    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    Alltid lika kul o höra hur ni har det! Vi har också lite planer på att dra ner på dagvilan. Alice kan lätt sova över en timme på dagen om hon får. Här brottas vi fortfarande med den där nattvällingen också men tack och lov verkar det gå åt rätt håll. Nu äter hon kanske bara två nätter i veckan så för hoppningvis kommer det avta helt snart. Vi flyttade nyligen in hennes säng i eget rum och oj vad mycket bättre hon sover nu. Fö övrig så går jag in i vecka 29 på onsdag och magen växer! Ett litet orosmonent är att jag tycker att bebisen rör sig väldigt lite för att vara så långt gången. tänkte prata med BM om det nästa vecka. En extra ul-koll hade inte suttit fel just nu!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    Lycka till när ni drar igång Lydisen!! Hoppas du håller oss uppdaterade! Och att även du BounceT uppdaterar oss när det är dags!

    Själv har jag precis gått in i vecka 34+0!! Det börjar dra ihop sig till final! Kan inte riktigt fatta det men det känns som om det börjar bli dags att förbereda sig både mentalt och praktiskt på att vi snart blir en till.
    Den stora frågan om syskonvagn behövs klurar jag fortfarande på. Alice är ju 2 år och 9 mån när bebisen kommer så lite onödigt känns det. Men och andra sidan går vi mot vinter och det är ju inte så kul att tvinga henne att gå fram och tillbaks till dagis i snömodd eller snöstorm. Ståplatta är väl inte heller det optimala när snön ligger...
    Annars väntar även Alice med spänning på bebisen. Vi har hela tiden sagt att bebisen kommer till hösten och nu börjar det bli lite höstigt så även hon förstår nog att det är nära nu. Hon pratar om allt som hon ska lära den och hon är väldigt nyfiken på hur hon själv var som bebis. Vad åt hon, var sov hon, vad hade hon på sig, kunde hon sitta, ligga stå... Ja allt!

    Ultraljudet i vecka 32 visade att vi ev väntar på en lillasyster men BM var inte helt säker så det är inget vi vågar tro på direkt!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Kvitter

    Gud vad spännande! Mindre kul med biverkningarna men det är ju tyvärr bara att bita ihop! Förhoppningsvis leder det till nått bra Hur många kommer dom att tina?

    Önskar er all lycka!

    Här är allt bra! Väntar och längtar... knappt 4 veckor kvar nu! Kroppen värker och bebisen ger mig så hårda sparkar att jag ibland tappar andan! Där fick jag för att jag klagat på att bebisen varit så lugn hela tiden :-O


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9