Inlägg från: sweetsugarcandy |Visa alla inlägg
  • sweetsugarcandy

    Bim runt 4 Maj

    Det är fel på testet isåfall. Men det KAN ju vara positivt då de skert gjort "fåran" fleg bara, men om den färgades är den nnog positivt, hoppas! :)

  • sweetsugarcandy

    Läs HELA min tråd : Vägrar ägget släppa ?!?!


    Asså, en person som påstår att jag skrivit att man kan känna när ägg och spermie smälter ihop. HAHAHAHHA! Skulle aldrig påstå nåt så sjukt dumt! ;) hahahah
    Förstår inte, hon tycker jag är ARG för att jag försöker motbevisa att det som hon säger tydligen är OMÖJLIGT att känna SYMPTOM på en graviditet redan..  Men jag har ALDRIG varit arg, det är snarare hon som använt sig av en dålig ton. Asså fattar inte vad det är med människor ibland. Varför ens skriva i min tråd om man inte har nåt vettigt att komma med och ens inte klarar av att ta en diskussion utan att balla ur ? haha Ojojoj, man slutar aldrig förvånas.. :S
  • sweetsugarcandy

    spigg: Du har helt rätt !! Dock var det inte därför jag blir irriterad på denhär tjejen utan det är för att hon säger att det ÄR OMÖJLIGT när det finns motbevis och för att hon låter ARG och GRINIG när hon skriver och för att hon inte ger sig samt påstår att jag sagt saker jag inte sagt.. Varför då ens komma in i min tråd ? Ajaa. Tror inte heller detdär streclet betyder nåt innerst inne men ni vet säkert nog hur roligt det är att drömma sig bort och önska saker ändå ;)

  • sweetsugarcandy

    Det är ju inte direkt så att jag tänker: åh ett spökstreck jag måste vara gravid, för så jädra dum är jag inte!!! :D hahaha

  • sweetsugarcandy

    Hehe, precis! :) Hon var otrevlig tyckte jag,och jag som bara ville ha lite hopp. Jaja, jag tänker testa imorrn igen. Varje dag för jag kan inte låta bli, dock måste jag beställa nya tester för mina är slut, måste ändå ha hemma till Nästa omgång om det inte tagit sig nu. Jag tror inte det är nåt faktiskt. Symptomen äe som bortblåsta men däremot annorlunda (ursäkta snusk)..flytningar samt lite äl-känningar. Det är allt. Resten är som bortblåst.. Hoppas verkligen inte tidigt missfall igen, men jag tror inte ens jag är gravid alls. :/. Du är duktig spigg, som kan hålla ut :) hehe Vilka tester använder du ?


    (testade idag,tvärnegativt på två stycken, strecket igår betydde naaada).
  • sweetsugarcandy

    Va roligt med så många i tråden. Lycka till allesammans! :)


    Hmm, det bror på hur starkt äl-testet är kan jag tänka mig. Behöver inte betyda nåt men vet ju aldrig .
    Jag har alltid svagar streck på mina äl-test månaden ut så ^^
  • sweetsugarcandy

    Vet dock att äl-testen brukar känna av en eventuell graviditet tidigare än grav-test då de är känsligare men samtigt så har man alltid lite LH-hormon i kroppen (ägglossningshormon) Så svaga streck man det blir jämt men du vet ju själv hur du brukar ha och inte ha på dessa tester, är det starkare än vad det brukar så kan det ju betyda nåt ! :D Hoppas!

  • sweetsugarcandy

    Va roligt,vi blir bara fler och fler ! :) Tror inte det är nåt då alla tecken är som bortblåsta :/.


    nilelitet: Jasså ? :) åååh hoppas men idag har alla 3 testen varit negativa helt och hållet hehe. Så vet inte.. :/.
    spigg: jasså men det är ju superbra ! :) Jag har slösat alla 10 allra redan och är inte ens på bim-7 än. hahah. Shity, helt sjukt vad jag är testmissbrukare! haha Men man VILL ju så gärna se NÅT där och jag ger mig inte.. :/.
    Quirall: Du är gravid, haha kjag tro det iaf. Är 70 % säker! :) Metallsmak är annars väldigt ovanligt, förutom vid graviditet. Jag bara känner på mig, jag tror det är så. Kan säga at jag blir förvånad om du inte skulle vara det ;)
    TjOo! Ikväll blir TRÅKIGT plugg, fick utskällning i skolan idag, fy skäms! Tänker inte på annat än detta! hahaha :S
Svar på tråden Bim runt 4 Maj