Inlägg från: sweetsugarcandy |Visa alla inlägg
  • sweetsugarcandy

    Bim runt 4 Maj

    Vi som har bim runt 4 Maj, ska vi följas åt och se hur det går framöver ?


    eventuellt göra en liten lista också ^^,
    Lycak till allesammans! TjoO!
  • Svar på tråden Bim runt 4 Maj
  • sweetsugarcandy

    Kan tillägga att jag har äl just nu och hoppas det kommer att ta sig denna gång och att det vill gå hela vägen. Bara ca 3 veckor sen mitt mkt tidiga missfall som jag fick samma dag jag skulle haft min mens annars. Hoppas nu det blir nåt över huvud taget och på bättre lycka nästa gång.. 


  • sweetsugarcandy

    Japp, vääälkommen in !:D Ja jag går i skolan men tkr det går likasegt ominte segare haha:P

  • sweetsugarcandy

    Samma lika, ett mkt tidigt missfall för bara 3 veckor sen, men nu HOPPAS vi det går hela vägen OM jag blir gravid förstås ^^ Håller tummarna för denna månad nu.


    Det som är konstigt är att jag inte alls känt av min ägglossning som jag gjorde mycket mycket förra månaden men jag har utslag på ältester samt glad gubbe, i förrgår. HOPPAS kroppen är återställd, var bara i vecka 4 när jag direkt fick mf..
    När hade du ditt mf ? Förstår om det är en känslig fråga, du behöver inte svra om du inte vill det :)
  • sweetsugarcandy

    belnea721: Ok! Om det är okej att fråga.. hur långt hade du gått eftersom allt är återställt redan ? 


    Jag fick mkt tidigt, samma dag jag skulle haft min mens kom istället missfall. Tror inte ägget fäste riktigt. Fick svaga plus, sen blod och samma dag jag började blöda var testen negativa igen, så inte mkt hormon som hade hunnit komma i så pass tidigt skede, men man blev ju såklart lurad på lyckan dock.. :/.
    Har inte varit på efterkontroll då det var så tidigt.. 
    Det var förra månaden, ca 3 veckor sen och jag har nu redan nyss haft min ägglossning igen (kör med äl-test) och vi har försökt som bara den denhär månaden, hoppas på ett plus igen men förväntar mig inget.. 
    Kram
    jenwsmith: Va roligt, välkommen! :) När hade du äl (om du vet) ?
    Annapanda: Trevlans! :) Vet du när du hade äl ? :)
    Men va rologt, vi är alltså några som komer att följas åt då ? :) Hoppas på många fina plus här i tråden då ^^
  • sweetsugarcandy

    Jaså :) åh låter ju positivt ändå men man vågar junte tro flr mkt heller, men hoppas då ! :) -jag tror det tog sig med tanke på nidis ^^. Isf fäste ditt befruktade ägg mkt tidigt :P Jag hade äl den 19:e och 20:e, hmm känner nada äb så länge ;)

  • sweetsugarcandy

    Va roligt med så många fler i tråden! ^^


    Jag är 22 år, sambon lika så, vi har en dotter på 2 år och vill nu skaffa ett syskon ! ^^, Hmm, hoppas faktiskt på en pojk om man får säga så men vi blir ju givetvis superglada oavsett kön ;) hehe
    Lycka till allihopa! Hade ett mkt tidigt mf för ca 3 veckor sen, samma dag jag annars skulle haft min mens annars. Var gravid, gjorde massa svaaaaga tester men positiva. Började tyvärr blöda den 8:e, och testen visade negativt igen samma dag. Så tidigt redan.. Tror aldrig ägget fäste ordentligt ? ..och blödde i ett par tre dagar sen spottings, gick över rätt fort men hoppas kroppen är inställt på en ny graviditet denna månad. Ja , vi använder äl-stickor. Det funkar brrrraaaa! :D
  • sweetsugarcandy

    Haha men oj såg att jag skrivit om samma sak högre upp. Ursäkta, inget att bry sig i. Strunta i att läsa ! haha här är man allt glömsk :S Thihi


    Lycka till alla ! :D
Svar på tråden Bim runt 4 Maj