Inlägg från: 8Viola2 |Visa alla inlägg
  • 8Viola2

    kyckling schezuan?

    Åhhh....jag älskar också det då man äter på "kina".

    Vill gärna veta hur man gör det enkelt hemma.
    Tror visserligen jag googlade fram recept för en tid tillbaka.
    hmm...vart tog de vägen?!


    ♥ BF 25 Juni ♥
  • 8Viola2

    Köttbuljong tror jag funkar fint

    Angående såsen får du nog titta på hur den ser ut, lukta och kanske smaka någon droppe för att avgöra om den är ok. De flesta av sådana såser brukar funka så snart efter utgånget datum.

    När du provat receptet får du gärna säga om det blir lika gott som på Kina


    ♥ BF 25 Juni ♥
  • 8Viola2
    LinaTed skrev 2010-05-24 13:55:24 följande:
    Nu har jag precis ätit min hemmagjorda kyckling schezuan =) Det blev ju inte precis som på kina, är ju väldigt svårt att få de lika gott skulle jag tro men de blev gott iaf =) Dög alldeles utmärkt!! Fast jag hade ju köttbuljong ist för hönsbuljong men de funkade bra de med =) De ska ätas flera gånger, prova vetja
    Jag kommer att prova det med garanti

    Göttans värre!
    ♥ BF 25 Juni ♥
Svar på tråden kyckling schezuan?