Inlägg från: Snuttjulla |Visa alla inlägg
  • Snuttjulla

    Mat på dop

    du kan ju göra potatis-sallad i en oljevinegrett istället, inte gegigt och klassigt. Annars pastasallad kanske?
    Vi hade pastasallad och potatissallad på vårt dop. Till det hade vi kallskuret, rostbiff, skinka kalkon. Sen en grönsallad och bröd till. uppskattat för att gästerna får välja lite, det fanns för alla...
    annars är paj gott, det har vi också haft på dop, men nackdelen där är ju att det är svårt att hålla pajer till många varma och färdiga samtidigt.
    Lasange?

  • Snuttjulla

    ett tips är också, nåt som vi hade, jag gjorde ordning ett stort fruktfat med uppskuren frukt, massa olika meloner, druvor, äppel- och päronklyftor, kiwi, jordgubbar, physalis, ananas, ja, du fattar säkert. Gott, läskande och väldigt uppskattat!  

Svar på tråden Mat på dop