• Anonym

    vår dotter dog

    Känner mest att jag behöver skriva av mig lite. Vi förlorade vår 3 3 1/2 åriga dotter för ett tag sedan. Det var en morgon som alla andra och jag skulle gå in och väcka henne inför dagis. Ser att hon ligger lugnt under sitt täcke och smeker henne lätt över håret, för det var så jag brukade väcka henne. När hon inte reagerar drar jag av täcket. Lakanet är blött, och jag suckar för mig själv, jaha nu har hon kissat i sängen. När jag tittar på henne ser jag att hon är blå. Slänger mig på telefonen och ringer SOS som skickar ambulansen. Ambulansen kommer men det finns inget att göra, allt är försent. Försent för min älskade tjej!! :( Saknar henne så...

    Allt kaos som följt efteråt, jag fattar knappt att jag tagit mig så här långt. Det blir inte lättare, det känns som en sten i bröstet nästan hela tiden. Hur ska jag orka?! Svaret är att jag måste för vårt andra barns skull.

  • Svar på tråden vår dotter dog
  • Ess

    Blev konstigt, dom två sista raderna är mina.
    Hoppas ni snart får reda på vad som gick fel. Jag tror inte att man någonsin kommer över en sån här sak, snarare att man lär sig leva med det, med tiden.

  • Shasti

    Skickar alla styrketankar och styrkekramar som finns. Finns det några svar på varför hon gick bort, eller var det plötslig spädbarnsdöd? Jag trodde inte det drabbade så stora barn.

  • Anonym

    åh fy. Ts jag sitter här och gråter. vet inte vad jag ska säga. En stor kram till dig och din familj.

  • Maline

    Jag beklagar sorgen!
    Tänker på er.

    Det finns en tjej här på FL som gått igenom något liknande, jag tror hennes nick är Remsan.

  • SofiaD

    Så fruktansvärt! Jätteledsen för er skull och jag kan knappt föreställa mig vad ni måste gå igenom. Detta ska aldrig behöva hända!
    Kramar till er Hjärta


    ♥♥♥ Mina 3 ♥♥♥
  • mumia

    TS - exakt samma sak hände för min en jobbarkompis för...ja jösses vad tiden gå, det är flera år sen nu. Jag var vikarie och fick lov att förlänga mitt vik för att gå för henne en tid.
    Jag tror att det blev bedömt till akut hjärtmuskelinflammation för hennes lilla tös, som också var ca 3½ år när det hände. Hon skaffade kanska kort därpå en ny tös.

    Hennes historia finns alltid inom mig och påminner mig om livets sårbarhet och bidrar till att jag ...... inte direkt går runt o är rädd att nåt ska hända min rös...men man tar vara på dagarna och överöser sin lilla med kärlek.

    Kram


    Jolina är helt underbar!
  • Anonym (ledsen)

    Tack alla! Värmer verkligen med alla kramar. Skrev mest detta för att jag känner att jag måste få ut lite av min frustration över vad som hänt.

    Enligt barnläkaren så kan plötslig spädbarnsdöd  hända upp till sex års ålder, innan dess är inte hjärnan tillräckligt utvecklad för att den ska fungera fullt ut utan det kan bli fel ibland.

Svar på tråden vår dotter dog