• Anonym

    vår dotter dog

    Känner mest att jag behöver skriva av mig lite. Vi förlorade vår 3 3 1/2 åriga dotter för ett tag sedan. Det var en morgon som alla andra och jag skulle gå in och väcka henne inför dagis. Ser att hon ligger lugnt under sitt täcke och smeker henne lätt över håret, för det var så jag brukade väcka henne. När hon inte reagerar drar jag av täcket. Lakanet är blött, och jag suckar för mig själv, jaha nu har hon kissat i sängen. När jag tittar på henne ser jag att hon är blå. Slänger mig på telefonen och ringer SOS som skickar ambulansen. Ambulansen kommer men det finns inget att göra, allt är försent. Försent för min älskade tjej!! :( Saknar henne så...

    Allt kaos som följt efteråt, jag fattar knappt att jag tagit mig så här långt. Det blir inte lättare, det känns som en sten i bröstet nästan hela tiden. Hur ska jag orka?! Svaret är att jag måste för vårt andra barns skull.

  • Svar på tråden vår dotter dog
  • Anonym

    Ironiskt nog skrev du din trådstart samma dag som vår nyfödde son dog... Vet hur ont det gör att förlora sitt älskade barn. Är så hemskt ledsen för er skull. Önskar att ni trots sorgen kan minnas er lilla tjej med glädje och värme. Många styrkekramar!

  • Pacgirl

    Fy så hemskt, bara så där utan förvarning...*gråter* *kramar om*


    Nu måste jag minsann gå o titta till min sovande dotter....

  • Smulu

    Ts, nu är det snart midsommar och du kommer kanske sakna din dotter lite mer? Tyckte hon om någon särskild blomma? (Min 3-åring älskar lila och gula blommor) så kanske ni kan sätta en vas med blommor i just de färgerna på bordet, då är hon liksom med på midsommar.

    Jag tror att de vi älskat som är döda ibland kommer tillbaka för att se till oss. Den där fjärilen som stannade lite extra länge, eller solstrålen som väckte dig i morse. 

     

  • minus62

    Beklagar innerligt er förlust, ni genomlider en galen mardröm som alla föräldrar fruktar. Hoppas ni finner tröst och kärlek i ert andra barn <3
    Vet inte om någon nämnt dödsorsaken brustet aneurysm (ej exakt stavning) när ett blodkärl bara brister i hjärnan. Går mycket snabbt och går aldrig att misstänka ska hända...

  • Anonym (akuten)
    minus62 skrev 2011-06-23 17:20:41 följande:
    Beklagar innerligt er förlust, ni genomlider en galen mardröm som alla föräldrar fruktar. Hoppas ni finner tröst och kärlek i ert andra barn <3
    Vet inte om någon nämnt dödsorsaken brustet aneurysm (ej exakt stavning) när ett blodkärl bara brister i hjärnan. Går mycket snabbt och går aldrig att misstänka ska hända...

    Jo det går att misstänka ibland. Då får man huvudvärk innan. Dessutom syns det efterråt om det skulle varit det.


     


    Länge sedan jag läste i denna tråd men tänker på er ofta! Trots att jag inte känner er!


    KRAM!

  • Anonym

    Jag beklagar din förlust.


    Jag kan inte ens börja föreställa mig den smärtan.


    Men det finns ett par ord i en dikt som jag tycker känns lite tröstande och dom går ungefär såhär.


    Sörj mig inte, för jag har inte försvunnit.


    Jag har bara gått in i ett annat rum.


    Jag finns hos dig.


    "lägger ner en nalle till din dotter*

  • Anonym (ledsen)

    dom har inte hittat något efteråt utan hennes dödsfall klassas som plötslig spädbarns död. Tack alla ni som sänder oss en tanke och kram!

  • Anonym

    En stor kram till dig och din familj som måste gå igenom detta fruktansvärda. Skickar med hela dikten som anonym ovan skrev om. Den är väldigt fin och kan trösta när saknaden är som störst.

    Döden är ingenting alls...
    Jag har bara fortsatt vidare
    till nästa rum...
    Jag är jag och du är du...
    vad vi varit för varandra
    ska vi alltid förbli.
    Använd mitt namn som vanligt
    tala till mig så där sorglöst
    som du alltid gjort.
    Föreställ inte rösten;
    inga högtidliga, bedrövade miner.
    Skratta som förr
    åt våra små, gemensamma
    skämt.
    Lev - med ett leende på läpparna!
    Tänk på mig,
    låt mig vara med i dina böner.
    Låt mitt namn finnas med
    i din vardag.
    Utan dramatik,
    utan antydan till sorg
    i rösten.
    Livet är vad det alltid har varit.
    Livet bara är;
    en obruten kedja av liv.
    Vad är väl döden annat än
    ett tillfälligt avbrott?
    Jag finns för dig
    även om jag är utom synhåll.
    Jag väntar på dig,
    en kort, begränsad tid, mycket nära,
    någonstans mycket mycket nära...
    Allt är bra.
    Av: Henry Scott Hollan

  • Kaosmamma

    Nej :( har en dotter som har svår andningsproblematik, senast i söndags (för en vecka sedan) hade hon återigen ett livshotande anfall, men hon har uppstart på problemen med hosta, indragningar och bukandning samt häftiga andetag så vi hinner agera. Detta är min största oro som ni får gå igenom. hon blir 3 år nu i sept. Jag beklagar så himla mycket ts. Vilken chock att hitta sitt älskade barn så :( stora varma kramar!!!!

  • Anonym (Hemskt)

    En nära vän till mig hittade sin son livlös i sängen. Han var 3½ år (plötslig död)

    Beklagar verkligen din sorg TS

  • Anonym (hejsan)

    Jag beklagar verkligen sorgen TS! Det måste verkligen vara fruktansvärt att förlora ett barn!:(  Men jag vill ändå försöka att ge dig tröst nu och berätta om min tro.  Jag tror inte att livet här på jorden är det enda livet, jag tror på himlen och att först och främst barnen kommer dit.  Jesus sade att Guds rike tillhör barnen.  Jag vill nu försöka att berätta om den Himmel som jag absolut tror att din älskade dotter befinner sig i nu. 

    Jag tror att hon befinner sig i en vacker värld där det finns gator av guld. Hon möter massor med olika varelser, änglar, serafer, kerufer, släktingar, som visar henne massor med kärlek. Hon möter också Fadern, Sonen och Den helige Ande.  Gud sitter på en tron med kristallklart vatten på var sidor.  En pastor vid namn Don Piper var död i 90 minuter och sedan överlevde han, och han har skrivit en bok som heter 90 minuter i himlen. 

    Detta är verkligen en fantastisk bok som handlade om hans resa till himlen. Han berättade att människor som han hade känt under sitt liv mötte honom vid porten. De som hade varit sjuka här i livet var friska och vackra och jättelyckliga i Himlen. Han berättade om den himmelske musiken. Änglar när de flaxade med vingarna så hörde han underbar musik. Han berättade om gator av guld, om ljuset och hur han färdades i Himlen.  jag rekommenderar verkligen den boken till er alla som har förlorat en kär familjemedlem, släkting eller vän.  Och jag tror på den berättelsen.  Jag är övertygad om att din älskade dotter är där nu.  Hon befinner sig i en vacker värld där hon endast känner glädje, kärlek och trygghet,  Där hon kan dansa med änglarna, och leva tillsammans med Gud i den vackraste världen som finns: Himlen!

  • gwen86

    Men VARFÖR?! Man blir vansinnig, tokig, galen... varför händer det? Kan man inte åtminstone få en orsak!!

  • Anonym
    Anonym (ledsen) skrev 2011-06-26 12:27:31 följande:
    dom har inte hittat något efteråt utan hennes dödsfall klassas som plötslig spädbarns död. Tack alla ni som sänder oss en tanke och kram!
    Måste bara skriva att jag lider med dig! beklagar verkligen, samma sak exakt, hände mig. Fast min dotter var 1år och 4 månader.. vi har också fått psd diagnosen :( <3
Svar på tråden vår dotter dog