Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    För min del behöver det inte vara i stan, staffanstorp går lika så bra. Snor bara bilen hemifrån så får sambon stanna hemma

  • carrobarro84

    här buffas det hela tiden i magen. fast dt känns mest som jag åkr berg-o-dalbana. kännr inte så mkt på tsidan, bara ibland. men så fort jag sitter still på jobbet så rumlas det runt därinne.

    har precis varit o köpt ett babygym med tummen. hittade ett på blocket så det var toppen. fast dem bodde ute på landet vid skurup. svårt att hitta dit i mörkret. haha. men jag är vädigt nöjd med mitt inköp.

    har precis lagt upp alla kläder (eller har lite kläder i sthlm också som jag har fått av urväxta syskonbarn) i gästrummet. har rätt mkt i stl 50-56. blir till att köpa lite större nu. men sambon tycker inte vi behöver köpa allt, för andra ska ju ha nåt kvar att ge. tycker det är konstigt tänkt, inte är det väl många som frågar vad man behöver när de köper present. man får ju bara. har hellre så att vi klarar oss i början än att behöva dra ut på stan direkt.

  • carrobarro84

    Ja jag får nog lugna mig med de minsta storlekarna nu. Men lite 62 och uppåt kan man alltid införskaffa. Annars har jag faktiskt köpt lite sådär ibland så allt inte blir så dyrt. Ska köpa ett andningslarm imorrn på en blocketannons också.

    Sen var vi på babyringen idag. Helst plötsligt har vi ändrat oss gällande babyskydd och ska ta en acta graco istället. Bra pris hade dom, 1798 inkl. bas. Fanns en på extrapris för 1495 inkl bas i brunt och rött men sambon tyckte inte den var så fin. Så 300 kr mer tyckte han gott vi kunde lägga. Han är rolig för andra gånger tycker han att jag köper onödiga grejor.

    Var lite inne på att sy en åkpåse också men nu har jag pratat med en kompis som har en likadan vagn som vi ska ha och hon sa att det funkade bra med åkpåsen redan i liggdelen så det blir en sån också. Får se om jag hittar någon på blocket, annars får det bli att beställa det också.

  • carrobarro84
    Qaroliine skrev 2010-09-26 19:38:16 följande:
    Har blivit inlagd på sjukhuset i Lund nu. Kom till förlossningen igårkväll pga alla sd jag hade haft i 7 dagar.
    Det visade sig att en infektion (troligen uvi) har triggat igång detta.
    Jag hade börjat öppna mig uppifrån och tappen var förkortad. Blev inlagd direkt.
    Fått 3 bricanylsprutor för att sd inte gett med sig helt och jag får antibiotika rakt i armen var åttonde timme.
    Läkaren sa att får jag mer sd blir det starkare preparat i dropp i 48 timmar men då får jag vara nere på förlossningen.
    Får inte resa mig ur sängen och kommer ligga här tills allt är lugnt och vi hoppas att det jag öppnat mig ska gå tillbaka.
    Är bara i 23+5 idag så det är verkligen varje dag som räknas.
    stackare, hoppas att allt blir bra! Sängläge kan inte vara så roligt, eller kanske skönt de första timmarna men sen blir man väl lätt rastlös. Men jag håller tummarna på att sprutorna hjälper!

    här har det varit full rulle hela helgen. igår var vi runt o kollade på babyskydd och sen handlade. sen var jag till ikea, stoff o stil och plantagen. Idag har vi rensat ogräs, så skönt att det är över, hatar verkligen ogräs. Men tänker att när man går hemma o är mammaledig och killen sover i vagnen så vill man passa på att göra fint i trädgården. Hoppas att jag vill iaf
    Sen har jag mest städat, tvättat, bakat och lagat mat. Sambon har suttit o pluggat å bland har jag fått utbrott eftersom ajg inet vill göra allt själv. Men men så blir det ibland.
    Fick iaf fotmassage nyss och nu är det dags att sova. Flyget upp till sthlm går tidigt imorrn bitti.
  • carrobarro84

    hoppas ni blir bättre, kan inte vara kul att behöva ligga i sängläge och kanske opereras. Men allt är ju värt det i slutändan när man får sin lilla guldklimp.


    Själv har jag mått väldigt bra hitintills men just idag känner jag mig inte på topp. Har så ont i benen, till viss del träningsvärk efter ogräsrensande i helgen, men det är nog också smärta i benhinnorna. Gör ont att gå. Känns sådär, jag som vill träna idag. Självklart är det ingenting jämfört med vad ni får dras med.


    Men jag har de senaste två dagarna varit så trött. Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Sen kommer ev. min syster med familj och hälsar på till helgen, jätteroligt när det första syskonet kommer och hälsar på hemma hos mig sen jag flyttade till Malmö. Men jag känner det som att jag bara vill sova. Men sambon ska ju såklart ha kalas i helgen också så då måste jag baka en massa också. Vilket är kul men just nu vill jag inte. Men hoppas verkligen på en förflyttning för jag blir enbart stressad över att vara hemma över helgen och sen stressad och lite smådeppig av att behöva vara i sthlm hela veckan. Aldrig får jag och sambon lite tid för varandra. Nä usch nu ska jag inte beklaga mig mer.


    Var iaf på en babybutik med min mamma igår. Vi kom dit tio i sju och dom stängde sju så det fick bli snabbshoppande. Köpte två pyjamaser i stl 62 så amn har lite framöver. Sen köpte mamma en filt och ett påslakanset från gripsholm till bebisen. Kommer bli så fint. J

  • carrobarro84

    oj nu börjaqr det märkas att de flesta har kommit en bit in i graviditeten, många krämpor som kommer. själv har jag klarat mig väldigt bra hitills (ta i trä) men man vet ju aldrig. hur som helst hoppas jag att ni alla blir bättre så fort det bara går. fast nackdelen med att jag inte har en enda krämpa är väl att det blir svårare att överklaga min förflyttning. men jag hoppas fortfarande på ett byte. de har ju inte sagt nej till det ännu.

    mormors bageri låter jättebra. jag brukar också vara ute i god tid, men det gäller ju att hitta parkeringsplats. för är lite snål för att betala för garageplats om jag kan hitta nåt billigare.

  • carrobarro84

    qaroline: hoppas att du får komma hem imorrn, lagom till födelsedagen. Grattis i förskott förresten!

    Idag har jag varit på yoga för andra gången, superskönt. Men har svårt att förstå att man vill sitta på huk på hela fötterna framför tvn varje kväll, är ju hur obekvämt som helst. Men tydligen bra inför förlossningen.

  • carrobarro84
    Rosbruden skrev 2010-10-01 07:47:08 följande:
    GRATTIS på födelsedagen Qaroliine! Hoppas du får komma hem idag {#emotions_dlg.flower}

    Jag var också på yoga för andra gången idag, vissa övningar känns ganska lustiga
    Vi skulle sitta på huk med hela fötterna i golvet och sedan gå fram och tillbaka, det var inte lätt Förvånad
    nä jag gillar inte att sitta på huk alls. känns riktigt obehagligt. men är det bra så..
  • carrobarro84
    Qaroliine skrev 2010-10-01 22:29:57 följande:
    24+3 idag, känns som evigheter till v 28... Dem säger att v28 är rätt säker vecka.
    usch stackare, håller tummarna på att det ser bättre ut på måndag. Men varje dag som går är ju toppen! SÅ även fast det kan vara segt att ligga inne så får du tänka att för varje dag blir din lilla tjej starkare där inne.
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö