• vivana

    Bf i febuari / halmstad

    Hej
    tycker de skulle vara kul å följas åt. bor du runt halmstad så kom in här å skriv !!
    själv e jag 30 å har försökt i 4 år med ett mf bakom mig i aug 09..  så denna ggr hoppas jag inerligt att de går hela vägen

    BF 20/2 -2011


    BF 20/2-11
  • Svar på tråden Bf i febuari / halmstad
  • ElizaDay

    Hej!
    Jag bor ca 2 mil utanför Halmstad, har en son på snart 2 och ska ha nr 2 i februari 2011, om allt går som det ska. Kul med fler i närheten!

  • sararonja

    Här har ni en till. väntar mitt 2 barn .BF 2 feb. Min första föddes 6 v förtidigt pga för kort livmoder tapp...så man e lite skaj att det kan hända igen.

  • vivana
    sararonja skrev 2010-06-20 13:31:08 följande:
    Här har ni en till. väntar mitt 2 barn .BF 2 feb. Min första föddes 6 v förtidigt pga för kort livmoder tapp...så man e lite skaj att det kan hända igen.

    hej å välkommen
    de kommer säkert å gå bra denna ggr

    i morrgon ska jag på hälsosamtal å sk aförsöka få till ett tidigare ul så kanska jag kan lungna ner mig lite...


    BF 20/2-11
  • ElizaDay

    Hoppas det går bra på och att du kan få ditt ul!
    Sararonja, det kommer säkert gå bra! Vi håller tummarna, jag ska ringa min mvc idag, eftersom jag inte lyckats få tag på dem ännu. Hur mår ni för övrigt?

  • vivana

    än så mår jag hyffsat .. aft illamående på fm sen en v  tillbaka.. men jag klagar inte för sålänge man mår illa så lever den lille iallafall.. litte smått ömma bröst å en himmla springande på toa


    BF 20/2-11
  • sararonja

    Tackar. Ni har tur ni jag Mår illa som bara den...hela tiden:). Och ont i brösten. På torsdag ska jag till mvc...spännande. har en fråga...om ni var arbetslösa och fick jobb hade ni berättat att ni väntar barn?? Ska få en praktik plats på måndag och sen blir det anställlning. Vad tycker ni??? hade ni berättat??? Känns så himla dumt. Vh sara

  • ElizaDay

    Fy för illamående, det gjorde jag första graviditeten, kunde inte gå upp ur sängen, håller tummarna att det inte kommer nåt denna gång:)
    Det är en knivig fråga det där, har funderat på den också då jag är timanställd.. Men jag hade nog inte sagt något, det är ju så tidigt ännu. Men visst känns det dumt.. Men som sagt, det är ju så tidigt och man får vä spela dum sen och säga att man fick reda på det sent eller nåt.

    Jag ska till mvc imorgon, jag ska gå i Laholm denna gång, gick i Halmstad sist, hoppas de är lika bra i Laholm som de var i Halmstad, där var de underbara!

  • sararonja

    Ja känns ju dumt..ska nog inget säga än. tack för rådet:) gick i laholm med min första och dom var super bra. men d e ju över 5 år sedan. !!

Svar på tråden Bf i febuari / halmstad