Inlägg från: Bjornis |Visa alla inlägg
  • Bjornis

    Jag längtar till jul!!!

    Å va glad jag blev när jag läste TS. Precis så här känner jag med. ÄLSKAR julen och när jag kom fram till att bf för kotten i magen blev 25 december blev jag inte överraskad. Det är ödet. Klart jag ska ha en julbebis!! Vi hade försökt ett år med mf och ma bakom oss och detta var första månaden vi ens hade haft en chans att få bf i december och så klart plussade vi och det ser ut att gå vägen denna gången. Julen är det bästa!!

    GIllar era traditioner, snor lite idéer!

  • Bjornis
    Shadilly skrev 2010-07-16 13:33:19 följande:
    Jag köpte julpynt igår, en jättefin krans som ska hänga på öppna spisen. *hör bjällerklangen i fjärran*
    Var hittade du julpynt? Nätet?

    Vi var på ul igår och fick se vår lilla julbebis fäkta med armarna och benen så nu vågar jag hoppas på att vi ska få en julbebis. Å vad jag längtar. Ska se till att få mammaledigt från 1:a advent. Hehe. Fast knodden kan ju komma i januari också! Hehe.
  • Bjornis

    Sassus: Min mans familj är inte heller så juliga (även om de vill tro det). Min svärmor tror att hon bäst på det mesta och sen går hon bara och gnäller på att hon inte har tid och att folk måste minsann hjälpa för hon hinner minsann inte med ditten och datten och då har jag ofta frågat om jag kan göra nåt långt innan men då behövdes det inte. Sånt kan förstöra stämningen ordentligt! En gnällig svärmor har jag aldrig önskat mig i julklapp men det har jag fått ändå!  
    Och de har def inte samma traditioner som jag har. Vi har altlid gått till kyrkan på julafton till exempel och i min familj är det tradition att vara finklädd på jul för att nämna nåt. Från och med i år (då vi har bf den 22 dec) så ska vi fira hemma hos oss, det gör ju att jag kan få det precis som jag vill!  
    Alla är välkomna och jag vägrar åka hem till min mans familj nåt mer, jag grät också förra året när jag insåg att det var "hans år". Haha.
    Svärmor har hund också och jag är allergisk så nu känns det toppen att vi skaffat oss en jättelägenhet med plats för TVÅ granar (en i vardagsrummet och en i köket!) och massa folk på julen.

  • Bjornis
    summertime123 skrev 2010-08-07 19:19:46 följande:
    jag ska fan leta fram gamla jultidningar. Tror att jag har kvar någon från förra åretDrömmer
    Jag har alla Amelia Jul sen kanske 6 år tillbaka och en hel hög med jultidningar från tre-fyra år tillbaka. Gottar mig i dem då och då och inser att "det gjorde jag aldrig men nu så". Hehe. Nu har vi så mkt större också att jag KAN faktiskt göra en hel del. Fortf ingen balkong eller trädgård dock så mitt julpyssel blir inomhus.
  • Bjornis
    lokisse skrev 2010-08-08 14:27:25 följande:
    när vi har en trädgard da ska jag bygga snölycktor och ställa in värme ljus varje kväll hela advent först ett sen tva sen tre och sen 24 sma lycktor!
    Ja, va mysigt. Jag vill ha en trädgård!!!!
  • Bjornis

    Vi (jag jobbar på IKEA) plockar in julen i varuhusen runt v 41 så det är nog ett gäng veckor till julkatalogen kommer men den vanliga IKEA katalogen släpps ju den 19/8, kommer i brevlådan veckan efter. Iaf nåt att se fram emot!

  • Bjornis

    Linis: Va sött. Även om jag inte gillar hunden så var kiddot ljuvligt söt. Jag älskar att få julkort på små nissar. Kommer ant "plåga" mina framtida barn och våra vänner med samma! Hehe.

  • Bjornis
    BängtRagnhild skrev 2010-08-08 21:48:55 följande:
    Tack! Det räcker att vi gillar hunden . Tyvärr fick vi avliva honom strax efteråt så kortet är lite speciellt för oss. I år får den nya hunden vara med istället! Blir pepparkakstema i år.
    Ah. OK. Va tråkigt.
    Gillar pepparkakstemat OCH att du redan planerat det!
  • Bjornis
    Favoritkalendrar: Trolltider, jul i kapernaum, julens hjältar, Tyckte om den där som var för ett par år sen också, med hon som bodde med sin mamma. Det var en av de bättre på senare år...
    Annars har det varit PÅ TOK för ojuligt nu i flera år!

    Sunes jul har jag *pinsamt* nog inte sett mer än ett avsnitt av. Det var typ det enda året då "barnprogram" inte funkade. Haha.
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!