Inlägg från: Mad as snow |Visa alla inlägg
  • Mad as snow

    Jag längtar till jul!!!

    GUD, vi är exakt likadana!!

    Åh, JUL!!!!


    Someone get me a fucking wiener before I die.
  • Mad as snow
    Mariohn skrev 2010-08-05 16:39:22 följande:
    Madass Vad mysigt!!  Nu är det i stort sätt nästan jul. Augusti är sista sommarmånaden. September är en höstmånad och den går snabbt sedan är oktober och november bara sista stegpinnarna fram till jul. Då blir det kallare och mörkare och mysigare för varje dag

     
    Jag börjar med att se fram emot hösten, det är ju som ett förspel till julen. Och sedan kommer det! Skrattande
    Someone get me a fucking wiener before I die.
  • Mad as snow
    Mariohn skrev 2010-08-05 20:25:43 följande:
    Jag älskar hösten. Jag får de där berömda vårkänslorna på hösten istället! När det börjar lukta brända löv och göra ont i näsan när man andas in för mycket kall luft. Då vill jag sjunga
    HjärtaHjärtaHjärta

    Kall, hög luft...klarblå himmel...gula och röda löv som singlar ner...rödblommiga kinder....snygga kläder (till skillnad mot flipflops och saltindränkta linnen)....jag ÄLSKAR hösten! 
    Someone get me a fucking wiener before I die.
  • Mad as snow
    Shadilly skrev 2010-08-05 22:43:41 följande:
    du glömde att koka kaffe/te/choklad och ha med i termos och ligga på tjocka filtar i mörkret och se på stjärnhimlen. Företrädesvis med sticketröja på.
    Fan, jag börjar snart grina på allvar. Jag längtar så in i...helvete. Det gör jag alltid i början av augusti, då känner jag att det är nog med sommaren.
    Someone get me a fucking wiener before I die.
  • Mad as snow

    Jag vet inte om detta är tabu att fråga i en sådan här tråd: men är det någon som vet hur man kan få tag i en stor och fin plastgran?

    Förra julen bestämde jag att det var sista gången jag släpar hem en gigantisk gran och pyntar, för att sedan försöka få ut skiten tre veckor senare medan det sprutar barr åt alla håll. Jag hittar barr fortfarande lite överallt. Mina grannar hittar barr inne hos sig, från min gran.

    Tänker att om man hittar en riktigt snygg plastgran och bara öser julsaker över den så kanske det blir ok? Någon som vet? Nej?


    Ja, det är ett påhopp.
  • Mad as snow
    Mariohn skrev 2010-08-18 11:22:52 följande:
    Hahahaha :´)  Du barrar madass!!  Nej det är klart att det inte är tabu med plastgran. Bara den inte är rosa Här i skåne har vi vellingeblomman. De har världens finaste och största julutställning. En tomteby på 2 km och på vägen cyklar tomtar i taket, åker kälkar och skridskor vid sidorna, det står levande åsnor och får och fullstora krubbor överallt. Helt jävla underbart. Ehm...vad jag försöker säga är att du ska kolla din närmsta stora trädgårds/blomsterbutik. De brukar ha naturtrogna och fina plastgranar  
    Will do! Bra tips, tack! Och ja, jag barrar.
    Ja, det är ett påhopp.
  • Mad as snow
    Squirrel Nutkin skrev 2010-08-18 12:10:28 följande:
    Rusta har plastgranar, men jag tror att de är finare om du köper från någon trägårdsbutik.
    Vi får göra det, nu fick jag lite hopp faktiskt.
    Ja, det är ett påhopp.
  • Mad as snow
    Bonanza skrev 2010-08-18 14:40:32 följande:
    Granen ska upp kvällen innan, allt annat är fusk!

    /Rabiat traditionalist
    Sådär var det i min familj, regler på hur det skulle vara. Och personligen är jag så lycklig över att idag kunna skita i allt det där och bara göra som jag vill. Förra året köpte jag julgranspynt för (i sammanhanget) löjligt mycket pengar och vi hystade upp granen på första advent. Där stod den i en månad och glittrade och gjorde vår tillvaro så mycket mer fantastisk. Jag tycker att det är härligt att köra på rejält helt enkelt. Att ständigt ha knäck på spisen, överdosera glögg i en månad, ösa på mer och mer julgransprylar (påfåglar och polkagrisstänger och guldägg och....) medan granen står där. Att inte ha så mycket regler för exakt när saker och ting ska fram, utan att man bara brassar på utav bara fan. Att ha JUL JUL JUL i en månads tid och sedan - PANG! nu är julen över. Och då kan jag börja längta till påsk istället.
    Ja, det är ett påhopp.
  • Mad as snow
    Shadilly skrev 2010-08-18 18:24:58 följande:
    Vi köpte en jättefin vinylgran på Åhlens utförsäljning efter jul, de hade två höjder, så man kunde få en sån där fullstor.
    Så köpte vi en extralång ljusslinga till också

    Har man stor gran kan det bli lite fjuttigt om ljusen är för få.
    Jag får kolla där också. Ljus har jag i gigantiska mängder. En gång i tiden hade jag en liten minigran i plast och öste alla de där grejerna på den (ljusen och fåglarna och bollarna och glittret och...) och den förvandlades sakta men säkert till en liten stenhård glitterboll. Var inte mycket till gran kvar till slut. Så det får bli en STOR plastgran (så får man väl gå och spruta tallbarrsdoft överallt då).
    Ja, det är ett påhopp.
  • Mad as snow
    Shadilly skrev 2010-08-18 18:27:20 följande:
    Åh jag önskar jag kunde göra likadant, min karl är grannazist. Dan före julafton ska det vara, annars är han lessen och kinkig hela julen.
    Och jag är ju TyrAnny över inredningen resten av året, så det är väl inte mer än rätt att man böjer sig antar jag...
    Självklart ska du böja dig. Men jag har varit snäppet mer brutal och sett till att vara Tyrann året runt, oavsett dag. Det är jag som har infört JULEN i vårt hem, det är jag som placerar ut små kitschiga pinuppor i rosa plast överallt, det är jag som sakta men säkert har förvandlat det här hemmet till ett fucking Barbiehem. Medan han står bredvid och säger "vad fint du gör älskling!". Vad gäller grandiskussionen har han alltså inte en chans.

    (och ja, jag är medveten om att jag beskriver vår familj som fullständigt könsstereotypisk och patetisk, men det är inte hela sanningen tack och lov) 
    Ja, det är ett påhopp.
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!