Inlägg från: litengunnarolle |Visa alla inlägg
  • litengunnarolle

    Jag längtar till jul!!!

    Åh! Nu längtar jag ju jättemycket när jag hör hur mysigt ni har det! Glad Förr så brukade jag börja shoppa julklappar och planera i augusti, men dom senaste åren har jag inte gjort det Rynkar på näsan Får bli ändringar! Jag kanske sticker in till stan imorgon...

  • litengunnarolle

    Jag köpte första klapparna igår, en varsin Star Wars Cookbook till mina systrar (och en till mig själv...). Dock är klapparna det enda jag tillåter mig själv att börja tidigt med, jag vet att jag förstör känslan för mig själv om jag gör något mer för tidigt... 

  • litengunnarolle
    Mamma SL skrev 2012-10-02 09:08:30 följande:
    Jag behöver bok-julklappstips. En bok till en tjej på tretton år som gillar kläder och smink och sånt. Typ en Camilla Thulin-bok fast för yngre. Jag hittade en perfekt, Lauren Conrads "Style", men den är på engelska, någon som vet om den finns på svenska eller om det finns någon annan som skrivit en liknande?

    Och så en kokbok till en snart hemifrånflyttad kille som har som främsta merit i köket att kunna steka potatis. Per Morbergs bok om husmanskost eller Jamie Olivers "Middag på 30 minuter" är de jag hittat, men helst skulle jag vilja ha en kombination, "Husmanskost på 30 minuter":)
    När jag var i den åldern  så läste jag "Killar, kompisar..."-serien och "Georgia Nicolsons dagböcker". Roliga böcker om kompisar och killar och sådant som hör tonårslivet till :)
  • litengunnarolle

    Nu har jag beställt fler julklappar! :) Ölglas med vatten inuti så man kan lägga dem i frysen och få kall öl åt pappa, en kaffemugg som ser ut som ett kameraobjektiv till min systers fästman som gillar att fota och en liten blåsmaskin som blåser nagellacket torrt i form av en liten apa till min sambos syster. Nu ska jag börja slipa på rimmen! :)

  • litengunnarolle
    Koppkaka skrev 2012-10-08 14:39:26 följande:
    Julen närmar sig! Nyss var det reklam för risifrutti saffran på tv
    Och ica har ju lite julig reklam nu också! :)
  • litengunnarolle
    Mamma SL skrev 2012-10-08 18:00:56 följande:
    Näe jag tycker Icas reklam bara talar om att vi måste vänta länge till på julen:(
    Haha, tja, det beror väl snarast på vems perspektiv man tänker ur ;) Stig (heter han så, den där chefen?) verar ju vara inne på samma spår som alla här inne :) Medan de andra inte är lika med på tåget...
  • litengunnarolle
    Carolaj83 skrev 2012-10-12 22:36:48 följande:
    fy vad besviken jag är! ursäkta gnäll men måste bara skriva av  mig

    vi bor ca 1 mil från svärföräldrarna, 98% av ggr vi ses är de hos dom, vi har 3 barn, deras enda barnbarn, min man har även en bror som lever ensam.

    har iår sagt att alla som vill fira jul med oss får komma hit vi vill slippa åka runt, nej svärmor sa nej för att de tydligen var så jobbigt o hon ville inte se berget av julklappar barnen skulle få

    bjöd samtidigt in dom hit på barnen födelsedagskalas, dottern 9 dec, sonen 20 dec, minsta sonen 2 feb....men det var tydligen också jobbigt hon tyckte minsann att jag skulle slå ihop deras födelsedagar....jag sa bara du behöver inte komma om du inte vill!!!

    är det jag som överreagerar eller ????          
    I vår familj har det gjorts så som ni verkar ha tänkt. Det är bara en av oss tre systrar i familjen som har barn och det är hemma hos dem vi i våran familj firar samt hennes mans familj. Det har fungerat jättebra eftersom alla mor- och farföräldrar gärna åker en bit för att få fira med sina barnbarn (kommer väl bli krångel när fler av oss får barn, men men...). Men om din svärmor vill fira med sina barnbarn så får hon väl så vackert lyfta rumpan och träffa dem då!
    Och som andra har sagt, barnen ska få ha en varsin dag! 
  • litengunnarolle
    Gelis skrev 2012-10-15 16:32:41 följande:
    Behöver hjälp att komma på en julklapp till en nioårig kille! Några förslag?!
    Vad har han för intressen? :)
  • litengunnarolle
    Gelis skrev 2012-10-15 18:19:14 följande:
    Han gillar ninjago lego, star wars lite sånt...
    http://www.coolstuff.se/Yoda-Morgonrock-for-barn En sån här kanske? :) Eller något spel kanske, det måste ju finnas med både lego- och star wars-tema (och många fler roliga spel finns det ju naturligtvis)
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!